Şimdi Ara

Ipad ve flash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ipad de flash olan siteleri nasil acabiliriz. Bir yolu varmi. Birde ios 4.2.2 de flash sitelerin acilabildigi soyleniyor dogruluk payi varmi, tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVIL -- 3 Aralık 2010; 13:54:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIL
    Arkadaslar ipad de flash olan siteleri nasil acabiliriz. Bir yolu varmi. Birde ios 4.2.2 de flash sitelerin acilabildigi soyleniyor dogruluk payi varmi, tesekkurler...

3.2.2 de bir nebze comex in frashi ufak tefek Flash uygulamalarını acıyordu, 4.2.1 de malesef hep hata veriyor, 4.2.2 bildigim kadarıyla yok, Apple in Flash destegi vereceğinide düşünmüyorum.
  • skyfire yükleyin onunla açabilirsiniz.ancak ilk çıktıgı zaman fazla yüklenildigi için serverları kaldıramadı indirmeyi durdurmuşlardı bir bakın isterseniz.

eger jb li ise cihaz installousta var.

duymadıgınızı farzederek skyfire'ın nasıl çalıştıgını anlatayım;bilginiz browser,safari gibi ancak videoları falan oynatmak için videoya tıkladıgınızda videoyu server bilgisayarları açıyor,ve görüntüyü ipade veya iphone a aktarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T
    skyfire yükleyin onunla açabilirsiniz.ancak ilk çıktıgı zaman fazla yüklenildigi için serverları kaldıramadı indirmeyi durdurmuşlardı bir bakın isterseniz.

eger jb li ise cihaz installousta var.

duymadıgınızı farzederek skyfire'ın nasıl çalıştıgını anlatayım;bilginiz browser,safari gibi ancak videoları falan oynatmak için videoya tıkladıgınızda videoyu server bilgisayarları açıyor,ve görüntüyü ipade veya iphone a aktarıyor.

skyfire 2.1 benim ipad de calismadi, zaten calissada goruntu igrenc cunku ipad uyumlu degil yazilim suan.
  • Vallahi 4.2 yi yukluyorum bakalım ne olacak. bu arada 4.2 imiş sürüm 4.2.2 olarak görmüşüm özür. Bu flashli siteleri için çözüm yok anlaşılan. ileride de çözülecek gibi durmuyor :(
  • flash zor.umudu kesmek lazım.anca skyfire ile çözebilirsin.o da ne kadar çözüm olur bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.