Şimdi Ara

ipad de youtube çözünürlüğü ayarlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad'de youtube video çözünürlüğünü nasıl ayarlayabiliriz ? jb dışında çözümü yok mu ? 1080p video izleyemeyecek miyiz ?

• 5 li sürümlerde internet hızına göre ayarlıyor, ancak manuel müdahale için youtube mobil i kullanabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube mobile derken? safariden mi ac diyorsun?

bende merak ediyordum bu sorunun cevabini.. youtube uygulamasinda ayarlanmiyor dimi?
  • m.youtube.com üzerinden girildiğinde seçilebiliyor. Diğer durumlarda 3G ile bağlanınca 360p açıyor olması lazım. Aynı sorunu ben de yaşıyorum hem iPad'de hem de iPhone'da. 3G üzerinden bağlandığımda 17mbit bağlantı olmasına rağmen 360p video açması hoş olmuyor. Hem yerleşik bir uygulama çıkartıyorsun hem de ayarlarda çözünürlük tercihi koymuyorsun, garip :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

youtube mobile derken? safariden mi ac diyorsun?

bende merak ediyordum bu sorunun cevabini.. youtube uygulamasinda ayarlanmiyor dimi?

Safari den açabilirsiniz. Youtube un app store dan ayrı olarak yayınlanan uygulamasınıda ayar var

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Safari den açabilirsiniz. Youtube un app store dan ayrı olarak yayınlanan uygulamasınıda ayar var

hmmm bende AppStoredan indirdigim uygulama var orda nerde ayarlanyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

hmmm bende AppStoredan indirdigim uygulama var orda nerde ayarlanyor?

Hocam yokmuş youtube appinde kusura bakmayın protube ile karıştırmışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

ipad'de youtube video çözünürlüğünü nasıl ayarlayabiliriz ? jb dışında çözümü yok mu ? 1080p video izleyemeyecek miyiz ?

Jasmine adlı uygılamayı deneyin.
    Ben kalite ayarını bulamadığım için full sürümü uygulama içinden satın aldım. Ayarlar -> Playback altından seçilebiliyormuş. Tabi bu kısım satın alınca mı açıldı bilmiyorum. Sıkıntı yok ama benim için. 2$ ı adamlar fazlasıyla hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

ipad'de youtube video çözünürlüğünü nasıl ayarlayabiliriz ? jb dışında çözümü yok mu ? 1080p video izleyemeyecek miyiz ?

Jasmine adlı uygılamayı deneyin.
    Ben kalite ayarını bulamadığım için full sürümü uygulama içinden satın aldım. Ayarlar -> Playback altından seçilebiliyormuş. Tabi bu kısım satın alınca mı açıldı bilmiyorum. Sıkıntı yok ama benim için. 2$ ı adamlar fazlasıyla hakediyor.

Jasmine i deneyeceğim hocam sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.