Şimdi Ara

İPAD PRO DA SORUNUM LÜTFEN ANLAYAN YARDIMCI OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Tıp öğrencisiyim ve anatomi dersinde yardımcı olması amacıyla ipad pro 11 inç satın aldım.Kullandığım anatomi portalı unity webGL kullanıyor yani web playerlardan biri.mağazada ipad air üzerinde açmayı denedim ve açılmıştı ama ben ipad pro satın aldım.ipad pro da açamıyorum arkadaşlar.Sitenin linkiwww.anatomylearning.com.bu siteyi nasıl aktif şekilde kullanabilirim ipad üzerinde.lütfen yardımcı olun bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim 2 . nesil ipad pro 12.9'da denedim. safaride açmaya çalıştım, uyarı penceresi çıktı ama devam diyince yüklendi ama sonunda hata verdi. yandex tarayıcı da var bende. yandex'te denedim oldu, açıldı. Önizlemeler biraz geç açılıyor. İnternet hızıyla alakalı sanırsam. Kalbin bir bölümüne girdim. Siz daha iyi anlarsınız da, gayet iyi çalışıyor dokunmatik, döndürme filan. Chrome ya da Firefox yazıyor. Yandex'te de açıldı. 3'ünden birini kurun. Önce Yandex'i kurup deneyin derim. Bende oldu. Open on browser'a tıklayışta uyarı verecek. OK diyip devam edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.