Şimdi Ara

iPad Modelleri Bilgi Paylaşım Kulübü--- {ANA KONU} (977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.811
Cevap
245
Favori
523.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İpados 15.5

• Arkadaşlar bu ipad pro yu ios 16 ile gelen harici bir monitöre bağlama özelliğini kablonun typc girişini bir çeviriciyle hdmi çevirip monitöre bağlasak çalışır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Evet çalışır, yeterki uyumlu bir type girişi olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bilgisayarda kullandığımız dahili Ssd yi adaptörle ipad de kullanan oldumu ? Çalışır mı bu şekilde ssd ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor ama jb ile yeni bir yöntem varsa belki olabilir

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt

Fat32 veya Exfat yapsak nasıl anlıyor bunu bu alet hayret verici bir şey. Sonuçta Usb bellek kadar enerji çeker.

• Çizim yapacağım ve dijital kitap-dergi okuyacağım. Maksimum 9.000 TL verebilirim. Yardımcı olur musunuz?

Ketum Apple sacmalıkları işte

• mavizamanda kullanıcısına yanıt
    İpad 4 veya 2020 pro modeli bile ihtiyacınızı görür

Büyük ekranda çizim yapmak daha verimli olur, 12.9 pro modelleri gibi 3.segment bir cihaz olabilir

Mutlaka Pro almanız lazım. Promotion olmazsa çizim çok zorlanır. Pro olan bir model tercih edin.
    Ayrıca eski cihazlar yeni güncellemelerin bir kısmını alıcak M1 tercih ederseniz güncellemenin tamamını alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeternusLux -- 14 Haziran 2022; 22:42:26 >
    Benim iPadPro 2020 hdd taktım çalışıyor. Dosyaları görebiliyorum yazabiliyorum.

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt

Bugun denemeye fırsat buldum çalışıyor hocam.

• Sadece yeni modellerde oluyor sanırım eski modellerde yok

Ben de bu sorunun cevabını iPad Air 4. nesil için arıyorum.

Geçenlerde elimde mevcut olan Dark 10 in 1 çeşitli portları barındıran cihazı,

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Macbook Pro Air Matebook USB 3.1 Type C Çoklayıcı Dönüştürücü Çevirici - Gigabit Ethernet / HDMI / TF SD Kart Okuyucu / USB 3.0 / Kulaklık HUB (DK-AC-U31X36) - USB Type-C Kablo Dönüştürücü - Kablo Dönüştürücü | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/kablolar/usb-type-c-kablo-ve-donusturuculer/dark-macbook-pro-air-matebook-usb-3-1-type-c-coklayici-donusturucu-cevirici-gigabit-ethernet-hdmi-tf-sd-kart-okuyucu-usb-3-0-kulaklik-hub-dk-ac-u31x36.html#

iPad'in type-C girişine takıp, Logitech K400 bluetooth klavye'yi (USB parçasını yukarıdaki çoklayıcının USB portlarından birine takıp) denedim. Klavye çalıştı.

(BU denemenin öncesinde --çoklayıcıyı ipade ve bluetooth klavyenin USB parçasını çoklayıcıya takmadan--, direkt iPad'in Bluetooth'unu açarak Logitech K400 klavyeyi kullanmaya çalıştım AMA iPAd klavyeyi görmedi bu şekilde)

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Ben de bu sorunun cevabını iPad Air 4. nesil için arıyorum.

Geçenlerde elimde mevcut olan Dark 10 in 1 çeşitli portları barındıran cihazı,

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Macbook Pro Air Matebook USB 3.1 Type C Çoklayıcı Dönüştürücü Çevirici - Gigabit Ethernet / HDMI / TF SD Kart Okuyucu / USB 3.0 / Kulaklık HUB (DK-AC-U31X36) - USB Type-C Kablo Dönüştürücü - Kablo Dönüştürücü | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/kablolar/usb-type-c-kablo-ve-donusturuculer/dark-macbook-pro-air-matebook-usb-3-1-type-c-coklayici-donusturucu-cevirici-gigabit-ethernet-hdmi-tf-sd-kart-okuyucu-usb-3-0-kulaklik-hub-dk-ac-u31x36.html#

iPad'in type-C girişine takıp, Logitech K400 bluetooth klavye'yi (USB parçasını yukarıdaki çoklayıcının USB portlarından birine takıp) denedim. Klavye çalıştı.

(BU denemenin öncesinde --çoklayıcıyı ipade ve bluetooth klavyenin USB parçasını çoklayıcıya takmadan--, direkt iPad'in Bluetooth'unu açarak Logitech K400 klavyeyi kullanmaya çalıştım AMA iPAd klavyeyi görmedi bu şekilde)

Apple Usb 3 Camera adaptorü var elimde. Yukarda basettiğim olayı denedim. Güc kablosunu bağlamadan çalışmadı. Ssd ne kadar az güc tüketimiyle bilinsede aparatın yanında birde güç kablosunu takmam gerekti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Bana böyle mesaj attı bir yoklama öacunu çektim telefonla da arıyor

Emre Kulksız diye bir şerefsizden bende zamanında watch alma teşebbüsü gfletine düştüm ozamanın parası 500 tl gitti.Mahkemeye verdim hapis cezası almış bir sürü milleti dolandırmış.Belkide hiç yatmadı.Biliyorlar o yüzden rahatlar.

• Şu anda Watch 7 5.000 TL :)

Maalesef Apple ürünlerini 2. elde satanlarda çok büyük bir çoğunluk dolandırıcı.

Neden Apple bunu da tam anlayamadım, Lenovo ürünlerini satanlardan ve MSI satanlardan 1 tane dolandırılmadım

Hapis cezası aldığını nerden öğrendiniz, maalesef bu adamların serbest olması devlete ve adalete güveni sarsıyor.

başka neler yapabiliriz ?

Adam PC de satıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-islemcili-msi-radeon-rx5700-ekran-karti-1022494256/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 22 Temmuz 2022; 17:47:33 >

Mahkeme kararı geldi hatta burda paylaşmıştım kararı.Apple ürünleri çok daha istendiği için böyle.İşin kötüsü bu adi herifle meselemden sonra bir sapık bana mesaj atıp durdu numaramı paylaşmış bazı yerlerde.Yani ALLÂH kötülerle karşılaştırmasın.

• 
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.