Şimdi Ara

İpad mini 2 almak mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad mini 2 almayı düşünüyorum benim ki ipad 2 ama siz biliyosunuzdur sahibinden.com da 900 tl ye sıfır ipad mini 2 32gb wifi var murat cura diye birisi satıyor bu adamı daha önceden çok şikayet eden olmuş 2. el fln almışlar hep sorun çıkmış ama sıfır la ilgili bişey demediler neyse sizce alsam bi sorun çıkar mı

• sahibinden'de dolandırılma ihtimaliniz cok cok yüksek *

daha güvenilir - kurum - dükkan satışı olan sitelere yönelin -

n11- hepsiburada - gittigidiyor

gibi
  • doğru ama zaten sipariş etmiycem gidip kendim alıcam bana yakın biyer kadıköyde linke buhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-mini-2-retina-ekran-32gb-wifi-sifir-carsi-iletisimden-154655640/detay
  • cevdetozek C kullanıcısına yanıt
    kendisinden alışveri yaptım. ikinci el iphone 5 almıştım dükkanından..iyice inceledim öyle aldım. yorumları okuyup gitmiştim dükkanına..tipine baksan madik atmaz sanırsın ama tatlı su kurnazı kendisi belli..dikkatli olmak gerek..
  • sahibinden.com gibi kullanıcıların ilan verdiği sitelerden dolandırılma ihtimalin yüksek.

İstersen 120 lira fazla ver Apple online store dan güvenli şekilde al.yada 16 gb olan modelini 880 lira verebilirsin.

İpad mini 2 almak mantıklımı demişsin.bence mantıklı.ipad mini 3 le neredeyse aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir öyle bir devir ki insan kendi ailesinden bile kazık yiyor,kaldı ki tanımadığı biri atmasın.. İmkanınız varsa Apple Store en güvenilir yer olacaktır.
  • hakklısın apple store dan almaya ama bana hayatta 16gb ipad deme yetmiyo bana 16gb nyse apple store da fiyat 1030 tl orda 900 ama sen 2ci el iphone 5 almışsın ben sıfır alıcam bide garantili 2 yıl ama harbiden dikkatli olmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.