Şimdi Ara

Ipad hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba önümüzdeki ay amerikaya gideceğim ve ipad almayı planlıyorum. Yardımınızı istediğim birkaç husus var.
    Öncelikle ipad wifi ile ipad 3g+wifi arasındaki fark nedir. (cahilliğimin kusuruna bakmayın.)
    Merak ettiğim konu 3g siz bir ipad alır isem avea Jet ile veya Turkcell vınn ile internete bağlanabilir miyim. Eğer bağlanabilirsem o zaman 3Gli modelin bana ne gibi bir avantajı var. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de ipad aldığımda normal bir laptop gibi kullanabilir miyim yani içine istediğim uygulamaları yükleyebilir miyim(amiga emülatörü, bs player vs gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangokhan -- 15 Mart 2010; 13:53:25 >

• bence ipad hakkında biraz daha araştırma yapıp bilgi edinmen gerekiyor, neyse ben kapa taslak söylediklerine bazı cevaplar veriyim.

ipad wifi ile wifi+ 3g arasındaki fark gps modülü ve 3g baglantı modülleri olarak gösterilebilir, yani wifi model alırsan gps programlarını kullanamazsın ve wifi olmayan yerlerde internete bağlanamazsın , belki bluetooth ile cep telefonunun internetini kullanabilirsin ama onun hakkında net bir bilgim yok , avea jet veya turkcell vınn hakkında bilgim yok ama eğer sim kart veya usb dongle lı bir internet hizmetiyse kullanamazsın , ipadde yeni micro sim kartlardan kullanılacak , eğer turkcel veya avea , vodofone böyle bir sim kart çıkarıp internet hizmeti verirlerse 3g li modellerde internet kullanabilirsin , 3g sizde yine microsim kart yeri olmadığından kullanamayacaksın. ipad i normal bir laptop gibi kullanamazsın , windows programlarını vs açamaz çünkü iphone os işletim sistemini kullanacak, belki ileride ipad os işletim sistemine geçebilir fakat şu anda böyle bir açıklama gelmedi , iphone için geliştirilmiş 140.000 den fazla uygulamayı ipadde kullanabilirsin . emulator olayı sadece jailbreakli iphonelarda var diye biliyorum , ipad e jailbreak olur mu bilemiyorum .

bende amerikadan ipad aldırtıcam , benim alacağım model ipad 64 gb wifi + 3g olan model, biliyorum kesin seneye 128 gb lı kameralı bir model gelecek ama bekle bekle nereye kadar birde kamera vs bana gerekli şeyler değil , digital slr makinamda fotoğrafları çekiyorum , ipadde fotoğraf makinasını bağlamak içinde aparatlar satılacak. kısaca pratik kullanım olarak ipad bence çok fantastik bir ürün , beni büyülemeyi başardı...

• Usb ile kullanamazsın. 3G'li ipad alırsan sim kartı takıp telefonla internete girer gibi kullancaksın. Usb modemin işini kendi yapacak iPad. Böylece sim kart dışında ekstra bişey takmana gerek kalmayacak.
    Normal bir laptop gibi kullanamazsın. Gelişmiş bir iPhone olarak kullanabilirsin. Bütün uygulamalar + iPad'e özel uygulamalar...
  • İki cevap için de teşekkür ederim. Sorularımın yanıtını buldum gönül rahatlığıyla 16gb wifi +3g li modelini alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan

İki cevap için de teşekkür ederim. Sorularımın yanıtını buldum gönül rahatlığıyla 16gb wifi +3g li modelini alacağım.

izlenimlerini yazarsın artık
  • Tabiki yazarım ama gidişime daha 1 ay var :D ben yazana kadar burası ipad izlenimleriyle dolar taşar bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangokhan -- 16 Mart 2010; 16:33:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.