Şimdi Ara

ipad ipod iphone mac imac ile ilgili sorunlarınız varsa sorunuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ipad air e iTunes veya iTools olmadan uygulama yolu ile müzik indirmek mümkün mü ipad i yeni aldım iOS ta yeniyim, bluuetooth var ama bağlanmıyor sadece iOS cihazlar arası mı veri alışverişi sağlıyor bir de pil tasarrufu önerileriniz var mı? Olmazsa olmaz uygulamaları da yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumanyak_666

Ipad air e iTunes veya iTools olmadan uygulama yolu ile müzik indirmek mümkün mü ipad i yeni aldım iOS ta yeniyim, bluuetooth var ama bağlanmıyor sadece iOS cihazlar arası mı veri alışverişi sağlıyor bir de pil tasarrufu önerileriniz var mı? Olmazsa olmaz uygulamaları da yazarsanız sevinirim

iPad'de sadece birkaç uygulama ile indirebilirsin AppStore'da var ama pek sağlıklı değiller
    Pili zaten çok iyi, parlaklığı kısarak süreyi artırabilirsin sadece

Touchgrind çok güzel bir oyun
    Onun dışında
    Evernote
    SnapSeed öneririm şimdilik aklıma gelen birkaç tanesi..
  • İmac istiyorum ama neden bu kadar pahalı
  • Kasasi yok imac in islemcisi cok iyi ekran retina bjde amerika yapimi cin mali seil ki ucuz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troype -- 11 Haziran 2014; 22:15:26 >
  • Iphone'umu tıraş makinesi olarak kullanmak için bir app arıyorum hocam. Ama ücretsiz olsun alet jailbreaksiz, sakalın yarısı gittikten sonra uygulama içi satın alma istemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Iphone'umu tıraş makinesi olarak kullanmak için bir app arıyorum hocam. Ama ücretsiz olsun alet jailbreaksiz, sakalın yarısı gittikten sonra uygulama içi satın alma istemesin.
    İpad'de video izlerken sorun çıkıyor mu ekran formatından dolayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Iphone'umu tıraş makinesi olarak kullanmak için bir app arıyorum hocam. Ama ücretsiz olsun alet jailbreaksiz, sakalın yarısı gittikten sonra uygulama içi satın alma istemesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: betoka

Kasasi yok imac in islemcisi cok iyi ekran retina bjde amerika yapimi cin mali seil ki ucuz olsun

Bilginize, retina ekranlı iMac'ler daha çıkmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdtcnylcn

quote:

Orijinalden alıntı: betoka

Kasasi yok imac in islemcisi cok iyi ekran retina bjde amerika yapimi cin mali seil ki ucuz olsun

Bilginize, retina ekranlı iMac'ler daha çıkmamıştır.

Head shoot
  • Yakın zamanda bir macbook alma planım var. Genel olarak adobe çalışıyorum photoshop, illustratör, indesign vs...

Hangi seriden almam gerek kasma vb şeyler olmaması için ? Neye dikkat etmeliyim ?
  • Kardas valla mac i fazla inceledigim olmadi bir bilgisayar dan daha cok tablet telefon da oldukca iyiyim
  • Dagustun bu sizin kisisel pzelliklerinize bagli
    bana gore macbook air yada mac pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Yakın zamanda bir macbook alma planım var. Genel olarak adobe çalışıyorum photoshop, illustratör, indesign vs...

Hangi seriden almam gerek kasma vb şeyler olmaması için ? Neye dikkat etmeliyim ?

Daha bilgili kişiler olacaktır ama Macbook air tavsiye etmem çünkü gücü ona yetmez 15 inç retina Macbook pro olabilir ama o da 5500 TL olduğundan Size masaüstü tavsiye ederim ama Laptop olacak diyorsanız msi gs60 Ghosts harika bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

İpad'de video izlerken sorun çıkıyor mu ekran formatından dolayı ?

Sorun çıkmıyor rahatlıkla izlersin.
    Sorun yok, ama pek hoş durmuyor.
    iPad 4:3, dizi-filmler 16:9 olduğundan iPad ekranının üst ve altında siyah kısımlar oluyor orası boş kalıyor.
    Bu bir sorun sayılmaz ama yine de asıl amacınız dizi film izlemekse iPad almanızı önermem
  • Ios da dosya yönetici yok mu indirdiğimiz oyunların,uygulamaların dosyalarını nerede bulacağız? Myfileexpoler i indirdim sadece bir resim indirmiştim onu gösteriyor uygulamaları göremiyorum
  • Bu nasıl bir konu anlamadım, zaten forumun amacı bu değil mi, forum içinde forum mu açıyosun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bu nasıl bir konu anlamadım, zaten forumun amacı bu değil mi, forum içinde forum mu açıyosun kardeş
    malesef yok herhalde
  • Böyle bir konu yerine forumu gezmek daha mantıklı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93116730
  • Ne yani konu kilit mi yapayim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.