Şimdi Ara

Ipad pert mi oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesela benimki itunes dan aktif edilmeyi bekliyor ama usb calismiyor, haliyle pert sayiliyor :"(
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Mesela benimki itunes dan aktif edilmeyi bekliyor ama usb calismiyor, haliyle pert sayiliyor :"(

Olur böyle şeyler mesela bende iphone 4 ve 3G var İp4'ü görüyor PC ama 3G yi görmüyordu ne yaptıysam olmadı bende format attım PC ye tekrar yükledim sorun kalmadı istersen bide öyle dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 18 Haziran 2011; 0:03:58 >
  • 3 windowslu cihaz,2 mac proya taktım :/
  • ne diye tüm beyinsiz rusları teknisyen yaparlar anlamış değilim !
    salaklar bir sorun görememişler !
    yarın gidip alırım ipadi..
    kuzenin ipad2sinde de sorun bulunmamış.onun camerası baya kötü çekiyordu..yarın başka bir ipad2 götüreyim ve kameraları karşılaştırayım.ve görüntü farkı olursa yüzlerine karşı ne söverim...düşündükçe küfrediyorum yaa....

geçen ay da bilgisayarımın touchpadinin sol tuşunun köşesine bastığımda çalışmıyordu ve işlevini yerine getiremiyordu..illa ki sol tuşun tam ortasına basmam gerekiyordu.. servise bırakmıştım, 1 hafta sonra mesaj geldi bilgisayarınız hazır dedi.gittim baktım hala aynı sorun..
    kadına dedim "siz neyi tamir ettiniz de beni çağırdınız ?"
    kadın, " sorununuz neyse onu hallettik ve sizi çağırdık "
    bunu duyunca tepem attı, bağırdım çağırdım kadına.. "kadın, bassana şu tuşun köşelerine,çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor !" dedim..
    kadın, " zaten oraya basınca hiçbir bilgisayarda çalışmaz "
    ben, " önündeki bilgisayarda denesene !"
    kadın denedi ve çalıştığını görünce sustu biraz.. sonra,"canım siz de o köşeye basmayın, kendinizi tam ortaya basmaya alıştırın " demez mi.. bu tip insanlara beyinsiz,aptal demem de kime derim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 22 Haziran 2011; 11:43:28 >

• Cihazi yaninda usb ye baglasan bi :/
  • Cihazin sorununu cozen bir yer buldum :) 3 gun boyunca adamlar inceledi bende yanlarinda durdum. Anakart uzerinde bir sorunve entegrelerden mi ne birni deistiriyorlar, 260 tl ye mal olacak ama anakart parasi odemekten iyidir yine :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Cihazin sorununu cozen bir yer buldum :) 3 gun boyunca adamlar inceledi bende yanlarinda durdum. Anakart uzerinde bir sorunve entegrelerden mi ne birni deistiriyorlar, 260 tl ye mal olacak ama anakart parasi odemekten iyidir yine :/

senin adına sevindim:)
    ben de bugün ipadi aldım..yanımda bilgisayar da vardı.taktılar hemen çalıştı..nasıl çalıştı anlamadım bile.. eve geldim evde de denedim,yine çalışıyor.. :))
  • Enteresan ama senin adina da sevindim :))

Simdi de tamir parasini bulacagiz :/
  • Aradan aylar gecti unuttum ancak bugün bi konuya bakarken aklima geldi yazmayi unuttugum. Bilkom ucretsiz degisim yapip ipad verdi ve extra masraf istemedi,yeterki biraz israrci olun :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.