Şimdi Ara

İpad Mini mail'i ile Pc outlook mail senkronizasyon sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta içinde bir ipad mini aldım ve ipad 'imde en çok kullandığım ve kullanacağım program e-mail uygulaması olacak.
    Durum şu:
    İpad'e pop3 mailimi kurdum ve hiç bir sorun olmaksızın mail alıp gönderebiliyorum. aynı mail adresinin detayları laptop' um da ki outlook 2010 programında da kurulu ve 8 yıldır gönderip aldığım mailler bu laptop' um da düzenli bir şekilde duruyor.

Benim sorunum şu noktada çıkıyor:
    Maillerimin gelenlerine ve gidenlerine istediğim zaman ulaşabilmeliyim çünkü bu bir iş maili bu sebeple ipad 'den mail göndermiyorum. Sadece gelen mailleri okuyorum ve laptoptan gönderiyorum. Çünkü ipad'imden mail gönderirem, gönderilmiş olan o mailler Pc' imde ki outlook' uma düşmeyeceği için mailler bölünmüş olacak.
    Bunun bir çaresi var mıdır acaba? Yani outlook'u ve ipad' de ki maili tam olarak (gelen ve giden mailler olmak üzere) senkronlamak mümkün müdür?
    Bilmiyorum mesela itunes'a usb kabloyla bağlansam ve bir kerede tüm gelen giden mailerimi ipad'e atsa....? Umarım sorunumu anlatabilmişimdi :(

Bu sorun benim için çok önemli bir sorun ve cevabını bulsam bulsam burada bulurum.

Yardımcı olabilirseniz en azından fikrinizi paylaşabilir iseniz çok sevinirim.

• Hiç araştırmadığım bir konu... Ancak sanki iTunes'ta outlook'u iPad ile eşzamanlama özelliği olacaktı. Bir ona bakın isterseniz.
  • ilgin için teşekkürler fakat ne kadar araştırdıysam bulamadım. esasında bu bence büyük bir sorun çünkü şirket mailini kullana herkes için bu önemli olmalı. bunu birisi çöüş olmalı gibi geliyor. veya böyle birşey kesinlikle olamaz diyecek birine bile razıyım şuan çünkü kafamı baya bir meşgul ediyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut8136

ilgin için teşekkürler fakat ne kadar araştırdıysam bulamadım. esasında bu bence büyük bir sorun çünkü şirket mailini kullana herkes için bu önemli olmalı. bunu birisi çöüş olmalı gibi geliyor. veya böyle birşey kesinlikle olamaz diyecek birine bile razıyım şuan çünkü kafamı baya bir meşgul ediyor:)

Merhabalar , kullanmis oldugunuz mail adresi acaba imap destekliyormu? Konu hakkinda cok fazla detayli bilgiye sahip degilim ama eger mailinizi pop3 olarak ayarlarsaniz ipad ile gondermis oldugunuz maillerinizi outlooktan goremeyeilirsiniz. Ben kendi kisisel mail adresimi " Gmail" pop3 olarak ayarladigim zaman ayni problemi yasiyorum.fakat gmail imap destegide veriyor. İmap olarak kurulum yaparsaniz yani destegi varsa butun klasorleriniz veya mailleriniz hesabinizda otomatik senkronlanacaktir. Outlooktan gonderdigiiz maili ipadinizde dehemen gorebileceksiniz. İmap diye aratirsaniz google dan belki detayli bilgiye ulasabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfkgngr

quote:

Orijinalden alıntı: umut8136

ilgin için teşekkürler fakat ne kadar araştırdıysam bulamadım. esasında bu bence büyük bir sorun çünkü şirket mailini kullana herkes için bu önemli olmalı. bunu birisi çöüş olmalı gibi geliyor. veya böyle birşey kesinlikle olamaz diyecek birine bile razıyım şuan çünkü kafamı baya bir meşgul ediyor:)

Merhabalar , kullanmis oldugunuz mail adresi acaba imap destekliyormu? Konu hakkinda cok fazla detayli bilgiye sahip degilim ama eger mailinizi pop3 olarak ayarlarsaniz ipad ile gondermis oldugunuz maillerinizi outlooktan goremeyeilirsiniz. Ben kendi kisisel mail adresimi " Gmail" pop3 olarak ayarladigim zaman ayni problemi yasiyorum.fakat gmail imap destegide veriyor. İmap olarak kurulum yaparsaniz yani destegi varsa butun klasorleriniz veya mailleriniz hesabinizda otomatik senkronlanacaktir. Outlooktan gonderdigiiz maili ipadinizde dehemen gorebileceksiniz. İmap diye aratirsaniz google dan belki detayli bilgiye ulasabilirsiniz.

teşekkür ederim hemen araştırayım fakat sanki imap desteği yotu emin değilim. bu ara bu konuda başka bir fikri olan arkadaş varsa lütfen yazsın

• Şimdiye kadar gelmiş bütün mailler ipadde de gözüksün istiyorsunuz sanırım. Ipadde bunun çözümü var. Mail kısmından limitsiz yaparsanız olacaktır. Genelde default ayar son 3 günü senkronla şeklindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Şimdiye kadar gelmiş bütün mailler ipadde de gözüksün istiyorsunuz sanırım. Ipadde bunun çözümü var. Mail kısmından limitsiz yaparsanız olacaktır. Genelde default ayar son 3 günü senkronla şeklindedir.

sanırım istediğimi biraz daha detaylı yazsam iyi olacak:
    şuan durm şöyle; kullanmış olduğum info@........com adresimin sadece outlooktan kullanıyorum. bilgisayarım yanımda olmadığında ise maillerime web mail den giriş yaparak ulaşıyorum.
    Outlook web mailime gelen mailleri otomatik olarak çekiyor. Outlooktan gönderdiğim mailleri webden göremiyorum. ama sıkıntı olmuyor.
    şimdi bu mailimi ipadime kurdum ve istediğim şey en azından bundan sonra ipadden gönderdiğim maillerimi outlookla senkronlayabileyim. yani ipadden gönderdiğim maili outlooktanda görebileyim istiyorum.geçmişte outlooktan gönderip aldığım tüm mailleri ipada almakta güzel olurdu ama bu ancak outlookla bir şekilde senkronlayarak olabilir. çünkü web mailimde ki maillerin tamamı 15 günde bir silinmeye ayarlı.

biraz karışık bir durum anlatabiliyormuyum ondanda pek emin olamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail ve not senkronizasyonu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mail servisinde imap desteği olması gerek. Imap desteği mevcut değilse görmeniz mümkün değil. Şirketinizin bilgi işlemi ile görüşürseniz imap desteği getirebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.