Şimdi Ara

İpad kararsızlığı:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir tablet almaya uzun zamandır hevesim var. Birkaç ay önce Galaxy S3 aldım 1 ay önce ekranı kırıldı yere düştü :( garantiye verdim neyse garantiden geldi telefon derken baktık dokunmatik çalışmıyor ekran kırıkken çalışıyodu falan garantiyle papaz olduk anlicanız :D ben de samsung almamaya karar verdim bir tablete ihtiyacım var iyi kötü bir telefonum var.

İstediklerim özellikler:
    -Ekran Çözünürlüğü çok önemli
    -Klavye ile kullanmayı düşünüyorum.
    -Çizim yapmayı çok seviyorum, kalem alıp çizim yapıcam.
    -Film izlemeyi çok seviyorum.
    -Oyun çok oynuyorum.
    -En yüksek 1340 liraya çıkabilicem.

İpad Air ve İpad mini retina arasında gidip geliyorum.
    Sizce büyük ekran mı yoksa 32 gblik ipad mini mi? İpad air alırsam 16 gb alıcam. Teşekkür ederim şimdiden başı gereksiz olmuş ama önemi yok.
    İpad mininin piksel yoğunluğu fazla olması bir artı mıdır?
    İpad miniyi birçok yere götürebilirim gibi geliyor ama ipad air zor. Siz nası düşünürsünüz bu konuda?

• Düşünmeden ipad air al derim bende acaba taşıması nasıl olur falan diyorum yanımda çanta taşıdığım için sorun olmuyor kesinlikle öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal bu sene almayacağım seneye alırsamda tercihim mini olucak, ama evde kullanacaksan düşünmeden air

• Kesinlikle air al dostum... Git bir eline Air'i al eline sonra karar ver...

• Kaliteyi bir defa alırsın. Senin için en iyi seçim iPad Air olacaktır.
  • kalem alıp çizim yapacaksan apple iyi bir tercih olmayabilir. eğer ille de ipad alacağım diyorsanız bence ipad mini 2 32 gb alın. 16 gb kapasitenin film izlemeye ve oyun oynamaya zar zor yeteceğini unutmayın. eğer bütçenizi çok aşmıyorsa ipad air 32 gb alın. aldığınız alet her türlü 32 gb olsun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

kalem alıp çizim yapacaksan apple iyi bir tercih olmayabilir. eğer ille de ipad alacağım diyorsanız bence ipad mini 2 32 gb alın. 16 gb kapasitenin film izlemeye ve oyun oynamaya zar zor yeteceğini unutmayın. eğer bütçenizi çok aşmıyorsa ipad air 32 gb alın. aldığınız alet her türlü 32 gb olsun yani.

+1
    Kalemle kullanmak için,ipad hiç uygun olmuyor,
    Samsung tabletler,kalem konusunda daha iyi kullanım sunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de incelemelerden sonra aira kaydım gibi teşekkürler.
  • Şimdi fiyatlara bakıyordum. İpad air 16gb 1175tl 32gb 1400tl ye buldum en düşük. Ipad mini retinaya bakacak olursak. İpad mini retina 32gb 1200 lira, Ipad mini retina 16gb 1000 lira. Fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Diyelim ki ipad air 16gb aldım. Yanımda hep flashbellek taşırım. Bilrdiğiniz lightningden usb girişine dönüştürebileceğim kablo varsa tadından yenmez.
    Performans olarak ipad 2 modelinden de üstün 1000 lira altında teklifiniz varsa lütfen yazabilir misiniz. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Kesinlikle air al dostum... Git bir eline Air'i al eline sonra karar ver...

Air hakkında görüşlerini nedir? Sizde var sanırım.
  • Ben olsam mini alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.