Şimdi Ara

ipad için az bilinen harika programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben yeni ipad aldım, sağa sola bakındım birzcık ama bulamadım. Sizin bildiğiniz güzel uygulamaları falan nelerdir? Nasıl güzel bi şekilde yararlanablirim ipadden?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60645323&p=1#60645323

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide biz bunu bilemeyizki senin ihtiyaçların neler neler yapıyorsun bunu kendi ihtiyaçlarına göre karar vermelisin veya yaz buraya çoğunlukla neler ile uğraştını one göre yazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz Brigade diye ücretsiz bir oyun var. Gerçekten çok iyi ve eğlenceli bir oyun. Wifi üzerinden oynanıyor

• İlla az bilinen mi olmasi gerekiyor? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliki daha yeni apple ürünü almışsın gören de yıllardan beri appstore dan uygulama indire indire tükettin zanneder daha bi dur bismillah nasıl olurda market den uygulama yada oyun bulamadın mümkünmü hiç binlerce istediğin herşey var ben günümü appzap ve appstore da senelerden beri uygulama takip ederim halende hiç görmediğim çok güzel app ler var senin için daha yolun başı bulamıyorum deme..
  • Hocam işe yarar bişi mi olsun oyun mu olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İllaki oyunda olur ama daha çok interneti daha kolay kullanabileceğim iki de bir tarayıcı yoluyla internete bakınmamı istemeyecek programlar mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper.altin

İllaki oyunda olur ama daha çok interneti daha kolay kullanabileceğim iki de bir tarayıcı yoluyla internete bakınmamı istemeyecek programlar mesela

Hocam cümleyi anlamaya çalışıyorum, anlarsam editlerim

• Septams kullanıcısına yanıt
    bugün bir arkadaş söyledi, flipboard gibi işlevsel :) kusura bakma baya kötü cümle kurmuşum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.