Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
17
Favori
96.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad 2 de bir süredir video izleyemiyorum. Youtube dialymotion vk vimeo hiçbirinde videolar açılmıyor. " video şu ana kullanılamıyor " veriyor.

Youtube uygulamasında da işlem tamamlanamadı çıkıyor.

Sorunu nasıl dzeltebilirimm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad2'de kullanılabilecek en iyi excel programı hangisidir?

• Bıktım ipad2'den yılbaşından önce note II alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-CLaSsiC

İpad 2 de bir süredir video izleyemiyorum. Youtube dialymotion vk vimeo hiçbirinde videolar açılmıyor. " video şu ana kullanılamıyor " veriyor.

Youtube uygulamasında da işlem tamamlanamadı çıkıyor.

Sorunu nasıl dzeltebilirimm

Jasmine diye bir uygulama var youtube uygulaması oradan izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bıktım ipad2'den yılbaşından önce note II alacağım.

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

İpad2'de kullanılabilecek en iyi excel programı hangisidir?

Excel için, Numbers veya Quickoffice Pro HD programlarından hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

quote:

Neden?

Başka bir bilgisayara muhtaç olmadan, forumlara bakarak nasıl dosya/veri transferi yapabilmeyi öğrenmek için.
    Bilgisayarın içini görebilmek ve emaile dosya ekleyebilmek için. Daha net foto çekip, daha net karşılıklı görüşme yapabilmek için. USB port ve flash player olmadığı için. Sürekli orjinal değil ikame program arandığı için.

Ipad biraz daha hafif ve eğlence amaçlı olarak kullanılabilir ama hiç bir zaman elin ayağın olamaz.
  • ipad 2 ekran kırılmış en uygun kaça yaparlar acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

ipad 2 ekran kırılmış en uygun kaça yaparlar acep

Önceki yaz arkadaşımın oğlu elinen düşürdü. Ekran diagonal şekilde çatladı. Çalışıyor olmasına rağmen 350.-TL'ye değiştirdiler diye hatırlıyorum ama nerede nasıl değiştirdiler bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Önceki yaz arkadaşımın oğlu elinen düşürdü. Ekran diagonal şekilde çatladı. Çalışıyor olmasına rağmen 350.-TL'ye değiştirdiler diye hatırlıyorum ama nerede nasıl değiştirdiler bilmiyorum.

siz gene önceki yaz ben burda bi fiyat aldım servisten 350 lira dediler sahibinden de tertemizini adamlar 680 liraya satıyorlar nasıl iş anlamadım... bir sitede 180 liraya ekranı satıyorlar şeytan diyor kendin al tak...
  • quote:

quote:

quote:

siz gene önceki yaz ben burda bi fiyat aldım servisten 350 lira dediler sahibinden de tertemizini adamlar 680 liraya satıyorlar nasıl iş anlamadım... bir sitede 180 liraya ekranı satıyorlar şeytan diyor kendin al tak...

Hocam şeytana uy bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şeytana uy bence

öyle yapacam valla sağol hocam :)

• quote:

quote:

quote:

Neden?

Başka bir bilgisayara muhtaç olmadan, forumlara bakarak nasıl dosya/veri transferi yapabilmeyi öğrenmek için.
    Bilgisayarın içini görebilmek ve emaile dosya ekleyebilmek için. Daha net foto çekip, daha net karşılıklı görüşme yapabilmek için. USB port ve flash player olmadığı için. Sürekli orjinal değil ikame program arandığı için.

Ipad biraz daha hafif ve eğlence amaçlı olarak kullanılabilir ama hiç bir zaman elin ayağın olamaz.

Haklısınız. Birinin kral çıplak demesi lazım ama diyen oldu mu hemen itiraz ediyoruz.
    Zaten dokunmatik ekranlar direksiyon simidi olmayan araba gibi. O da ayrı bir dert.
    İş bazlı değil de eğlence bazlı kullanılabilir bence.
    Önce Galaxy Tab aldım kullanamadım belki wi-fi olduğu içindir diye. 3G Ipad2 aldım onu da doğru dürüst kullanamıyorum. Bilgisayarın başına geçince memleketine dönmüş gurbetçi gibi toprağı öpesim geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Neden?

doğru app'ler ile ipad gayet el ayak oluyor :) Projelerimi ipad de hazırlıyorum mesela, yazıyorum pdf e çeviriyorum ve imzalıyıp email olarak yolluyorum. Evet belki bir bilgisayar gibi usb takamıyorum ama zaten cloud servis kullandığım için gerekte duymuyorum. Özetle herkesin işi ve ihtiyaçları farklı. kimisine ipad el ayak iken, ikimisine ayak bağı olabiliyor. Eğer yinede tablet kullanmak isterseniz, sanırım sizin için 'bilgisayar' olan tablet olarak Surface iş görecektir.

