< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iPad Pro acele ettim
-
-
Güze fiyata almışsın. Şimdi o fiyata görsem direkt alırım ipad pro 11 inç arıyorum bulamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence zam gelince onu sat 9.nesil veya air al .. Hatta keşke direkt air alsaydın
-
Hocam 64 yetmeyeceği için hafıza arttırmam gerekiyor, 256 air da 128 pro fiyatına geliyor. Aralarında 60-120hz ekran 4-8gb ram a14-m1 işlemci farkı varken aynı para air almak saçma geldi. Uygun fiyata bulursam aslında en baz iPad 9 düşünüyoru, onda da 64 az ama en azından fiyatı çok uyguna geliyor gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç kafanı yorma, air asla alınacak bir cihaz değil ekranında bozulma var pro kadar kaliteli değil. ben de gümüş renk istiyordum ama alelacele uzaygrisi aldım. iPad alacaksan ya iPad Pro 11 inç alacaksın, ya da iPad 9 64 gb. başkasına yönelmedin iyi olmuş. ben de öyle m1 i zorlayamıyorum sadece not alıyorum ama hem uzun ömürlü hem de gerekirse kullanacağın özellikler var.
-
Bedavaya almışsınız basbaya m1 işelmcili 256 gb prodan bahsediyorsanız ben çarşamba sabah vatan bilgiayarda son kalan 128 proyu 8600e aldım hiç de pişman değilim. 6-7 sene kullanırsınız hiç olmazsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyiz -- 25 Kasım 2021; 7:28:58 > -
Mis gibi cihaz almışsınız hayırlı olsun.
-
Zam geleceğini düşünerek pt den 7600 e 128 11 inch ipad pro aldım. Dedim oldu olacak. Appledan da 1007 tl ıye kalem aldım. Sonrasında zam geldi.
-
8400 TLye m1 256 gb olduğuna emin misiniz? Bana 2. nesil Ipad Produr gibi geldi fiyat, pt'de eğitim indirimli fiyatı 8800 TL idi 256gb olanın artıştan önce stok bulabilirseniz. Gerçekten m1 ve 256gb pro ise süper fiyata yakalamışsınız demektir.
-
Air 4 kullanıyorum. Cihazda her şeyi yapıyorum, sınırlarını zorluyorum diyebilirim. Zorlandığını hiç görmedim. Ayrıca dediğiniz ekran konusunu test ettim, öyle bir şeye rastlamadım. Zaten ekran koruyucu varken nasıl olsun.. İşin kısacası mis gibi cihaz gayette alınır. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim :)) Sonuçta bunlar tablet, yapabilecekleri şeyler sınırlı, istediği kadar güçlü olsun bilgisayarın yerini tutamaz neticede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ısınma sorunu var mı? Bendeki pro en yüksek parlaklıkta ısınıyor da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X