Şimdi Ara

IPAD alacağım ama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IPAD 16 GB WIFI 1.079 lira inceledm kurcaladm . Çok güzel geldi bana . Sizce almalımıyım ? Yoksa ne gibi şeyler tercih edersiniz ?

• kurcaladında çok güzel geldiyse sana al dostum

alternatif olarak paran ve sabrın varsa iPad 2'yi bekleyebilirsin ama.
  • Film falan izlerm diorsan almalsn fakat gittim heryere gotriim her isimi gorsn dienlerdeysen bnm gbi iphone al pisman olmazsın secim senin tabii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanerol -- 10 Ocak 2011; 16:54:29 >
  • Ben kullaniyorum cok memnunum internette geziyorum bir suru oyun var program var office programi felan var sunumlarimi onunla hazirliyorum hafta sonu haricindede bilgisayarimi acmiyorum tek eksigi flashin olmamasi ama onun disinda bir cok islem yapabilirsin
  • ipad 2 bekle bence. en azından şöyle bir özelliklerini görelim .
  • Ben 25 aralık dan itibaren kullanıyorum mükemmel bir alet aynı zamanda iphone kullanıcısıyım ama kesinlikle aynı şey değil.. şiddetle tavsiye ederim
    Tabii arkadaşların dediği gibi param ve sabrım var diyorsan ipad2 ne zaman çıkacağı belli olmasa da çıkacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaye

Selam arklar.

IPAD 16 GB WIFI 1.079 lira inceledm kurcaladm . Çok güzel geldi bana . Sizce almalımıyım ? Yoksa ne gibi şeyler tercih edersiniz ?

nerede gördün kurcaladın acaba...? bizde görebilirmiyiz...bir teknolojimarkette falanmı...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: ikaye

Selam arklar.

nerede gördün kurcaladın acaba...? bizde görebilirmiyiz...bir teknolojimarkette falanmı...?

electroworde gelmiş
  • evet electroworld de . ben havalı die almak istiorm aslında :D
  • Apple türkiye distribütörü Bilkom un getirdiği ipad 'ler Electroworld, bimeks, teknosa, darty heryerde var artık gidip görebilirsiniz
  • Bu saaten sonra alma kesinlikle 1 ay sonra iPad 2 cikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Bu saaten sonra alma kesinlikle 1 ay sonra iPad 2 cikiyor.

yok artik bu kadar da sallama olmaz. apple hakkinda sacma sapan, yalan yanlis seyler ile insanlari yonlendirmeyin. nerede yaziyor 1 ay sonra cikacagi? saka mi yapiyorsun, dalga mi geciyorsun? nerede okudun cok merak ediyorum? mide bulandiriyor artik su apple forumlarindaki resmen yalanlar. isin kotusu, cogu kisi de "ocak sonunda cikicak" diyor. biri de acip okumuyor guvenilir kaynaklardan. saka gibi, gece gece ya.

ipad'ler ocak sonunda tanitilir, mart - nisan gibi piyasaya surulur. ipad2 resmi olarak turkiye'ye - gelirse sayet - yaz veya yazdan sonra gelicektir. ama amerika'dan getirtip spot satanlar da olacaktir tabii ki.

tekrar:
    1 ay sonra /ocak sonu bir ay bile degil/ tanitilacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c123 -- 11 Ocak 2011; 0:40:06 >

• iphone telefon, ipad ise olabilecek en güzel boyutta bir taşınabilir bilgisayar.Laptop değil, netbook değil, klasmanında tek bence. Hoşuna gittiyse kesinlikle al pişman olmazsın.
  • Yalnız Ipad aldıktan sonra benim gibi ciddi ciddi iphone 4'ünü satmayı düşünenler yok mu ??

Ipad'den sonra ıphone 4'de ne oyun, ne internet, ne itunes hiçbir şey açmak içimden gelmiyor, zaten tad vermiyor, ayrıca 3.5 ekrandan resmen klostrofobik oluyorum..

Ipad varsa, öğrenci olanlar dışındakilere iphone gereksiz bence.. Öğrenciyi ayırdım çünkü, araç yoktur, bekleme, toplu taşıma vs.. derken iphone ile uğraşacak vakit bulabilir de ben bulamıyorum.. Eee.. evde işte zaten ipad elimin altında.. Bu durumda iphone'a ne gerek var diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 11 Ocak 2011; 1:04:12 >
  • ipad 2 nin amerikada satışa sunulması mart-nisanı bulur
    türkiyeye de en erken sonbaharda veya kışın gelir gibi
    o yüzden ilerde yurtdışından ipad aldırabileceğiniz bir yakınınız yoksa
    şimdilik 1. ipad i alın kullanın derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 11 Ocak 2011; 1:50:33 >
  • Ben sahsen ipad 2 nin tanitilmasini bekliyorum. Bir arkadasim gecen haziran iphone 4 tanitilmadan 2 hafta önce 3gs aldi , cok uyardim bekle 2 hafta daha yenisi cikacak dinlemedi, sonra cok pisman oldu ama 2 yil anlasmali aldigindan bekleyecek artik.
    O nedenle tanitilmasina bu kadar kisa bir zaman varken ben olsam beklerim , belkide senin icin cok önemli bir özellik ekleyecekler ve ipad 1 in yüzüne bile bakmayacaksin.
  • Bende dün vatan'dan aldım 1100 lira 5 taksit. Ankara'da çok yer gezdim hiçbir yerde kalmamış İzmir'e geldiğimde buldum. İpad 2-3-4 bunun sonu yok arkadaşım. İpad 2 ocakta tanıtılır mart-nisan da piyasaya çıkar Türkiye'ye gelmesi 4-5 ayı bulur, geldikten birkaç ay sonra yenisi tanıtılır. Bu böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 11 Ocak 2011; 8:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Bu saaten sonra alma kesinlikle 1 ay sonra iPad 2 cikiyor.

Arkadaşlar apple ürünlerini yakından takip ediyorsanız tanıtılma pazarlama özellikle de Türkiye'ye gelme aşamalarının ne kadar uzun sürdüğünü bilirsiniz, ipad in Türkiye'deki başarılı satış rakamlarının ardından ipad2 yi Türkiye'ye ithal etmek için fazla bekleyeceğini sanmam ama yinede bu sürenin 1 ay dan çoook daha uzun olduğunu düşünüyorum daha Amerika'da hatta ortada böyle bir ürün bile yokken bir ay sonra Türkiye'de çıkacak demek çok saçma
  • IPAD 2'yi beklemenizi tavsiye ederim. Tablet EL-PC piyasası kızıştı bayağı. Apple yeri yarattığı bu piyasada liderliği kaptırmaya niyeti yoktur diye düşünüyorum.

IPAD 2 ile Apple bazı alışkanlıkları kırabilme ihtimali var. (SD kart, USB desteği..vb)

En fazla 3 ay sonra IPAD 2 piyasaya girer, beklemekte fayda var.
  • arkadaşlar cok fazla sallamasyon gördüm bende sallıyım:D bi yabancı forumda mart ın ortasında lansman ı yapılıcağını duydum

bende 4 gündür ipad kullanıyorum cok memnunum ip4 ümde var ikisi ayrı dunyalarmış alınca anladım

eğer iphonenun varsa ipad 3g almana gerek yok cunkı telefnu her daimö yanında taşıyorsun doğal olarak ipad yanında olunca direk modem olarak kullanabiliorsn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.