Şimdi Ara

iPad Modelleri Bilgi Paylaşım Kulübü--- {ANA KONU} (979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19.811
Cevap
245
Favori
523.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekin Can Doğanyoutube
    Ekran Koruyucu uyguladığım kısma geçmek isteyenler için: 2:33 Merhabalar, bu videomda sizlerle Aliexpress üzerinden satın aldığım kılıfı ve paperlike benzeri ekran koruyucunun kutu açılımını ve uygulamasını aktaracağım. Kılıfı çok beğendiğimi belirtmek isterim, alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum. Ekran koruyucu takarken yapılan yanlışlardan dolayı yamuk bir şekilde ekran koruyucu takılabiliyor ya da hava boşlukları kalabiliyor, bu video sayesinde en doğru şekilde ekran koruyucunuzu takabileceksiniz. Ürünlerin linki; 1- Kılıf: https://a.aliexpress.com/_BSZunC 2- Ekran Koruyucu: https://a.aliexpress.com/_B0tigf
    https://www.youtube.com/watch?v=p9YnVkh3Mo4
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, elinize sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt

Rica ederim, faydalı olduysa ne mutlu bana.

• Herkese selamlar, yeni ipad mini aldım, ekran koruyucu ve kalem için tavsiyelerinize açığım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • avcalp35 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullan
    Targus markanın ürünlerini tavsiye ederim
    Mediamarket, trendyol ve hepsiburada gibi bir çok sitede var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar iPad ile artık instadan video çekemiyorum. Sadece foto ve yazı ekleyebiliyorum. Güncelleme falan yapmadım bir anda soldaki menüdeki video vs boomerang kaygoldu gitti. Geri getiremedim. Ayarlarda da yok. Yaşayan var mi bu durumu?

• Merhaba, 9.nesil iPad sahibiyim. Cihazı kullanarak öğrencilerimin sene boyunca net takibini yapmak istiyorum veriyi girerek, yani elimin altında bulunsun, grafik haline getirebileyim istiyorum kağıt yerine. Bunun için bir şablon var mı? Numbers uygulamasında uygun bir şablon bulamadım. Benzer amaçla kullanan varsa bilgi verirse sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese, şu an sıfır olarak alabileceğimiz en ucuz İpad hangisi ve nereden bulabilirim acaba

• fatesan F kullanıcısına yanıt
    iPad 9. Nesil . Pozitif teknoloji üzerinden alabilirsiniz 5750 civarına

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Bu sitenin fiyatları neden uygun acaba garanti şartları mı kalitesiz?

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye eğitim indirimli satış yetkisi olan tek şirket diye biliyorum . Zaten fiyatları uygun değil . Öğrenci indirimi ile biraz daha uygun fiyata alabiliyoruz .

• Arkadaşlar İpad Pro larda Typc üzerinden dönüştürücü ile 3,5mm kulaklık kullanan var mı?

Nasıl bir dönüştürücü almak lazım, çok eskiden Mi 6 ile kullandığım bir dönüştürücü vardı ve İpad e taktım ama çalışmadı acaba bozuldu mu ipad mi desteklemiyor bilmiyorum...

Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    Orjinal apple donusturucu disinda calismiyor bende ugreen aldim calismadi.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Ugreen bile çalışmadıysa yapacak birşey yok o halde.

Apple ın en sinir bozucu yanı bu maalesef ya, orijinal ürün kullandırmaya zorlasa eyvallah derim ama sırf illa kendi ürününe zorlaması can sıkıcı.

Şimdi baktım bendeki dönüştürücü de baseus, çakma dandik çin malı olsa uyumsuzluğu anlarım ama ugreen olsun baseus olsun bunlar sarf malzemede az çok kendini kanıtlamış sağlam bir markalar. Ama çalışmıyorlar niye çünkü Apple değiller…

Apple olanına baktım 170 lira gözüküyor sitedeki fiyat, alsan ayrı dert almasan ayrı dert  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 3 Eylül 2022; 0:53:13 >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    Maalesef oyle illa lazim diyorsan mutlaka orjinal donusturucuyu al maceraya gerek yok.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Bir süre daha sabreder biraz birikim yapıp kablosuz bi kulaklık alırım hocam, elimdeki kulaklık 170 lira etmez  

Almışken kablosuz alayım daha iyi, ilginize teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ipad pro bu sene gelir mi ?

• Arkadşalar öğrenci indirimi ile ipad air alayım diyorum kulaklığı isteyen 1 kişi ile akasya veya zorluya veya bağdat caddesinden gidip alabiliriz.ilgilenenler mesaj atabilir.ayrıca alırken öğrenci kimliği gerekiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Benden öğrenci belgesi istmeişlerdi,

• 
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.