Şimdi Ara

iPad ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas elimde ipad4 var az once yeri dustu ve ekraninda kirik var oyle gorunurde degil koselerinde catlaklar falan olustu tamir icin ne yapmali? Bana maliyeti nedir acaba acil yardim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence renkli hos bir sticker siparis et koselere yapistir

• Benim olsa evet ben yapardim ama bana ait bir cihaz degil

• Kafandan kaynar sular boşalmıştır, ben bile çok kötü oldum okuyunca, başkasına ait birşeye zarar vermek en kötü korkularımdan biridir. Umarım kısa zamanda çaresine bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 24 Mart 2013; 0:14:13 >
  • Aynen başkan ya kafayı yedim resmen ama yapacak bir şey yok. Bu arada teşekkür ederim

• işte bu sepepten emanet cihaz, araba vs almaya vermeye hep tırstım bugüne kadar. geçmiş olsun. imkanın varsa onu sen kullan, cihazın sahibine de yenisini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

işte bu sepepten emanet cihaz, araba vs almaya vermeye hep tırstım bugüne kadar. geçmiş olsun. imkanın varsa onu sen kullan, cihazın sahibine de yenisini al.

Aynen en mantıklı bu arkadaşın dediği çünkü Apple cihazlar tamirden gerçekten tam sağlam gelmiyor çünkü parçalar orjinal değil. Arkadaşın ne kadar yakın olsada bu konu onun için sorun olacaktır ve kimse yepyeni cihazı tamirden gelmiş şekilde kullanmaz veya istemez. O yüzden sen yeni cihaz alıp arkadaşına takdim et.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 26 Mart 2013; 10:13:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.