Şimdi Ara

ipad mini'yi bilgisayar görmüyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İpad mini 6.1.3 sistemi

Yeni aldık eşim için (slayt yapıyor diye). Pc'ye ilk bağladığımda gördü sonra internet olmadığı için itunes açıldı aktive edemedik. Neyse sonra internete bağlayayım dedim ipadin kablosunu çektim(niye yaptımsa artık). O ara sürücü yükleniyormuş yarım kaldı. Sonra bir daha görmez oldu pc. Pcye format attım, ipade restore çektim nafile. Kablodan şarj oluyor. İpad çalışıyor ancak pc görmüyor. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 23 Nisan 2013; 0:54:30 >

• görmek derken hocam?iTunes mu algılayamıyor yoksa bilgisayara usb taktığınız zaman gelen ses de mi çıkmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

görmek derken hocam?iTunes mu algılayamıyor yoksa bilgisayara usb taktığınız zaman gelen ses de mi çıkmıyor?

Yok hocam usbye taktığım zaman gelen ses de gelmiyor. İlginçtir ki bilgisayara takınca bütün usbleri iptal ediyor. Bu arada kablosunu ipade takmadan pcye bağlayınca yine aynı şeyi yapıyor. İpad 2de bu problem yoktu. İphone4 ümü takıncada bir problem olmuyor. Yeni connectorle ilgili bir sıkıntı. Hiç bir yerde çözümünü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

görmek derken hocam?iTunes mu algılayamıyor yoksa bilgisayara usb taktığınız zaman gelen ses de mi çıkmıyor?

Yok hocam usbye taktığım zaman gelen ses de gelmiyor. İlginçtir ki bilgisayara takınca bütün usbleri iptal ediyor. Bu arada kablosunu ipade takmadan pcye bağlayınca yine aynı şeyi yapıyor. İpad 2de bu problem yoktu. İphone4 ümü takıncada bir problem olmuyor. Yeni connectorle ilgili bir sıkıntı. Hiç bir yerde çözümünü bulamadım

başka bir kablo bulup denemek mantıklı olur o zaman yazılım sorunu gibi durmuyo çünkü hiç

• quote:

quote:

quote:

başka bir kablo bulup denemek mantıklı olur o zaman yazılım sorunu gibi durmuyo çünkü hiç

ama şarj oluyor alet

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama şarj oluyor alet

bu noktayı atlamışım haklısınız.bi çözüm yolu gelmedi hocam şimdilik aklıma böyle bir şeye denk gelirsem haberdar ederim sizi saygılar.

• Kendi problemimi kendim çözdüm. Madde madde açıklayayım.
    1. iTunes başlatın ancak iPadi bağlamayın.
    2. iPad'in home(alttaki yuvarlak) ve Uyku düğmelerini(sağ üstteki) aynı anda basılı tutun (yaklaşık 10 saniye kadar sonra ekran kararacak). iPad'in ekranı siyah olana kadar iki düğmeye basılı tutun,
    3. Siyah olunca uyku düğmesinden parmağınızı çekin fakat home tuşuna basmaya devam edin parmağınızı kaldırmayın. Ve ekranda apple logosu görününce (parmağınız hala home tuşuna basılı olacak) kabloyu hem ipade hem bilgisayara bağlayın.
    4. Görev tamam, bir Allah razı olsun yeter artar bile :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kendi problemimi kendim çözdüm. Madde madde açıklayayım.
    2. iPad'in home(alttaki yuvarlak) ve Uyku düğmelerini(sağ üstteki) aynı anda basılı tutun (yaklaşık 10 saniye kadar sonra ekran kararacak). iPad'in ekranı siyah olana kadar iki düğmeye basılı tutun,
    3. Siyah olunca uyku düğmesinden parmağınızı çekin fakat home tuşuna basmaya devam edin parmağınızı kaldırmayın. Ve ekranda apple logosu görününce (parmağınız hala home tuşuna basılı olacak) kabloyu hem ipade hem bilgisayara bağlayın.

konuyu yeni gördüm. Bu sorun itunes kurulduğunda üzerinde gelen usb driverların bozulmasından oluyor. DFU moda alınca(sizin yaptığınız) driverlarını yükleyince sorun düzeliyor.

• Merhaba arkadaşlar aynı problem bendede var arkadaşın dediği yöntemleri denedım ama bir çözüm üreremedim ipad im jeilbreakti ve güncelleme yapamıyordum bunun için eskiye dönmek istedim cydia yı kaldırdım ve ipadım bir daha açılmadı apple logunda takılı kalıyor kurtarmak için itunes a bağladım geri kurtarmaya geliyor geri yüklüyor ama tabletimde paralo olduğu için yükleme yapamadığını söylüyor ne yapmam gerek acil yardım ederseniz sevinirim 2 gündür uğraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuglmz

Merhaba arkadaşlar aynı problem bendede var arkadaşın dediği yöntemleri denedım ama bir çözüm üreremedim ipad im jeilbreakti ve güncelleme yapamıyordum bunun için eskiye dönmek istedim cydia yı kaldırdım ve ipadım bir daha açılmadı apple logunda takılı kalıyor kurtarmak için itunes a bağladım geri kurtarmaya geliyor geri yüklüyor ama tabletimde paralo olduğu için yükleme yapamadığını söylüyor ne yapmam gerek acil yardım ederseniz sevinirim 2 gündür uğraşıyorum

DFU MOD a alıp itunesla yükleme yapacaksın dostum

• quote:

Kendi problemimi kendim çözdüm. Madde madde açıklayayım.

hay Allah sizden razı olsun. ben de ipad 2 mi tanıtamamıştım bi türlü. sizin çözümünüzle oldu :)

• PC, Benim ipad mini 4'ü media device olarak görüyordu (içi de 0 byte gözüküyor), itunes bir türlü görmüyordu.
    Şu forum tartışmasının 5. sayfasındaki:
    discussions.apple.com
    Apple Mobile Device USB Driver Missing - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/4066236

Şu çözümü uygulayınca görmeye başladı:
    quote:

For anyone still having this issue, give this a shot:

First, make sure you have iTunes and Apple Mobile Device Support Installed.

1. Go to Device Manager
    2. Locate your Apple device (mine was under Portable Devices. It's very possible it's somewhere else for you.)
    3. Right click it and select "Update Device Driver."
    4. Navigate to C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Devices\Support\Drivers and select that folder
    5. Hit next. The driver should install and you'll see "Apple Mobile Device USB Driver" under the "Universal Serial Device USB Driver" section in Device Manager.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.