dün şifre koyup unuttuğum için ipadimi ios 4.2.1 den 5.0.1 e yükselttim şu an restore oldu fakat jailbreak te sorun yaşıyorum. redsn0w o.9.9b8 ile jailbreak denedim en son Just boot tethered a basınca hata veriyor ve hatada şu yazılı
Unrecognized build
Fingerprint:rastgele sayılar ...
ne yapmalıyım ???
bu aşamaya kadar herşey oldu hatta o koşan redsn0w simgesi de çıktı ama bu hata hala devam ediyor .
ayrıca iPadimdeki Cydia simgesi beyaz ve şu an açılmıyor .
dün şifre koyup unuttuğum için ipadimi ios 4.2.1 den 5.0.1 e yükselttim şu an restore oldu fakat jailbreak te sorun yaşıyorum. redsn0w o.9.9b8 ile jailbreak denedim en son Just boot tethered a basınca hata veriyor ve hatada şu yazılı
Unrecognized build
Fingerprint:rastgele sayılar ...
ne yapmalıyım ???
bu aşamaya kadar herşey oldu hatta o koşan redsn0w simgesi de çıktı ama bu hata hala devam ediyor .
ayrıca iPadimdeki Cydia simgesi beyaz ve şu an açılmıyor .
Lütfen yardım edin
hocam beyaz olmasının nedeni just boot yapmamanız
1)iphone bağlatın pc ye 2)redsn0w u çalıştır ipsw dosyasını göster 3)geri gel ve just boot de 4)dfu moda alacaksın
ve sorun çözülmüş olacak
not:illa bunu yap demiyorum sadece bir öneri ken inisafiyetine kalmış bişey
çok teşekkür ederim şu an cydia tamamen yüklü simgesi de çıktı gerçekten teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: jeff_rey
çok teşekkür ederim şu an cydia tamamen yüklü simgesi de çıktı gerçekten teşekkürler
Bişey deil hocam bizde bu hataları yaptık ama şimdi ogrendik
iphone 4 ümü ios 5 e güncellemiştim 2 hafta fln önce. bugn ios 5.0.1 e güncelledim. jailbreak yapmam mü?
mümkün ise nasıl yapabilirm detaylı bir şekilde anlatrsanız sevinirim pek anlamyorum da ben.
yardımcı olun lütfen... teşekkürler
ios 5 için jb çıktı mı 4.3.5 için çıkmadı hala bekliyoruz eğer çıktıysa ios5 için güncelleyelim şimdi.