1. sorunum Ipad de internetden her hangi bir videoyu izleyeceğim zaman "FLASH PLAYER" yok diyor ve indirmemi istiyor tıklıyorum ve inmiyor bu yüzden ne video izleye biliyorum nede flash oyunları oynaya biliyorum. Itunes dan da baktım ama flash player ile ilgili hiçbirşey bulup indiremedim. 2. Sorunum ise Ipade nasıl müzik atarım ve dinleye bilirim ıtunuse da hep müzik albümleri ücretli bu iki konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. İYİ GÜNLER
sanırım kimsenin bir bilgisi yok bu konuda yada sadece benim başıma geldi
1.flash desteği yok 2.pc ye bağla ve pcdeki müzikleri ıtunes üzerinden gönder
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
1.flash desteği yok 2.pc ye bağla ve pcdeki müzikleri ıtunes üzerinden gönder
1- Flash Desteği yok dediniz yani ben şimdi video ve flash oyun açamayacak mıyım yok başka bir flash player desteğimi var ? 2 -Pc ıtune kurmam gerekicek bu durumda sanırım :)
Muhtemelen yeni almis oldugunuz icin suanda size sikintili geliyor olabilir ama merak etmeyin, zamanla alisirsiniz, ogrenirsiniz
inşallah alışabilirim =] facebook da tam böyle heyecanla açıyorum bir video izlemek için dank diye "flash player"uyarısı geliyor:) sinir oluyorum işte o anda oyunda oynamayı seven birisiyim onuda yapamıyorum. Umarım dediğiniz gibi alışıyordur insan :D
Muhtemelen yeni almis oldugunuz icin suanda size sikintili geliyor olabilir ama merak etmeyin, zamanla alisirsiniz, ogrenirsiniz
inşallah alışabilirim =] facebook da tam böyle heyecanla açıyorum bir video izlemek için dank diye "flash player"uyarısı geliyor:) sinir oluyorum işte o anda oyunda oynamayı seven birisiyim onuda yapamıyorum. Umarım dediğiniz gibi alışıyordur insan :D
Arkadaşlar ben yeni ipad retina aldım. Dizi de izliyorum, video da aıyorum. yapamayacak sanıyordum ama olmadı:) çok memnunum. Tek sıkıntım ekranda karelenme olabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme