Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
17
Favori
96.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elimde ipad 2 16 gb wifi+3g var.Yazılımı 5.0.1 ve JB yapılmış durumda.

1-Yakın zaman içerisinde çıkabilecek 6.1 untethered JB için şimdiden cihazı yedeklemek istiyorum.İtunes'a bağlanarak yedekle dediğimde işlemi yaptı ama toplasan 15 saniye filan sürdü.Bu şekilde nelerin yedeği alınmıştır? JB'li ve JB'siz indirip kurduğum uygulamaların bir yedeğini alma şansım var mıdır? Nerden baksan 10 gb dolu alette.

2-Jb yapılmış bir cihaza orjinal 6.1 yüklediğimde ,içinde JB ile kurulan uygulamalar çalışır mı?

3-Daha sonra untethedered jb gelirse onun üzerine JB yapılabilir mi?

Konunun acemisi olduğum için sorularımın düzeyi düşük olabilir,kusura bakmayın.Cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
  • İyi günler arkadaşlar. Şirket e-posta adresime gelen herhangi bir e-postanın ipadden okunduktan sonra serverde okunmuş görünmesini istemiyorum. Çünkü e-postalarımı bilgisayarımda kayıt altına almam gerekiyor. Yani ipadden ne okursam okuyayım bilgisayarımdan outlook porgramı açtığımda e-postalar okunmamış gibi outlook'a düşsün istiyorum. Bunun için yapılabilecek bir ayar var mıdır? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmania1905

İyi günler arkadaşlar. Şirket e-posta adresime gelen herhangi bir e-postanın ipadden okunduktan sonra serverde okunmuş görünmesini istemiyorum. Çünkü e-postalarımı bilgisayarımda kayıt altına almam gerekiyor. Yani ipadden ne okursam okuyayım bilgisayarımdan outlook porgramı açtığımda e-postalar okunmamış gibi outlook'a düşsün istiyorum. Bunun için yapılabilecek bir ayar var mıdır? Teşekkürler.

Hatırlamıyorum ama o emaili "okunmamış" olarak işaretleme seçeneği yok muydu?
  • merhbalar ipad2 var bn de hediye geldi normal olarak ipaddan çekilmiş fotolar siliniyor ama yüklnemiş fotoğrafları sılemıyorum bana yardımcı olursanız sevınırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bege

gduman sen sana sorulmayan soruya cevap veriyosan ben de olmayan antivirus programını sorarım.herkes kendi işine baksın.

hahahahha sen bu kamillere bakma koymuşsuun lafı kardeş :D
  • benimde sorum var arkadaşlar. uyeni 1 haftadır kullanıyorum ipad 2 yi . şimdi hangi uygulamadan çıksam safari, oyunlar,kamera,videolar farketmiyor orta tuşa basıp çıktığımda uygulama açık kalıyor bütün hepsi. şimdi bu olay ram yemiyormu şarj yemiyormu nasıl iştir anlayamıyorum.
  • Uygulamaları tamamen kapatmak için orta tuşa iki kere hızlı basıp açılan menüde ikona basılı tutun ve X işaretine tıklayın. Kapatmasak kendi kapatmıyor heralde ama performansı da çok etkilemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar windows 7 bilgisayarımda pdf olarak baya döküman var bunları itunes üzerinden nasıl atacağım okumak için ipad 2 ye? birkaç kere denedim ibooks ta felan da gözükmedi... yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

arkadaşlar windows 7 bilgisayarımda pdf olarak baya döküman var bunları itunes üzerinden nasıl atacağım okumak için ipad 2 ye? birkaç kere denedim ibooks ta felan da gözükmedi... yardım ederseniz sevinirim

İpad e Pdf uygulaması indirin,
    Pc d itunes kurulu olsun,itools u da kurun,
    Sonra itools u açıp,pdf uygulamasını bulup açın,
    Documants yazan dosyayı açıp,pdf belgelerinizi sürükleyip buraya bırakın,tamamdr

• İpad 2, 3g ile maksimum bağlantı hızı kaç mbit?

• Terbiyesizlik yapacaksan konu disina buyur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

arkadaşlar windows 7 bilgisayarımda pdf olarak baya döküman var bunları itunes üzerinden nasıl atacağım okumak için ipad 2 ye? birkaç kere denedim ibooks ta felan da gözükmedi... yardım ederseniz sevinirim

Documants yazan dosyayı açıp,pdf belgelerinizi sürükleyip buraya bırakın,tamamdr

Teşekkür ederim hallettim çok kolay şekilde :)))

2. sorum ; bu ibooks ta store dan indirdiğimiz kitapların formatı ne oluyor? yani normal attıgım pdf lerde ne altını çizebiliyorum ne sözlük gibi birşey kullanabiliyorum? çözebilme imkanımız var mı bunu? bir de indirdiğimiz kitaplarda direk kelimenin türkçe anlamını nasıl bulabilirim? İng olarak okurken bazen bilmediğim kelimeler olabiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Teşekkür ederim hallettim çok kolay şekilde :)))

2. sorum ; bu ibooks ta store dan indirdiğimiz kitapların formatı ne oluyor? yani normal attıgım pdf lerde ne altını çizebiliyorum ne sözlük gibi birşey kullanabiliyorum? çözebilme imkanımız var mı bunu? bir de indirdiğimiz kitaplarda direk kelimenin türkçe anlamını nasıl bulabilirim? İng olarak okurken bazen bilmediğim kelimeler olabiliyor

Kitaplarin formati .epub bildigim kadariyla digerlerini bilmiyorum :)

• ipad 2 almayi planliyorum kullanicilarina sorullarim var yardimci olursaniz sevirim.
    1)ben bunu internet ve video izlemek icin aliyorum 1080p lerde veya internet gezinmelerinde sıkıntı yasarmiyim.
    2)Bunu alsam 2-3 yıl daha internette sorunsuz dolasabilirmiyim.
    3)Bu alete 850 tl vericem degermi sizce.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirus35

ipad 2 almayi planliyorum kullanicilarina sorullarim var yardimci olursaniz sevirim.
    1)ben bunu internet ve video izlemek icin aliyorum 1080p lerde veya internet gezinmelerinde sıkıntı yasarmiyim.
    2)Bunu alsam 2-3 yıl daha internette sorunsuz dolasabilirmiyim.
    3)Bu alete 850 tl vericem degermi sizce.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

1.Hayır
    2.Evet
    3.Evet

• flash destegi yok deniyor simdi film dizi sitelerinde sıkıntı yasarmiyim bide jb ile flash yüklemek mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: wirus35

flash destegi yok deniyor simdi film dizi sitelerinde sıkıntı yasarmiyim bide jb ile flash yüklemek mümkün mü?

Puffin web tarayıcısı ile flash sorunu olmuyor,
    Jb gerekmez

• tamam tesekkur ederim

• arkadaşlar kalem alıp , pdflerin üzerine ufak notlar işaretler koymama izin veren uygulama biliyor musunuz? ya da direk kalemle yazı yazabileceğim?
  • Arkadaşlar merhaba , 2 hafta önce ipad 2 aldım ve pdflerin , resimler vs üzerine ucu ince kalemlerle çizimler notlar eklemek istiyorum... Kalem öneriniz var mı? internette araştırdığımda bu kalın uçlu kalemler çıkıyor ama bunlar sanırım yazı ve çizim için değil? çünkü ucu çok kalın...http://www.elmasepeti.c...-Seti-Gumus-_11875.html

bu tarz birşey mi tercih etmem gerek ucu keskin olup rahat yazabilmek için?http://www.elmasepeti.c...d-Stylus-Kal_11195.html

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.