Şimdi Ara

Pc 1 metreden yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dün vatanbilgisayar dan aldığım pc yi eve getirirken betona düşürdüm eve cıkardığım ve taktığımda ekrana hiç bir görüntü gelmiyor. Msi 970a anakart ---gtx 760 ekran kartı ---4 gb hyperx ram--- fx6300 işlemci özelliklerim kasanın kablolarının bağlandığı yüzü yere paralel olarak çarptı ram leri cıkarıp baska ram taktım yine görüntü yok baska harici ekran kartı taktım yine görüntü yok sizce sorun nerededir? Birde anakarttan hiç bip sesi gelmiyor. ekran kartının fanı ve diğer fanlar normal sekilde calışıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• sadberg23 S kullanıcısına yanıt
    önce komple sök yeniden topla şansın varsa çalışır yoksa sorunun nerde olduğunu tek tek deneyerek bulursun anca onu da evde zor yaparsın
  • baska ekran kartı taktım ondada ekrana görüntü gelmedi ram değiştirdim onda da olmadı anakart bozulması benim için en büyük umut oldu cünkü ekran kartına makinenin yarısı değerinde.
  • öncelikle geçmiş olsun büyük talihsizlik tahminimce anakart hasar aldı ve böyle yapıyor bence kasayı vatana götürün bi baksınlar onlar sorunun ne oldugunu size söylerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatana götürsem bana arızanın nerede olduğunu söyleyebileceğinden şüpheliyim cünkü sadece montaj yapıyorlar burada
  • Offf çok kötü olmuş Düşürdüğün belli olmuyorsa götür geri ver çalışmıyor diye
  • Kul hakkına girmek istemiyorum kasanın yanında darbe izi oluştu reset tusu yerinden cıktı power tusu ise sadece acıyor artık kapatmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.