Bildirim
iPad facebook önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
on planda mypad ada friendly ıkısınıde ıdır dene begendıgını kullan bence -
Peki bu uygulamalarda Beğen veya paylaş gibi bir özellik varmıdır? -
Hocam neden tarayıcıdan girmiyorsunki,ben tarayıcıdan giriyorum,bildiğiniz pc formatında -
Ben friendly i indirdim en güzeli o fakat o bile iphone daki facebook kadar stabil değil -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Hocam neden tarayıcıdan girmiyorsunki,ben tarayıcıdan giriyorum,bildiğiniz pc formatında
Tarayıcıdan girmek güzelde online kişilerden chat yapmıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01nisan
quote:
Hocam neden tarayıcıdan girmiyorsunki,ben tarayıcıdan giriyorum,bildiğiniz pc formatında
Tarayıcıdan girmek güzelde online kişilerden chat yapmıyorsun.
Hmm,doğru söylüyorsun hocam -
chat özelliği için imo yu kullanın,diğeri olarak da friendly for facebook ve friended var,bunlarda da facebook chat özelliği var fakat bazen takılıyor.Güncellenmeleri şart. -
quote:
quote:
Aynen ben hep safariden direk giriyorum bilgisayar formetinda chat haric farki yok
Ama app olarak friendly arada sacmalasada is goruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
quote:
quote:
Aynen ben hep safariden direk giriyorum bilgisayar formetinda chat haric farki yok
Ama app olarak friendly arada sacmalasada is goruyor.
Friendlynin icinden . Facebook iconuna tikliyorum, safaride aciliyor + friendlynin chati aktif oluyor :) denenebilir
-
Arkadaslar ipad için
AVplayer'ı aldıgımız zaman bu program facebooktaki videolarıda izlememizi saglıyormu ? -
Facebook programindan zaten izlenebiliyor ki -
MyPad+ ve Flipboard kullanın. Flipboard ile Facebook ve twitter akışlarını makale seklinde okumak çok keyifli. Ayrıca videoları izleyebilirsiniz paylasabilir yorum yapabilirsiniz. Flipboard bence iPad ile beraber gelmesi gerekn bir program
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X