Şimdi Ara

iPad mini kendi kendine kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır ipad mini kullanıyorum. Son zamanlarda kendi kendine kapanmasına kadar herseyi cok iyiydi. Ilk baslarda önemsememiştim ama son iki gündür şarj ne zaman yuzde 30 lara gelse cihazda wifi gücü azalıyor. Facebook ve twitter acıkken birden kapanıyor (siyah ekranda apple logosu geliyor ve 1-2 saniye sonra tekrar acılıyor) ayarlardan kullanım istatistiklerine bakıyorum sıfırlanmış olarak gozukuyor (kaç saat kullandıgım) yardımcı olabilir misiniz beyler aynı şeyi yaşayan var mı aranızda? Bu arada ios 6.0.2 kullanıyorum bazı olumsuz yorumları okuduktan sonra güncellemekten korktum acıkcası. Güncellemediğim için mi böyle oluyor sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukaneryilmaz

Yaklaşık 1 aydır ipad mini kullanıyorum. Son zamanlarda kendi kendine kapanmasına kadar herseyi cok iyiydi. Ilk baslarda önemsememiştim ama son iki gündür şarj ne zaman yuzde 30 lara gelse cihazda wifi gücü azalıyor. Facebook ve twitter acıkken birden kapanıyor (siyah ekranda apple logosu geliyor ve 1-2 saniye sonra tekrar acılıyor) ayarlardan kullanım istatistiklerine bakıyorum sıfırlanmış olarak gozukuyor (kaç saat kullandıgım) yardımcı olabilir misiniz beyler aynı şeyi yaşayan var mı aranızda? Bu arada ios 6.0.2 kullanıyorum bazı olumsuz yorumları okuduktan sonra güncellemekten korktum acıkcası. Güncellemediğim için mi böyle oluyor sizce?

Tavsiyem 6.1.3 için temiz bir restore yapın. Güncelle demeyin, geri yükle deyin. Sonra cihazı sıfır olarak kurun. Almanız gereken yedek varsa alın tabiki. Ondan sonra bakalım. %30da kapanma durumu pil hakkında soru işareti oluşturuyor ancak bir restore edin öncelikle derim.

• bugunde sarja taktim yarin kullanmaya baslicam tekrar kapanip acilma sorunu olursa dedigin gibi restore edip son surume guncellicem. Umarim karisik bisey degildir yedekleme vs.

Simdi aklima geldi kardes; bildigim kadariyla pilleri ayda bir tam doldurup tam bosaltmak gerekiyor pil kalibrasyonu ve pilin kendine gelmesi icin.. Restore yerine bu yontemi uygulasam ise yarar mi sence? Bununla alakali olabilir mi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukaneryilmaz -- 23 Nisan 2013; 1:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.