Şimdi Ara

Ipad pert mi oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candyman
    istanbuldayım anadolu yakasında ikametim

Doğubankta Özgener var 02125207345 hasan bey ile bir görüşün derim en azından bir fiyat alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangfb

bilgisayara format attım olmadı, başka bilgisayarda denedim olmadı.....
    son olarak şunu sorayım. apple yetkili servise bıraksam, acaba garantili diye yaparlar mı ki ? ama içinde jailbreak var..

ipad halen açıksa installous ve cydia ikonlarını silip servise ver sorun çıkmaz, benzer bir durumdaki ipodumu birkaç sene önce servise verdiğimde doğrudan cihaz değişimi yapmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Doğubankta Özgener var 02125207345 hasan bey ile bir görüşün derim en azından bir fiyat alın.

teşekkürler,yarın hemen arayacagım
  • quote:

benim ipadimin kenarında küçük bi ezik var diye garanti dışı dediler

hakkınızı arayın, öyle birşey dememeleri lazım, benim garantiden değişen cihazın arkasında koskocaman ezik vardı ve sorun etmeden yenisiyle değişim yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan91

quote:

benim ipadimin kenarında küçük bi ezik var diye garanti dışı dediler

hakkınızı arayın, öyle birşey dememeleri lazım, benim garantiden değişen cihazın arkasında koskocaman ezik vardı ve sorun etmeden yenisiyle değişim yaptılar

heryerde hakkımı ararım ancak oyle adi bir sistemle çalışıyorlar ki, hakkımı aramak istediğimde "sizin cihazınız japonyadan alınma,evrensel garantisi var ama biz destek veriyoruz ancak yurtdışından karar veriliyor değişim için" dediler. daha üst bi mertebe bulamadım bana ingilizce tercüme yapabilecek birini bulsam yurtdışı apple a yazacaktım ama kimse yardımcı olmadı :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

teşekkürler,yarın hemen arayacagım

Rica ederim dostum umarım problemin kısa sürede çözülür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmangfb

bilgisayara format attım olmadı, başka bilgisayarda denedim olmadı.....
    son olarak şunu sorayım. apple yetkili servise bıraksam, acaba garantili diye yaparlar mı ki ? ama içinde jailbreak var..

dostum sorununu okudum sorun aynı ve yurtdışı forumlarda da araştırdım sorun bazı ipad1 lerde ortaya çıkan bi durum. anakart kaynaklı oluyormuş ipad tamiri yapmıyor türkiyede ve birebir değişim yapıyorlarmış. benim ipadimin kenarında küçük bi ezik var diye garanti dışı dediler

yoksa birebir değişim yapıyorlarmış. bu bilgiyi de eskiden mecidiyekoyde bulunan apple servisinden aldım. dünya bilişim sanırım adı,ordaki adam söylemişti...

benim ipadimin kenarı baya bi çizik ve yamuk hafiften.bi ara yere düştü diye. şimdi bunu değiştirmezler mi ???

• vallahi benimki de aynı sorunu yaşadı ve küçük ezik var diye deiştirmediler hatta tamirini de yağpmadılar. bi şansını dene dostum. eger değişim yaparlarsa bende hakkımı senin sayende savunabilirim...
  • güzel bi şekilde tercüme yapabilecek birisi olsa yurtdışına yazdıgım metni yollayacagım da varmı ingilizcesi iyi biri :(
  • quote:

vallahi benimki de aynı sorunu yaşadı ve küçük ezik var diye deiştirmediler hatta tamirini de yağpmadılar. bi şansını dene dostum. eger değişim yaparlarsa bende hakkımı senin sayende savunabilirim...

ben moskovada yaşıyorum..burdaki servise bi götüreyim 2 gün sonra.. bakalım ne diyecekler
  • Eger kabul ederlerse cihazi size yollarim benimkinide degistirr yada tamirini yaptirin bari :)
  • Eger kabul ederlerse cihazi size yollarim benimkinide degistirr yada tamirini yaptirin bari :)
  • eğer cihazı servise vermediyseniz bir de öenriceğim metodu deneyin eğer bu da olmazsa donanımsal sorun demektir.

