Şimdi Ara

iPad miniye ios8 yüklenirken takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar epey uğraştım, itunes ta "ipad yazılımı geri yükleniyor" diyor %5 te filan takılıyor devam etmiyor, virüs programını dahi silip denedim ama olmuyor, önerisi olan?

• güncel
  • Başka bir pcden denersen büyük ihtimal sorun çözülür bende öyle çözüldü itunesten yğkleme yapınca takılı kalıyordu başka pcde denedim sorun çözüldü ikincisiya gene öyle yapıyım dedim yeniden kurmam lazımdı kendi pcemde olmadı başka bir pcde sorun yine çözüldü geri yükledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

Başka bir pcden denersen büyük ihtimal sorun çözülür bende öyle çözüldü itunesten yğkleme yapınca takılı kalıyordu başka pcde denedim sorun çözüldü ikincisiya gene öyle yapıyım dedim yeniden kurmam lazımdı kendi pcemde olmadı başka bir pcde sorun yine çözüldü geri yükledi

önerin için teşekkür ederim, bende bu çözüm yoluna gidicem, ama 2.bilgisayarımın ekran kartı yandı ve kullanılamıyor, bir arkadaşıma gidip sorunu halletmem gerekcek. yada apple store a gidip cihazı kasaya bırakıp çekip gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 22 Eylül 2014; 13:09:10 >
  • Sonuc

• Hocam olmadı internet kafeye git nolucak sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.