Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
17
Favori
96.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wirus35

flash destegi yok deniyor simdi film dizi sitelerinde sıkıntı yasarmiyim bide jb ile flash yüklemek mümkün mü?

sitede de bir konusu olacaktı, artık çoğu dizi/film sitesi html5'e geçtiği için ipad'den rahatlıkla dizi/film izlenebilyor. sıkıntı çekmezsin bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: wirus35

ipad 2 almayi planliyorum kullanicilarina sorullarim var yardimci olursaniz sevirim.
    1)ben bunu internet ve video izlemek icin aliyorum 1080p lerde veya internet gezinmelerinde sıkıntı yasarmiyim.
    2)Bunu alsam 2-3 yıl daha internette sorunsuz dolasabilirmiyim.
    3)Bu alete 850 tl vericem degermi sizce.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

1.Hayır
    2.Evet
    3.Evet

hayır
    evet
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

arkadaşlar windows 7 bilgisayarımda pdf olarak baya döküman var bunları itunes üzerinden nasıl atacağım okumak için ipad 2 ye? birkaç kere denedim ibooks ta felan da gözükmedi... yardım ederseniz sevinirim

İpad e Pdf uygulaması indirin,
    Pc d itunes kurulu olsun,itools u da kurun,
    Sonra itools u açıp,pdf uygulamasını bulup açın,
    Documants yazan dosyayı açıp,pdf belgelerinizi sürükleyip buraya bırakın,tamamdr

Teşekkür ederim hallettim çok kolay şekilde :)))

2. sorum ; bu ibooks ta store dan indirdiğimiz kitapların formatı ne oluyor? yani normal attıgım pdf lerde ne altını çizebiliyorum ne sözlük gibi birşey kullanabiliyorum? çözebilme imkanımız var mı bunu? bir de indirdiğimiz kitaplarda direk kelimenin türkçe anlamını nasıl bulabilirim? İng olarak okurken bazen bilmediğim kelimeler olabiliyor

ibooks'tan indirdiklerin .epub formatında iner. pdf'leri ibooks'ta çizemezsin. bunun için "documents" uygulamasını öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: engintoure

benimde sorum var arkadaşlar. uyeni 1 haftadır kullanıyorum ipad 2 yi . şimdi hangi uygulamadan çıksam safari, oyunlar,kamera,videolar farketmiyor orta tuşa basıp çıktığımda uygulama açık kalıyor bütün hepsi. şimdi bu olay ram yemiyormu şarj yemiyormu nasıl iştir anlayamıyorum.

bilmeyenler için tekrarlayayım.

yol 1: dört parmağınızla ekranı yukarı doğru çekin -> açılan alt barda uygulamanın üstüne basılı tutun çıkan kırmızı icona tıklayıp kapatın.
    yol 2: orta tuşa 2 kere arka arkaya basıp aynı işlemi uygulayın.
    yol 3: orta tuşu çok kullanıp da aşındırmak istemeyenler için: 1. yol'u uygulayın. uygulamaları kapattıktan sonra icon'lar titremeye devam edecek. aktif etmek için en üstte bildirim merkezini açın. aktif olacaklar. orta tuşu kullanmadan uygulamaları kapatır tuşu aşındırmamış olursunuz.

• beyler ifunbox ta sorun yaşıyorum. amacım bi oyunun dosyasını değiştirmek altın hilesi yapıcam ancak benim değiştirdiğim hiçbirşey geçerli olmuyor.dosyayı masaüstünden alıp funboxtan açtığım oyunun dosyasına attığımda geçerli olmuş gibi atıyor dosyayı. daha sonra kontrol ettiğimde eski haline döndüğünü görüyorum. aynı dosyayı silip müdale ettiğim halini attığımda da o veri tümden kayboluyor ve benim attığım yine geçersiz oluyor.
    oyun csr racing. user dosyasına hiçbişey yapamıyorum sadece silebiliyorum o zamanda benim arabalarım ve param gidiyor.
    lütfen yardım ifunbox üzerinden cihazdaki dosyalara müdale edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engintoure -- 13 Ağustos 2013; 0:17:01 >
  • Arkadaşlar babama bir firmadan ipad 2 wifi hediye geldi. Bu cihaza usb çevirici yardımı ile 3g vınn modem bağlayarak internet bağlantısı sağlayabilir miyim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

Arkadaşlar babama bir firmadan ipad 2 wifi hediye geldi. Bu cihaza usb çevirici yardımı ile 3g vınn modem bağlayarak internet bağlantısı sağlayabilir miyim.

Teşekkürler.

Yapamazsınız. iOS cihazlar için USB çeviricisi yoktur. Olsa bile cihazda VINN'ı çalıştıracak yazılım olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar babama bir firmadan ipad 2 wifi hediye geldi. Bu cihaza usb çevirici yardımı ile 3g vınn modem bağlayarak internet bağlantısı sağlayabilir miyim.

Teşekkürler.

Hayır yapamazsın. Ancak VINN modemi piyasadan alacağın herhangi bir VINN modemi wireless modeme çeviren modem ile wireless internet sağlayabilirsin. Mesela TP Link TP-ML3020
  • beyler nova 3 oyununu 2 haftadır sorunsuz oynadım. ancak son 2 gündür açılmıyor oyun. gameloft ekranı geldiği anda yani oyunun ikonuna tıkladıktan 2 sn sonra kapanıyor oyun. bu sorun 3-2 oyunda var şuan.
  • baban nerede çalışıyo ? benim babamada şirketten hediye geldi :)
  • Beyler İpad 2 de Yeni Çıkan Oyunlarda Kasma Sıkıntısı Olurmu ?
  • 16 gb wıfı garantısız kullanılmamıs kutulu kaca satabılırim
    Tesekkurler piyasadan pek haberim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engintoure E kullanıcısına yanıt
    babam esnaf günsan isimli şirketten belli bir miktar malzeme alınca hediye veriyorlarmış. Bu tür kampanyalar viko, makel gibi şirketlerde de var sanırım bu aralar. Bayiiler yıl sonu primlerini arttırmak için böyle yollara başvuruyorlar :D
  • Arkadaşlar ios7 yi yükleyen var mı. Yüklesem herhangibir stabilite sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

Arkadaşlar ios7 yi yükleyen var mı. Yüklesem herhangibir stabilite sorunu yaşar mıyım?

Geçmeni tavsiye etmem,şarj ve kasma sorunu var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ios7 yi yükleyen var mı. Yüklesem herhangibir stabilite sorunu yaşar mıyım?

Aynen katılıyorum arkadaşa bende tavsiye etmem.Acill apple developer olan birini bulmam lazım

• Arkadaşlar ipad 2 bakıyorum yegenime.Şu an kliksada puan düşünce 800 e geliyor. 16 wifi. Bilkom ve sıfır. Sizce fiyat nasıl ?
  • Selam arkadaslar ben donanim habere yeni uye oldum.1 sorum olacakti.bende Ipad 2 model A1395 var.6 aydir benim cocuk kullaniyordu.ne oldu bilmiyorum i pad acilmiyor simdi sadece hafif mor gibi isik geliyor hic yazi apple simgesi gelmiyor.formda yazan herseyi denedim olmadi.power+menu tusuna 15 sn basili tuttum olmadi.yardim ederseniz sevinirim.iyi calismalar.
  • quote:

quote:

oyunlarda mı kasma oluyor geçişlerde mi nerde oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

quote:

oyunlarda mı kasma oluyor geçişlerde mi nerde oluyor acaba

Geçişlerde ufak tefek oluyor da,oyun ve uygulamaların çalışmasında aşırı kasma var.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.