Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Hocam youtube'da videolar gördümde bu hdmi ile tv'ye bağlama olayı güzelmiş. Hdmi output'ı türkiyede bulabilir miyiz mi fikrin var mı?

Kadıköy'de yazıcıoğlunda var

Bugun kadikoyun altini ustune getirdim hdmı aparati yok yansanayi buldum ona da 80 tl dediler bence biraz beklemek lazim
  • Bende sifir ambalajinda orjinal hdmi adaptor var. Ilgilenirsen pm.
  • Bugün 99 liraya Electroworld Bostancı'dan aldım.

Bimeks'lerde stoklarda var gözüküyor, isterseniz Tepe Nautilus'u bi deneyin.

En olmadı, Aklınıza gelen tüm Vatan-Bimeks-Mediamarkt-Electroworld'leri deneyin.

Bilkom, iPad2 gönderdiği neredeyse tüm mağazalara 3-5 HDMI adaptör'de göndermiş çünkü =)

Edit: Hatta buyrun buradan bakın isterseni :http://www.bimeks.com.tr/urun/118009/apple-ipad-digital-av-adaptoru-mc953zm-a-.aspx

Edit2: Hocam bu AV adaptör diyor, HDMI değil vs gibi şeyler söylenmeden uyarayım, resimlere bakarsanız, HDMI adaptörü olduğunu görürsünüz, ayrıca ben bugün satın aldım ürünü, iPhone4, iPad için sadece bazı uygulamalarda, iPad2 için de mirroring(görüntünün birebir yansıtılması) desteği var. =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1ck132 -- 4 Mayıs 2011; 21:25:12 >

• Bende 1 adet hdmi var. Orijinal poseti acilmamis. İsteyenler pm atabilir.
  • İpod touch 4gden islemci gucu ve ekran buyuklugu ve de 3g dışında ne fazlasi var da fiyati 4 katı nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Hocam youtube'da videolar gördümde bu hdmi ile tv'ye bağlama olayı güzelmiş. Hdmi output'ı türkiyede bulabilir miyiz mi fikrin var mı?

Kadıköy'de yazıcıoğlunda var

Bugun kadikoyun altini ustune getirdim hdmı aparati yok yansanayi buldum ona da 80 tl dediler bence biraz beklemek lazim

Gecen hafta ctesi neomarinle pendoryaya gittim bimekste ipad 2 vardi smart cover da var ama hdmi yoktu teknosada hicbiri yok pendoryada media markta gittim 1 tane 64 wifi kalmisti hdmi yoktu smart cover vardi konustum haftaya elimizde olur dedi siparis verdik dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight
    ya bu itunes kullanımını niye bu kadar büyütüyorsunuz gözünüzde anlamıyorum
    dünyanın en basit programı nerdeyse.
    küçük dosyalar için sürekli sync yapmak biraz rahatsız edici.
    ama onun için de dropbox falan kullanırsınız.
    yani bi iki pdf resim atacağım diye aleti pc'ye bağlamaya gerek yok sürekli

Daha once apple urunu kullanmadigim icin alisma sureci yasiyorum acikcasi.
    ilk pc ye bagladim itunes yukledikten sonra butun programlarim silindi ipaddeki.
    sonra kurcaladim buldum pc den geri sync ettim İpade oto sync kapamam lazimmis.
    mesela ve resim atma olayini kurcaladim biraz.
    İpade atacagimiz resimleri yada muzikleri tek bi klasorde toplamamiz lazimmis gibi seyler zamanla kurcaliyarak ogrenicez.
    Takildigimiz yerlerde bilen arkadaslardan yardim isticez yada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dwightt
    İpod touch 4gden islemci gucu ve ekran buyuklugu ve de 3g dışında ne fazlasi var da fiyati 4 katı nerdeyse.

Daha ne fark olsun... ki sandigindan cok daha farkli emin ol... Sanirim hic denemedin kullanmayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificus -- 5 Mayıs 2011; 1:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnificus
    quote:

Orijinalden alıntı: dwightt
    İpod touch 4gden islemci gucu ve ekran buyuklugu ve de 3g dışında ne fazlasi var da fiyati 4 katı nerdeyse.

Daha ne fark olsun... ki sandigindan cok daha farkli emin ol... Sanirim hic denemedin kullanmayi.

