Şimdi Ara

Yedekleme hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu garantiye yollayacağım teli sıfırlamamı istediler. Iphone11 var ios sürümü 16.1.2
    Tüm her şeyi yedekleyeceğim ama ios sürümü güncel mi olması lazım. Garantiden tekrar geldiğinde muhtemelen güncel ios gelecek. Şuan ki sürümdeki yedeklemeyi telefon gelince yükleyebilirmiyim? Hata verir mi. Birde hangisini tavsiye edersiniz ıcloud mu ıtunes mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 20 Aralık 2024; 22:5:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İtunes yedekle bilgilerini,sifirlayip cikiş yap,garantisen gelince muhtemel yeni sürüm yüklerler.Gelince icloud geri yüklersin ama eski sürüm den yeni sürüme gecince icloud yedeklemeleri sacmaliyor kasma donma pil vs sacmalarsa yeni iphone olarak sifir olarak kullanman gerekicek..Bazen olumsuzluk oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ıtunes den yedekleme yapayım o zaman yada şimdiden ios u güncelleyip iclouddan yedekleyim . İkisinden birini yapıcam teşekkürler

• RushBerry kullanıcısına yanıt

Sürümden memnun isen kalabilirdin.Servise göndermeden nıt düşüp sürümü yükseltme yapmayin notu düşüp şansini deniyebilirdin,tabi şans işi,ayrica ios 18 mi güncelledin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam henüz bir şey yapmadım bekliyorum

• Servis ios sürümünü 18'e güncellerse 16 yedeğini 18'e yükleyemeyebilirsin.

Her ihtimale karşı önemli verilerini ayrıca yedekle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.