Ha bu arada normal bir pc'de pdf imzalamak ( bahsettiğim şey elektronik imza değil, normal kalemle imzalar gibi imzalamak) için 8-10 kez o mouse ile deneme yapmam gerekirken, ipad de tek seferde yapıyorum :) İpad bazen pc'den daha bile pratik olabiliyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

Haklısınız. Birinin kral çıplak demesi lazım ama diyen oldu mu hemen itiraz ediyoruz.
    Zaten dokunmatik ekranlar direksiyon simidi olmayan araba gibi. O da ayrı bir dert.
    İş bazlı değil de eğlence bazlı kullanılabilir bence.
    Önce Galaxy Tab aldım kullanamadım belki wi-fi olduğu içindir diye. 3G Ipad2 aldım onu da doğru dürüst kullanamıyorum. Bilgisayarın başına geçince memleketine dönmüş gurbetçi gibi toprağı öpesim geliyor.

quote:

Aynı durum iphone içinde geçerli.
    3GS oğlumda, 4S eşimde ve evde ipad2 ortak kullanımda olmasına rağmen bunları yazıyorum.

Oğlan annemin telefonu eskidi anneme yeni telefon almak lazım diye annesinin 4S'e sulanıyor. Eşim zaten memnun değil. Ben eşime note II alacağım ve oğlan 4S'e terfi edecek. Ben içlerinde en bahtsız olanıyım mecburen Blacberry kullanıcısıyım şirket durumundan dolayı.

Bir kaç arkadaşım iş yerinde Galaxy S3 kullanıyor, ben gördüm ve telfona vuruldum. Kendime alamıyorum bari eşime alayımda arada bende bakarım dedim içimden. S3 yerine note II nin daha uygun olur dedim kendi kendime. Bir bayan çantasında rahatça taşıyabilir.

Bu yazdıklarımdan sonra taşlansamda S3 ve Note II den sonra iphone bitmiştir diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SalihGurkan

quote:

quote:

quote:

Neden?

doğru app'ler ile ipad gayet el ayak oluyor :) Projelerimi ipad de hazırlıyorum mesela, yazıyorum pdf e çeviriyorum ve imzalıyıp email olarak yolluyorum. Evet belki bir bilgisayar gibi usb takamıyorum ama zaten cloud servis kullandığım için gerekte duymuyorum. Özetle herkesin işi ve ihtiyaçları farklı. kimisine ipad el ayak iken, ikimisine ayak bağı olabiliyor. Eğer yinede tablet kullanmak isterseniz, sanırım sizin için 'bilgisayar' olan tablet olarak Surface iş görecektir.

Ha bu arada normal bir pc'de pdf imzalamak ( bahsettiğim şey elektronik imza değil, normal kalemle imzalar gibi imzalamak) için 8-10 kez o mouse ile deneme yapmam gerekirken, ipad de tek seferde yapıyorum :) İpad bazen pc'den daha bile pratik olabiliyor :)

Haklısınız, dediğiniz gibi her şey ihtiyaca göre ama bana ipad pek uymuyor.

Çok konuşulmuştur ama keşke bir usb port ve flash player olabilseydi.

Hem telefon hem tam karşılığına denk gelmesede tablet ihtiyacını tek cihazdan halledebimek için Note II bizim için çok uygun.

• Hocam sen nerdeydin yahu?Dünden beri İpad 2 ile 3 arasında gidiyorum. Hatta bir konu bile açtıydım,Buradan bakabilirsin..Aynı soruları yazıp konuyu kirletmeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Hocam sen nerdeydin yahu?Dünden beri İpad 2 ile 3 arasında gidiyorum. Hatta bir konu bile açtıydım,Buradan bakabilirsin..Aynı soruları yazıp konuyu kirletmeyim..

Sonuc?

• Arkadaşlar ipad 2 deki facebook uygulamasından facebooktaki mesjlarımızı nasıl silebiliriz? Safariden girip silebiliyprım fakat uygulama olan facebookta silinmemiş olarak gözüküyor. Bunun bi çözümü yok mudur?

• Arkadaşımdan ipad 2 aldım ancak bilgisayar kablosunu almayı unutmuşum. Bir navigasyon programı ipa sını indirdim. Bu ipa dosyasını wifi ile ipad e aktarıp kurmak istiyorum. Hangi uygulama/program ile yapabilirim? (Jailbreak vardır)
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.