Şimdi Ara

Ipad ve Çalınmayı önleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dükkanımıza Ipad alacağız. Ama çalınma konusunu nasıl önleyebiliriz düşünüyoruz. Ipad sürekli elimizde olacak ve ürünle ilgili bilgi verirken kullanacağız. Ama arada bir yerlerde unuttuğumuz olabilir. O zaman biri alıp çantasına saklayıp kaçabilir. Bundan korunmak için ne yapabiliriz düşünüyoruz. Eğer dükkanın ürün alarm sistemi olsaydı etiket alarm yapıştırırdık ama o da yok. Ne önerebilirsiniz acaba ?

Not: Ipad Wifi olacağı için Ipadimi bul seçeneği de çok işlevsiz olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: wasqar

Merhaba,

Dükkanımıza Ipad alacağız. Ama çalınma konusunu nasıl önleyebiliriz düşünüyoruz. Ipad sürekli elimizde olacak ve ürünle ilgili bilgi verirken kullanacağız. Ama arada bir yerlerde unuttuğumuz olabilir. O zaman biri alıp çantasına saklayıp kaçabilir. Bundan korunmak için ne yapabiliriz düşünüyoruz. Eğer dükkanın ürün alarm sistemi olsaydı etiket alarm yapıştırırdık ama o da yok. Ne önerebilirsiniz acaba ?

Not: Ipad Wifi olacağı için Ipadimi bul seçeneği de çok işlevsiz olacaktır.

"Not: Ipad Wifi olacağı için Ipadimi bul seçeneği de çok işlevsiz olacaktır."

Neden işlevsiz ? o özellik açıkken , cihaza yazılım atılamaz kurcalanamaz , wifi a bağlandığında yerinide ögrenirsiniz , tam hatırlamıyorum yanlış bilgi olmasın ama , apple hesabınızı cihaza bağlıyorsunuz , bağlanan hesap cihaza tam yönetim izni ele alıyor ama , burası için söyledim yanlış olmasın diye , cihazı kısıtlaya biliyorsunuz diye hatırlıyorum o hesap tan, hesap dan cihaz kaldırılmadığı sürece , ipad de o hesap aktif olacak , ipad imi bul açık olduğu sürece yazılım atılamayacak , yazılım atılsa bile , account silinmez bunlar yetmiyor diyor iseniz.

Masa üstü sabit cihaz tutucu platformlar var , sağa sola taşımak yerine onları kullanın.

• Hirsiza kilit dayanmaz
    elinizden birakmamaya calisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    İstediğim cihazın mobil olması. Diğer türlü düşünseydim bir sürü çözüm var. Bir mühendis olarak belki mühendis arkadaşlardan spesifik bir çözüm gelir mi diye bekledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.