Şimdi Ara

Ipad mını yı wıfı olmadan ınternete nasıl baglarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ıpad mını almayı dusunuyorum fakat telefonum nokıa e72 evde wifi var fakat,dısarda wıfı olmayan yerlerde nasıl ınternete baglanırım?yardım lutfen
    VE hangı modelınde bu ısımı gerceklestırebılırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oylebiriyok -- 15 Haziran 2014; 13:47:07 >

• Telefonu modem olarak kullanabilirsin. Bende e72 ve ipad2 kullanıcısıyım. Ovi store da joikuspot uygulaması ile telefonunu modem olarak kullanıp internete bağlanabilirsin. Tabii telefonunda internetin varsa. Not: çok hızlı olmasada iş görüyor. İpad mini nin wifi+3g modeli var, bunlarla uğraşmayıp o modeli alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcem

Telefonu modem olarak kullanabilirsin. Bende e72 ve ipad2 kullanıcısıyım. Ovi store da joikuspot uygulaması ile telefonunu modem olarak kullanıp internete bağlanabilirsin. Tabii telefonunda internetin varsa. Not: çok hızlı olmasada iş görüyor. İpad mini nin wifi+3g modeli var, bunlarla uğraşmayıp o modeli alabilirsiniz.

Yalnız degılmısım:) pekı ıpad mının 3g ozellıgı olan ıle olmayan arasındakı fıyat farkı nedır?bu arada cok tesekkur ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırlarında 300-350 arasında fark var ama ikinci elinde durum nasıl bilemiyorum. Birazda ihtiyacınıza göre, ben genellikle ev,okul yani wifi olan yerlerde kullanıyorum.tatilde telefonu modem yapıp kullanmak sıkıntı olmuyor. Ama size wifi dışında bir internet gerekiyorsa 3g almanız daha iyi olacaktır. Birde aklıma gelmişken telefonu modem olarak kullanınca şarj hızlı gidiyor.

• quote:

Sıfırlarında 300-350 arasında fark var ama ikinci elinde durum nasıl bilemiyorum. Birazda ihtiyacınıza göre, ben genellikle ev,okul yani wifi olan yerlerde kullanıyorum.tatilde telefonu modem yapıp kullanmak sıkıntı olmuyor. Ama size wifi dışında bir internet gerekiyorsa 3g almanız daha iyi olacaktır. Birde aklıma gelmişken telefonu modem olarak kullanınca şarj hızlı gidiyor.

Aynen bende genelde wıfı olan yerlerde kullanıcam ama tatılde nasıl kullanırım dıye soru ısaretı vardı kafamda madem tel modem olarak kullanıyorsa 3g ıcın o kadar para vermeme gerek yok ancak bır sorun var o programı ındıremıyorum ovı den ındıre tıklanmıyor ınmıyor napıcam sen nasıl ındırdın

• şu şekilde deneyebilirsin: normal internet sayfasinda google da "ovi" aratıyorsun. İlk çıkan seçeneğe tıkla. Sayfa açıldığında otomatikman ovinin uygulamasina yönlendirecek, ev simgesine basıp çık, internete geri dön. Ordaki oviden uygulamayi aratip indirebilirsin. Tabii internetteki ovide de kullanici girisi yapmaniz gerekiyor.(internette her tiklamada telefondaki ovi uygulamasina yonlendiriyor ama internet sayfasindan indirmeniz gerekiyor) birde mumkunse uygulamayi indirdikten sonra varsa herhangi bir tablette dene, ipad miniyi almadan önce. Son olarak da uygulamanin suanki ucretsiz versiyonunda wifi sifresi konmuyor, eski versiyonunda konulabiliyordu. Biraz once farkettim bende.

• kesinlikle 3g olani alin internet olmayinca ipadin pek anlami kalmiyor telefondan paylasinca telefonlarin sarji dayanmiyor paylas et derken pratik olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şu şekilde deneyebilirsin: normal internet sayfasinda google da "ovi" aratıyorsun. İlk çıkan seçeneğe tıkla. Sayfa açıldığında otomatikman ovinin uygulamasina yönlendirecek, ev simgesine basıp çık, internete geri dön. Ordaki oviden uygulamayi aratip indirebilirsin. Tabii internetteki ovide de kullanici girisi yapmaniz gerekiyor.(internette her tiklamada telefondaki ovi uygulamasina yonlendiriyor ama internet sayfasindan indirmeniz gerekiyor) birde mumkunse uygulamayi indirdikten sonra varsa herhangi bir tablette dene, ipad miniyi almadan önce. Son olarak da uygulamanin suanki ucretsiz versiyonunda wifi sifresi konmuyor, eski versiyonunda konulabiliyordu. Biraz once farkettim bende.

Tesekkur ederım sabah denıcem bunu.bırde sence bır bayana ıpad mını mı?ıpad 2 mı yada .bayan olarak da dusunme sence hangısı

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

kesinlikle 3g olani alin internet olmayinca ipadin pek anlami kalmiyor telefondan paylasinca telefonlarin sarji dayanmiyor paylas et derken pratik olmuyor

Telefonun sarjının pek onemı yok e72 cabuk doluyor.Bırde zaten sadece 25 gunlugune wıfı olmıcak.Bırde 3g tam olarak nedır bana acıklarmısınız nasıl ınternet yapılıyor :(

• Bu biraz zor bir ayrim. Film izlerken olsun bir seyler okurken olsun buyuk ekran seviyorum. Ama mini de gayet guzel. Bunlarin disinda versiyonda onemli ipad 2 nin daha ne kadar yeniliklere acik olacagini bilmiyoruz(ios 8 i destekleyecek) ipad mini daha yeni teknoloji sonucta ipad 2 ye gore.iki cihazida elinize alip bi dokunmanizi bir seyler okurken izlerken nasil oldugunu teklonoji marketlerde deneyin derim. E72 ipad wifi konusunda sıkıntı olursa pm de atabilirsin yardimci olabilirim. Kolay gelsin karar verme konusunda

• quote:

Bu biraz zor bir ayrim. Film izlerken olsun bir seyler okurken olsun buyuk ekran seviyorum. Ama mini de gayet guzel. Bunlarin disinda versiyonda onemli ipad 2 nin daha ne kadar yeniliklere acik olacagini bilmiyoruz(ios 8 i destekleyecek) ipad mini daha yeni teknoloji sonucta ipad 2 ye gore.iki cihazida elinize alip bi dokunmanizi bir seyler okurken izlerken nasil oldugunu teklonoji marketlerde deneyin derim. E72 ipad wifi konusunda sıkıntı olursa pm de atabilirsin yardimci olabilirim. Kolay gelsin karar verme konusunda

Cok ama cok tesekkur ederım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.