Şimdi Ara

IPAD'i yere düşürdüm yamuldu !:( (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce ipad alayım dedim, 1 hafta geçti ekranını çizdim.. 2 hafta geçti elimden düşerek kenarı yamuldu..moralim çoooooookk bozukk çoook :((((
    size resmini de göstereyim..sizce bunu yaparlar mı ?
    garanti kapsamına girer mi ki ? yaptırmaya kalksam ne kadara yaparlar acaba ? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 16 Şubat 2011; 21:12:46 >

• Geçmiş olsun.Bu tarz ürünleri kullanırken ekran filmi ve kılıf gerekli.Keşke bunları kullansaydınız.Garanti kapsamına almazlar çünkü düştüğünü anlarlar.Bence ekran filmi ve güzel bir silikon kılıf alın.Hem ekran daha fazla çizilmez hemde kılıf o bölümü kapatır gözünüze batmaz.
  • Teşekkür ederim.Ekran kılıfım vardı,o olmasına rağmen böyle yamuldu..Ah bi de kılıf olmasaydı kim bilir neler olurdu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangfb

Teşekkür ederim.Ekran kılıfım vardı,o olmasına rağmen böyle yamuldu..Ah bi de kılıf olmasaydı kim bilir neler olurdu :(

Ekran kılıfı dediğiniz jelatin ekran koruyucumu ? Dediğim gibi güzel bir kılıf alın silikon kenarları kapatan hem düşmelere karşı ürünü korur hemde o zarar görmüş bölüm gözünüze batmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Teşekkür ederim.Ekran kılıfım vardı,o olmasına rağmen böyle yamuldu..Ah bi de kılıf olmasaydı kim bilir neler olurdu :(

Ekran kılıfı dediğiniz jelatin ekran koruyucumu ? Dediğim gibi güzel bir kılıf alın silikon kenarları kapatan hem düşmelere karşı ürünü korur hemde o zarar görmüş bölüm gözünüze batmaz.

benimki bundandı..Ama hepsi,asansördeki kızın suçuydu.nazar etti..2sn ipada baktı,küt yere düştü..:( ah be IPAD (!), bu kadar gösterişli olup gözleri üzerine niye çekersin ki :|

• quote:

quote:

quote:

benimki bundandı..Ama hepsi,asansördeki kızın suçuydu.nazar etti..2sn ipada baktı,küt yere düştü..:( ah be IPAD (!), bu kadar gösterişli olup gözleri üzerine niye çekersin ki :|

Bu kılıfı takınca pek göze batıcağını sanmıyorum.Baya sert düşmüş sanırım.Şansızlık gerçekten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kılıfı takınca pek göze batıcağını sanmıyorum.Baya sert düşmüş sanırım.Şansızlık gerçekten

Aslına bakarsanız sabah asansöre bindiğimde, bugünkü dersimizin amfide olup olmadığını merak etmiştim.ders programını ipad üzerinden açtıktan sonra kız ipad e baktı sanırım.1.kata indiğimizde de düştü...

• Aynısından ben de kullanıyorum. Köşesindeki çıkıntılar o şekilde düştüğünde korunması için.

Edit : Eklediğin resim gözükmüyordu. ( Resmi sildim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mario Puzo -- 16 Şubat 2011; 22:09:26 >
  • ben okadar para verip onu düşürcem bide onu bırak o kadar para verip güvenligini saglamayıp kılıf almıcam ha? ya çok zenginsin dicem ki agladıgına göre degilsin yada sorumsuzsun. yani tanımı bu.bence başına baska birşeyler gelmeden kaç paraysa okadar parayı gözünden cıkart ve kılıf al benden tavsiye.
  • Ben de düşürdüm ama bu kadar olmadı. Sİlikon kılıf vardı, onun etkisi sanırım. Düşünce işler zora giriyor...Satmaya çalışıyorum ama zor oluyor bu tür durumlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

ben okadar para verip onu düşürcem bide onu bırak o kadar para verip güvenligini saglamayıp kılıf almıcam ha? ya çok zenginsin dicem ki agladıgına göre degilsin yada sorumsuzsun. yani tanımı bu.bence başına baska birşeyler gelmeden kaç paraysa okadar parayı gözünden cıkart ve kılıf al benden tavsiye.

ben ipadi kılıfsız kullanıyorum demedim ki.. yukarda resimde gösterdiğim kılıfı kullanıyorum.bu kılıf olmasına rağmen düşüp kenarı yamuldu.
  • çok geçmiş olsun böyle nazarı değen insanlar gerçekten var buna benzer şeyler benimde başıma geldi..nazarlık taşımak lazım aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

ben okadar para verip onu düşürcem bide onu bırak o kadar para verip güvenligini saglamayıp kılıf almıcam ha? ya çok zenginsin dicem ki agladıgına göre degilsin yada sorumsuzsun. yani tanımı bu.bence başına baska birşeyler gelmeden kaç paraysa okadar parayı gözünden cıkart ve kılıf al benden tavsiye.

Gaffur önce bir oku istersen.

Geçmiş olsun demekten başka birşey yok açıkcası.Kötü olmuş.
  • Güzelmiydi bari, hava atacağım derken masrafa girmişsin!
  • Geçmiş olsun
  • yazık olmuş ipad'e :D
  • camı kırıldı mı bek belli olmuyor fotoğraflardan.
    belki arka kapağını söküp düzeltilebir ama zor iş.
  • Düştüğünde kabın içinden çıktı mı?
  • onu türkiyede kimse tamir edemez. hiç boşuna içini açtırma daha beter yaparlar.
  • @ten_ton amacım hava atmak değildi..

ipadin camına hiçbirşey olmadı.. yere düşerken de ipad kılıfın içindeydi.ki kılıfın köşesi de hafif zedelendi..ama ipadi kılıfına soktuğumda hiçbirşey belli olmuyor.beni de tek teselli eden bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.