Şimdi Ara

Ipad pert mi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen haftalarda IPAD1 e 4.3.3 jailbreak yaptım.fakat bugün, ipadi bilgisayarıma bağlayayım derken aygıt bulunamadı uyarısını aldım.. bilgisayarı yeniden başlattım sorun çözülmedi, ipadi yeniden başlattım yine tık yok.itunes programını kaldırıp tekrar kurdum yine bir sonuç alamadım.
    bu kez ipod nano yu bağlayayım dedim ve çalıştığını görünce, ipadte sorun olduğunu anladım.
    sizce ne yapmam lazım ? nasıl bağlarım şu ipadi bilgisayara ?

not: ipad ara kablosunu bilgisayarın diğer USB portlarına da taktım,yine sonuç vermedi.
    ipad pert oldu gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 8 Haziran 2011; 10:13:04 >

• tepedeki buton ile alttaki home butonuna aynı anda basılı tut. (kapattıktan sonra) düzelebilir belki.
  • böyle birşeyden pert olmaz merak etme
  • Böyle ufak bir problemden pert olucaksa neden adı apple ipad ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

tepedeki buton ile alttaki home butonuna aynı anda basılı tut. (kapattıktan sonra) düzelebilir belki.

onu da denedim fakat sonuç değişmedi..yine aynı hata....
  • başka bilgisayarda dene
  • Cihazı DFU modunda görüyor mu peki denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Cihazı DFU modunda görüyor mu peki denedin mi?

dfu modu dedigin acma kapama tusuyla menu tusuna bastiktan sonraki olaysa,denedim.fayda etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangfb

quote:

dfu modu dedigin acma kapama tusuyla menu tusuna bastiktan sonraki olaysa,denedim.fayda etmedi

Dfu modu icin ipad'i bilgisayara baglayin ve itunes'u acin. Home ve power butonuna ayni anda 10 saniye basin ve sonra power butonundan elinizi cekin ama home butonuna 5 saniye daha basin. İtunes ipad'i recovery modeda bulacak. Ekran bu sirada siyah olmali, elma isareti olmamali
  • USB AYGITI TANINMADI.bu bilgisayara takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor.bu sorunu çözmede yardım almak için bu iletiyi tıklayın
    aldigim hata buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 9 Haziran 2011; 23:28:21 >
  • Baska bilgisayarda denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

quote:

quote:

Dfu modu icin ipad'i bilgisayara baglayin ve itunes'u acin. Home ve power butonuna ayni anda 10 saniye basin ve sonra power butonundan elinizi cekin ama home butonuna 5 saniye daha basin. İtunes ipad'i recovery modeda bulacak. Ekran bu sirada siyah olmali, elma isareti olmamali

adam haklı beyler böyle olacak

• Buradaki talimatları denersen mutlaka açılır.

http://www.apple.com/support/ipad/assistant/itunes/#section_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 8 Haziran 2011; 15:42:05 >
  • başka bilgisayarda denemedim daha.. şimdi format atacağım bilgisayara.bir de öyle deneyeyim...
  • bilgisayara format attım olmadı, başka bilgisayarda denedim olmadı.....
    son olarak şunu sorayım. apple yetkili servise bıraksam, acaba garantili diye yaparlar mı ki ? ama içinde jailbreak var..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48876694/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48876694

şu linkteki duruma benziyor :/ benim sorunum bu ve bana teknik servis hizmeti verecek bi servis gösterin lütfen. ama bilkom destekli olanlar değil :( acil lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman
    http://forum.donanimhaber.com/m_48876694/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48876694

şu linkteki duruma benziyor :/ benim sorunum bu ve bana teknik servis hizmeti verecek bi servis gösterin lütfen. ama bilkom destekli olanlar değil :( acil lütfen :(

Hangi şehirdesin dostum?
  • istanbuldayım anadolu yakasında ikametim
  • quote:

bilgisayara format attım olmadı, başka bilgisayarda denedim olmadı.....
    son olarak şunu sorayım. apple yetkili servise bıraksam, acaba garantili diye yaparlar mı ki ? ama içinde jailbreak var..

dostum sorununu okudum sorun aynı ve yurtdışı forumlarda da araştırdım sorun bazı ipad1 lerde ortaya çıkan bi durum. anakart kaynaklı oluyormuş ipad tamiri yapmıyor türkiyede ve birebir değişim yapıyorlarmış. benim ipadimin kenarında küçük bi ezik var diye garanti dışı dediler

yoksa birebir değişim yapıyorlarmış. bu bilgiyi de eskiden mecidiyekoyde bulunan apple servisinden aldım. dünya bilişim sanırım adı,ordaki adam söylemişti...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.