Şimdi Ara

ipad mini - ekranın iç tarafında toz var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı geçen cuma N11.com aracılığıyla oem bilişimden aldım, bilkom garantili. Ekranın içinde rahatsız edecek kadar belli olan bir toz tanesi var. Ne yapmalıyım, hangi servise gitmeliyim sizce? Serviste anında değiştirirler mi, yoksa 5-10 gün bekletirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetttoral -- 13 Mayıs 2013; 22:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetttoral

Cihazı geçen cuma N11.com aracılığıyla oem bilişimden aldım, bilkom garantili. Ekranın içinde rahatsız edecek kadar belli olan bir toz tanesi var. Ne yapmalıyım, hangi servise gitmeliyim sizce? Serviste anında değiştirirler mi, yoksa 5-10 gün bekletirler mi?

ToZu temizletip geri werir yada hasarli sifr cihaz werir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın icinde toz nasıl oluyor? Acaba demek istediğiniz şey ölü pixel olabilirmi?

• İstanbul'daysan Mecidiyeköy'deki Ofis İletişim'i tavsiye ederim. Veya aşağıdaki listedeki herhangi bir Bilkom yetkili servisine verebilirsin cihazı.

http://www.bilkom.com.tr/tr/destek/apple-destek/bilkom-servis-ve-destek/yetkili-servisler/

Bendeki ölü pikselli iPad'i hemen 1 günde sıfır cihaz ile değiştirdiler. Hatta yeni gelen cihazda da ölü piksel problemi çıkınca 2. kere başka bir sıfır cihaz ile değişim yapıldı. Şu anda sıkıntısız olan 3. iPad'i kullanıyorum :)

Bilkom teknik servis konusunda gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Mayıs 2013; 0:58:00 >

• Appstoreda parmak futbolu var bilirmisin .. Onu oynadığını düşün dokunmatiğe uygulayarak o tozu yok edebilicekmisin bi bak bakalım.

• geçen sene benim ipadin ekranının içinden çakıl taşı gibi bişey çıkmıştı ekranın ortasında duruyordu mediamrkt'den almıştım ertesi gün geri götürdüm hiç bakmadan çıkarıp yenisini verdiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.