1 - home+power tuşuna ipad kapanana kadar basılı tutun
    2 - ipad pc ye bağlamak için kullandığınız kabloyu sadece pc nin usb girişine takın daha ipad e takmayın
    3 - itunes u açın
    4 - ipad de home tuşuna basılı tutarken kablonun diğer girişini ipad e takın
    5 - ekranda iTunes + Arrow + cable resmi çıkarsa yırttınız demektir buradan sonra normal restore yapıcaksınız eğer çıkmazsa maalesef donanımsal sorun ya da ne biliyim işte kablodan falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeNoMoRpH

eğer cihazı servise vermediyseniz bir de öenriceğim metodu deneyin eğer bu da olmazsa donanımsal sorun demektir.

1 - home+power tuşuna ipad kapanana kadar basılı tutun
    2 - ipad pc ye bağlamak için kullandığınız kabloyu sadece pc nin usb girişine takın daha ipad e takmayın
    3 - itunes u açın
    4 - ipad de home tuşuna basılı tutarken kablonun diğer girişini ipad e takın
    5 - ekranda iTunes + Arrow + cable resmi çıkarsa yırttınız demektir buradan sonra normal restore yapıcaksınız eğer çıkmazsa maalesef donanımsal sorun ya da ne biliyim işte kablodan falan.

zaten ekranda itunes resmi falan çıkıyor. restore yapılmıyor ama....bilgisayar tamamiyle bir bağlantı göremiyor.aygıt bulunamadı uyarısı veriyor her seferinde....2 gün önce mezun oldum ünivden, bu ipadin bozulması tüm sevincimi kursağımda bıraktı.atsan atılmaz,satsan satılmaz

bilgisayar bağlantısı yapılmadan acaba restore yapabilir miyim ? şu jailbreak ı nasıl silebilirim...
    bildiğim kadarıyla jailbreak de garanti dışı bırakıyor ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 9 Haziran 2011; 11:42:00 >

• Yani jailbreak anlamamalarinin tek bi yolu var, ipad hala calisir durumdaysa, yani ayarlara girebiliosan, ipad uzerinden cihazi sifirlarsin. Ancak!!,

Usb tanimadigi icin cihazi aktif edemezsin ve servisde eger garantiye kabul etmezse bi daha cihazi aktif etme sansin kalmaz.... Servis degisim yaparsa elbette sorun yok... Bence ilk cihaza dokunma ve servise elin bos git,boyle bi sorun oldugunu falan anlat baktin degisime sicak bakiyorlar o zaman cihazi sifirlayip gotur. Cunku usb calismadigi icin hicbir sekilde cihazin yazilimsal verilerine ulasamiyorlar. En azindan tr de ki serviste oyle oldu
  • quote:

Yani jailbreak anlamamalarinin tek bi yolu var, ipad hala calisir durumdaysa, yani ayarlara girebiliosan, ipad uzerinden cihazi sifirlarsin. Ancak!!,

Usb tanimadigi icin cihazi aktif edemezsin ve servisde eger garantiye kabul etmezse bi daha cihazi aktif etme sansin kalmaz.... Servis degisim yaparsa elbette sorun yok... Bence ilk cihaza dokunma ve servise elin bos git,boyle bi sorun oldugunu falan anlat baktin degisime sicak bakiyorlar o zaman cihazi sifirlayip gotur. Cunku usb calismadigi icin hicbir sekilde cihazin yazilimsal verilerine ulasamiyorlar. En azindan tr de ki serviste oyle oldu

ben de dun ayarlardan sifirlaya bastim aksamdan.ve sabah baktigimda hala sifirlama islemi devam ediyor.o da olmadi yani
  • Yok artik!!! O sorun yazilimsaldir :/ bir daha dene istersen o kadar uzun surmemeli
  • Hepsini okuyamadım sonuç olarak yazılımsal mı donanımsal mı bir problem varmış ?
  • donanımsal
  • sorunu az buçuk çözdüm sanki..şimdi kuzenin yanına geldim, onun ipad2 sini benim bilgisayara bağladm.ve tanıdı.. kabloyu hemen çıkartıp kendi ipadime taktım ve tanıdı.. yalnız 20 saniye arayla bağlantı kopuyor.. şimdi ise restore yapmaya çalışıyorum. restoreden sonra servise gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 9 Haziran 2011; 19:51:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.