Şimdi Ara

Ipad pert mi oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce dediğim gibi, kuzenin ipad2yi bilgisayara bağladım.hemen onun ipadini çıkarıp,kendi ipadimi taktım. ve ipadi gördü..yalnız şöyle bir sorun çıktı.restore yapamadım.18-20 saniyede bir ipad bağlantısı koptuğu için,http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ burdan orijinal fwyi indirdim ve saniyelerle hareket ederek çabucak kurmaya çalıştım.. ilk 3-4 denemede pek hızlı olamadığımdan tekrarladım bu işlemi..ama sonuncusunda baya hızlı davrandım ve restoreyi yaptım :)

şuanda son durum nasıl diye sorarsanız, şuana kadar sorunsuz çalışıyor

EDİT: restore yapmadan önce 20şer saniyede bir bağlantı kopuyordu, şuanda ise 2şer dk da bir bağlantı gidip geliyor.
    bu da bir gelişme :))
    yarın bir servise gideyim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 9 Haziran 2011; 20:21:42 >

• Bende deneyeyim :/ peki sende ki hata da su mu yaziyordu? Usb aygiti calismadigindan windows taniyamiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candyman -- 9 Haziran 2011; 21:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Bende deneyeyim :/ peki sende ki hata da su mu yaziyordu? Usb aygiti calismadigindan windows taniyamiyor

USB AYGITI TANINMADI.bu bilgisayara takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor.bu sorunu çözmede yardım almak için bu iletiyi tıklayın
    bu hatayı alıyordum...
    ve şunu da söylemek istiyorum, ipad eskisi gibi oldu. yani yine aynı hatayı alıyorum.. fakat hiç değilse sorunun yazılımsal olmadığından emin oldum ve içindeki jailbreakten eser kalmadı..
  • yazılımsal olduguna inanmıyorum :/ cunku ipad de jb yoktu bende...
  • quote:

yazılımsal olduguna inanmıyorum :/ cunku ipad de jb yoktu bende...

yarın ilk işim servise gitmek olacak.zaten kuzenin bu ipad2sinin kamera sorunu da var.onun ipadini de götüreceğim.. onun ipadinin versiyonunu yükselttikten sonra da kemara eskisinden kötü çekmeye başlamış,ekranda daha fazla karıncalanma varmış,konstrant mı diyorlar ne, işte o baya düşük sanırım..
    şu ipadi aldım alalı pişman oldum..bunu elden çıkarıp ipad2 almayı o kadar çok istiyorum ki, yeter ki elimden çıksın...görmeyeyim.. benden uzak olsun.. ona baktıkça içim kahroluyor :))
    1700 liraya almıştım 3-4 ay önce bu 64gb 3g ipad1i ..şuanki fiyatı ise 1000 liraya kadar düşmüş...

candyman peki birşey soracağım.. bilgisayarına hiç Asus AiCharger kurdun mu ??

ben bu Asus AiChargeri kurduktan sonra deneme amaçlı ipadi bağladım bilgisayara ve o zaman çalışmadığını anladım.. acaba bu ipade zarar vermiş olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 10 Haziran 2011; 0:34:39 >

• Hocam benimde bağlantısal problemlerim olmuştu ama benimkisi PC ile alakalı idi başka bir pc ye bağlanıyor ama benim pc me bağlanmıyordu.
    Bütün denediklerimi yazdığım bir alıntı koyuyorum belki faydası olur.
    Kolay gele geçmiş olsun.
    NOT: Sonunda ''çözdüm'' dememe rağmen sonradan yine bağlanmamaya başladı haberin ola
    NOT:Asus AiCharger bende de kurulu onunla alakalı olacağını sanmıyorum. O kurulu iken hem bağlandı hem bağlanmadı =)
    quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

quote:

Buraya daha önce yazdımmı bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var...
    iPad2 64GB Wifi, iTunes'a bağlanmıyor.
    Durumu şöyle anlatayım;
    -iPad'de ve usb kablosunda sorun yok (Laptopa bağladığımda her işlemi yapıyorum.Benim bilgisayara bağladığımda da otomatik kullun çıkıyor hatta dosyalara gözat dediğimde ipad ile çektiğim fotoları bile görüyorum)
    -iOS güncellemesi yapıldı (JailBreak kullanmıyorum)
    -iTunes 10.2.2 (64bit) yüklü.
    -İşletim sistemim Win7 64bit. Asus P7P55D anakart intel i7 860 işlemci var.
    -Asus'un sitesinden güncel driverlarıda yükledim...
    Apple forumunda i7 ve bazı anakartlar ile uyumsuzluk gibi birşeyler yazıyor ama çözümü göremedim... ( https://discussions.apple.com/thread/2157442?start=0&tstart=0 )

Çözüm bilen, bu problemle karşılaşan biri yardım etsin lütfen...