Denedim hocam magazada ama cok fazla gelisme yok. İslemcisi a5 tamam biraz hizli ama 2 kat hiz farki yok mesela touch 4g ile arasinda. Ekran büyük bu iyi yanı ama tasınabilirlik kötü. İpod touch ipadin yapabildigi her seyi yapabiliyor. İpade insan flash koyar ya farki olsun ipoddan bilgisayara benzesin biraz. Onun yerine galaxy tab almak daha iyi bence flash aciyor ve android isletim sistemi ve yari fiyat avantajinda.

• 109 TL'ye HDMI adaptör (ayrıca belki de 50 TL'ye de HDMI kablo) alınacağına /// 99 Dolar (155 Liraya) Apple TV alıp kablosuz yaşamak bana çok daha mantıklı geliyor.
    Hem başlı başına bir cihaz almış oluyorsunuz...

------------------
    Facebook için "MyPad" tavsiye ederim.
    Durum güncellediğinizde duvarınızda iPad simgesi çıkması ve "MyPad for iPad aracılığıyla" yazması hoşunuza gidecektir.... :))
  • MyPad uygulamasının ücretli ve ücretsiz versiyonları arasında nasıl bir fark var peki?
  • İlk yaptığım iş mail için imza yazan yerden iPhone'umdan gönderildi yazısını silmekti..
  • kesinlikle çok doğru bir tespit.. değerlendireceğim bu fikri.
    ama ABD den gelen biri lazım. :D

quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

109 TL'ye HDMI adaptör (ayrıca belki de 50 TL'ye de HDMI kablo) alınacağına /// 99 Dolar (155 Liraya) Apple TV alıp kablosuz yaşamak bana çok daha mantıklı geliyor.

------------------
    Durum güncellediğinizde duvarınızda iPad simgesi çıkması ve "MyPad for iPad aracılığıyla" yazması hoşunuza gidecektir.... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzzey

MyPad uygulamasının ücretli ve ücretsiz versiyonları arasında nasıl bir fark var peki?

Bedavasında aşağıdaki gibi sayfanın en altında reklam var. Paralısında yoktur, başka da fark yoktur, gerisi komple aynıdır.
     Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....

quote:

Orijinalden alıntı: atombak

İlk yaptığım iş mail için imza yazan yerden iPhone'umdan gönderildi yazısını silmekti..

Bende 2.mailde sildim :)
    " Çağdaş @ iPad " yazmıştım. Buna da " Çağdaş @ iPad2 " yazdım. :)))

• video uygulamalarında rahatsız edici olabilir belki ama böyle uygulamalarda ücretli çok şart değilmiş çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

kesinlikle çok doğru bir tespit.. değerlendireceğim bu fikri.
    ama ABD den gelen biri lazım. :D

quote:

109 TL'ye HDMI adaptör (ayrıca belki de 50 TL'ye de HDMI kablo) alınacağına /// 99 Dolar (155 Liraya) Apple TV alıp kablosuz yaşamak bana çok daha mantıklı geliyor.

------------------

Çok iyi hatırlattın. Bugun amerikada olan ve yarın geri dönecek bir grup var. Turk telefonları kapalı, email attım, su an sabah 8 orda.
    Maillerini kontrol ediyorlardır umarım, 5 kişiye birden gitti email. Herhalde artık alırlar bir tane siyah Apple Tv :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guzzey

video uygulamalarında rahatsız edici olabilir belki ama böyle uygulamalarda ücretli çok şart değilmiş çok teşekkürler..

rica ederim.
  • quote:

------------------

Mypad e ek olarak friendly for ipad de denenebilir facebook icin gayet basarili
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

------------------

O da güzel ve daha da popüler, onu da kullanıyorum. Çoğu videoyu sorunsuz açıyor... Ama ileti yazınca iPad simgesi çıkmıyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

------------------

O da güzel ve daha da popüler, onu da kullanıyorum. Çoğu videoyu sorunsuz açıyor... Ama ileti yazınca iPad simgesi çıkmıyor :)

Cikiyor hocam yapma ben bir tek friendly kullaniyorum ileti yazinca hem ipad simgesi cikiyor hemde via friendly for ipad yaziyor :) bir daha dene istersen ;)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.