Baya baya araştırdım ve birkaç deneme ile belli bir seviyeye geldim=) Sorun devam ediyor ama en azından iTunes iPad'imi bir şekilde gördü (resim) =)
     Ipad pert mi oldu

64bit versiyon iTunes kurmama rağmen bu hatayı alıyorum......................................
    Yaptıklarımı alta sıralıyorum (bana yaramadı ama belki yaptıklarım başkasına yarar) ve sizden çözüm bekliyorum forum kardeşleri =)
    -iPad'den şifreyi kaldırdım. YEMEDİ
    -İşlemleri yapmadan önce antivirüsü kapattım. YEMEDİ
    -Uyumluluk modlarını denedim. YEMEDİ
    -iPad'i aygıt yöneticisinde fotoğraf aygıtı ve taşınabilir bilgisayar olarak tanıttım. YEMEDİ
    -iTunes'u yüzlerce kere sildim kurdum. Regedit'ten tek tek sildim gene kurdum. YEMEDİ
    -PC yi kapadım, iPad'i bağladım ve PC yi açtım. YEMEDİ
    -Apple/Common Files dan iPad'in driverını Aygıt yöneticisinden Sürücü güncelle ile gösterdim güncelledim. YEMEDİ
    -Regeditten bir yerlere girdim ve Portable Devices zımbırtısını sildim. YEMEDİ

YEMEDİ
    YEMEDİ
    YEMEDİ
    YEMEDİ

!

OH BE ! ÇÖZDÜM...

Benimle aynı dertten yanan insanlar için ÇÖZÜM aşşağıdadır. (Yukarıda yaptıklarım ile bir bağlantısı varmı bilmiyorum-zanletmiyorum)

-Önce besmele çekiyoruz =)
    -Revo Uninstaller indirilir ve kurulur. Çalıştırılır.
    -Apple Mobile Device, iTunes, QuickTime, Bonjour SİLİNİR (silme işlemi: listeden seçip uninstall diyoruz ve 3 aşamayı bekliyoruz. Sonra alttan ''Advanced'' seçip ''Scan'' tuşuna basıyoruz önümüze ne gelirse işaretleyip(kutuları) ''Delete'' diyoruz).
    -Restart atıyoruz.
    -Antivirüsü kapatıyoruz(bi alakası var mı bilmiyorum ama ben kapadım).
    -iTunes 64Bit indiriyoruz ve kuruyoruz (kurma yeri olarak ''Programfilesx86'' değil ''Program Files'' ı seçiyoruz)
    -iPad'in açma/kapama tuşu ve Home tuşuna aynı anda basıyoruz ve apple logosu belirip kaybolunca bırakıyoruz.
    -iPad'i bağlıyoruz... (ilk bağladığımda ''ipad cannot be synced. The reguired file cannot be found'' dedi ama sonra düzeldi)
    -VE RAHATÇA KULLANIYORUZ !!!!

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 10 Haziran 2011; 0:41:36 >

• kurdum ancak bu sorunu yaşadıktan sonra kurdum,şarj oluyormu diye denemek için kurmuştum... yani şöyle birşey düşünüyorum 5 volt veren usb portunu 10 volta yukseltince bir sorun olacagını sanmıyorum :/ mecidiyekoyde ki serviste bi hukukcunun ipadi de bu durumda gelmiş birebir değişim yapmışlar yurtdışından cihazı inceleme amaçlı göndermelerini istemişler servisten... bir de beni düşün,1 seen ipad hayali kurup sonunda ipad 1 sahibi oldum,ve kullanamadım :( aktif edebilsem cihazı bi daha usb ye baglamicam vallahi yaaa :/ nasıl olsa şarj alıyor ama pc tanımıyor...
  • The Jolly Joker, ilgilendiğin için teşekkür ederim fakat bu bilgisayardan öte, ipad ile ilgili bir sorun.. ipad bozuk yani, bilgisayarla pek alakası yok diye düşünüyorum...

quote:

kurdum ancak bu sorunu yaşadıktan sonra kurdum,şarj oluyormu diye denemek için kurmuştum... yani şöyle birşey düşünüyorum 5 volt veren usb portunu 10 volta yukseltince bir sorun olacagını sanmıyorum :/ mecidiyekoyde ki serviste bi hukukcunun ipadi de bu durumda gelmiş birebir değişim yapmışlar yurtdışından cihazı inceleme amaçlı göndermelerini istemişler servisten... bir de beni düşün,1 seen ipad hayali kurup sonunda ipad 1 sahibi oldum,ve kullanamadım :( aktif edebilsem cihazı bi daha usb ye baglamicam vallahi yaaa :/ nasıl olsa şarj alıyor ama pc tanımıyor...

dediğimi mutlaka yap oluyor..bir ipad bul. yaklaşık 10dk o ipadi bilgisayara tak ve itunesi aç.. bekle öyle.. sonrasında itunesi kapatmadan, bağlantı kablosunu kendi ipadine tak.ve hemen kendi ipadinin açılacağını göreceksin.. fakat bir süre sonra sorun tekrar eskisi gibi oluyor..

• Ya şu an bana yardımcı olabilecek ipad sahibi arıyorum :) maltepe bostancı arası yardımcı olabilecek biri varmı acaba :)

osmangfb bu dediğin olursa dile benden ne dilersen :) abartmamak kaydı ile
  • 3tür aynı şeyi yapıyorum ve çalışıyor..fakat uuzn süreli çalşacağını düşünmüyorum..yine hata verecek.. şimdi ben hata vermesini bekliyorum, hata verdikten sonra servise götüreyim :))
    işe bak ya.. şimdi hata vermesi için dua ediyorum :/
  • kapatıp aç kesin hata verir...
  • verdi hatayı, şimdi rahat bir uyku çekebilirim :)))))
    garanti belgemi falan da kaybettim, onlar kayıtlardan ulaşırlar umarım. kuzenin ipad de çinden alınma.. umarım onun da garantisi vardır kayıtlarda. elimizde yok garanti belgeleri..:))
  • arkasındaki seri numarasından herşeyi çıkıyor rahat ol dostum :) bende ipad bulup çalıştırsam rahatlicam :)
  • quote:

arkasındaki seri numarasından herşeyi çıkıyor rahat ol dostum :) bende ipad bulup çalıştırsam rahatlicam :)

bu arada hata vermiş gözün aydın :D
  • :))))

şuanda denemen için birşey söyleyeceğim..itunes açık kalsın, ve 2.bir ipade de gerek yok şuanda..
    itunes açık kaldıktan sonra, USB girişini USB porta tak. diğer ucunu da ipade tak.o hatayı aldıktan sonra,kablonun ipade taktığın ucunu kenardan hafif çıkar ve hemen yine tak.bunu bi 10 defa dener misin ? şimdi bunu denedim çalıştı yine...
  • denedim herseferinde de hata verdi :((( sanırım senin anakart bence hala çalışır durumda,benimkisi mort olmuş :/
  • quote:

denedim herseferinde de hata verdi :((( sanırım senin anakart bence hala çalışır durumda,benimkisi mort olmuş :/

ben ne olur ne olmaz götüreyim bi servise, eğer benim ipadi değiştirirlerse ya da tamir ederlerse seninkini hayli hayli değiştirirler..
    benim ipadin sağ üst köşesindeki lastik bile hafiften çıkmış vaziyette.o derece fena bi yamulma var..
    ben yarın gelişmelerden haberdar ederim.. gerçi teknik servislerde çalışan şu ruslardan nefret ediyorum da..hiç yardım edesi yoktur bunların.
  • kablo takınca çıkan ses çıkmaya basladı :S sabaha kadar bunu deneyecegim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangfb

quote:

denedim herseferinde de hata verdi :((( sanırım senin anakart bence hala çalışır durumda,benimkisi mort olmuş :/

ben ne olur ne olmaz götüreyim bi servise, eğer benim ipadi değiştirirlerse ya da tamir ederlerse seninkini hayli hayli değiştirirler..
    benim ipadin sağ üst köşesindeki lastik bile hafiften çıkmış vaziyette.o derece fena bi yamulma var..
    ben yarın gelişmelerden haberdar ederim.. gerçi teknik servislerde çalışan şu ruslardan nefret ediyorum da..hiç yardım edesi yoktur bunların.

sende muhakkak haber bekliyorum :( bakarsın burdan değişmezlerse sana yollarım cihazı :)

• bu saate kadar dediğini denedim ve 20 deneme de bir şarj oluyor ve işin komik yanı usb ayarı yapmadım şarj olabilmesi için. aicharger filan bu pc de yok... şarj oluyor ama hala pc gormuyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.