Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ipad2 yi standart bir projeksiyona bağlayabilir miyim?
    nasıl bir aparat lazım?
    var mıdır böyle bir aparat ayrıca nerde bulunur?
  • iPad 2 sunumunda gösterilen HDMI bağlantı aparatı var. Eğer kullandığınız Projektör HDMI arayüzünü kullanıyorsa sanırım işinize yarayacaktır.. (GG'da satılıyor 120 TL civarı fiyatı var)

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....

HDMI bağlantısı yoksa üzülmeyin, o zaman da standart VGA bağlantısı şeklinde (yani D-SUB) bağlantı için de bir aparat var. (GG'de satılıyor 89 TL civarı fiyatı var)

• alamadık gitti şu ipadı :( sözde bugun bilkom 2.nci partiyi getirecekti oda boş çıktı, 1080 liralık ipade gg de 1500 tl vermekte istemiyorum
  • Arkadaşlar benim ölü pixelli ipad2'nin yenisiyle değişimi yapılacak içindeki uygulamaları nasıl yedekleyebilirim? (bazı ücretli uygulamalar yüklemiştim) yeni cihaza bunları aktarmak istiyorum ürün geldiğinde.
    Bir de cihazdan bazı uygulamaları yüklerken "indirme tamamlanmadı" uyarısı çıkıp pcye bağlayınca ipad'i o zaman uygulamayı ya yüklüyor ya da yüklemiyor kafasına göre yani bunun bi ayarı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antichristsuperstar

Arkadaşlar benim ölü pixelli ipad2'nin yenisiyle değişimi yapılacak içindeki uygulamaları nasıl yedekleyebilirim? (bazı ücretli uygulamalar yüklemiştim) yeni cihaza bunları aktarmak istiyorum ürün geldiğinde.
    Bir de cihazdan bazı uygulamaları yüklerken "indirme tamamlanmadı" uyarısı çıkıp pcye bağlayınca ipad'i o zaman uygulamayı ya yüklüyor ya da yüklemiyor kafasına göre yani bunun bi ayarı var mıdır?

ituneste transfer purchaces yapacaksın. yada aynı apple id ile tekrar yükleyebilirsin bunun için birdaha para kesilmez zaten daha önce almıştınız der...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Kutudan HDMI kablo çıkmayınca hoş bir süpriz olucak sizin için

Çıkmayacağını biliyorum, evde var zaten.
    Başka şeyler de biliyorum, mesela adaptör fiş başlığı US standartlarında.
    Olsun :))) Şeker gibi bişey, ufacık.
    O değilde, 5Mbps'ye geçmek vacip'ti, farz olmaya başladı. Evde bir buzdolabıyla çamaşır makinası kaldı internete girmeyen.

Fiş başlığı 3-5 liralık aparat sorun olmasa gerek.
    Bak böyle bildiklerini yazınca ne güzel anlaşılıyor senle

• quote:

quote:

quote:

Kutudan HDMI kablo çıkmayınca hoş bir süpriz olucak sizin için

Çıkmayacağını biliyorum, evde var zaten.
    Başka şeyler de biliyorum, mesela adaptör fiş başlığı US standartlarında.
    Olsun :))) Şeker gibi bişey, ufacık.
    O değilde, 5Mbps'ye geçmek vacip'ti, farz olmaya başladı. Evde bir buzdolabıyla çamaşır makinası kaldı internete girmeyen.

Fiş başlığı 3-5 liralık aparat sorun olmasa gerek.
    Bak böyle bildiklerini yazınca ne güzel anlaşılıyor senle

Herhalde gelecek olan Apple TV'nin adaptörü de böyledir.
    Ben bu işaretli parçadan istiyorum sadece.

EDİT =
    hayda, adaptörü yokmuş, direkt prize bağlantı :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 6 Mayıs 2011; 13:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

Arkadaşlar benim ölü pixelli ipad2'nin yenisiyle değişimi yapılacak içindeki uygulamaları nasıl yedekleyebilirim? (bazı ücretli uygulamalar yüklemiştim) yeni cihaza bunları aktarmak istiyorum ürün geldiğinde.

ituneste transfer purchaces yapacaksın. yada aynı apple id ile tekrar yükleyebilirsin bunun için birdaha para kesilmez zaten daha önce almıştınız der...

Teşekkürler, peki her uygulamayı neden ipad'ten direkt yükleyemiyoruz da illa pc'den itunes'tan uygulama yüklüyoruz bunu da anlamadım

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, peki her uygulamayı neden ipad'ten direkt yükleyemiyoruz da illa pc'den itunes'tan uygulama yüklüyoruz bunu da anlamadım

Her uygulamayı iPad'den indirebilirsin.
    Arkadaş "indirmeden yükleme" taktiğini anlatmış. Bilgisayara "yedeklemeyi" anlatmış yani.

2. ve daha uzun alternatif şöyle olabilir =
    Paralı indirdiğin uygulamaların isimlerini yaz bir kağıda. Yeni iPad'in gelince tekrar "YUKLE" tuşuna bas AppStore'dayken. Kullanıcı adı ve şifreni eskisi gibi girince para almadan yukler, hatta uyarır, "Zaten daha önce satın almışsınız" der.

Ama çok paralı ya da parasız çok uygulama indirdiysen, komple bilgisayara yedekleyip, sonra bir-iki tuşla geri yuklemek akıl işi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş "indirmeden yükleme" taktiğini anlatmış. Bilgisayara "yedeklemeyi" anlatmış yani.

Paralı indirdiğin uygulamaların isimlerini yaz bir kağıda. Yeni iPad'in gelince tekrar "YUKLE" tuşuna bas AppStore'dayken. Kullanıcı adı ve şifreni eskisi gibi girince para almadan yukler, hatta uyarır, "Zaten daha önce satın almışsınız" der.

Ama çok paralı ya da parasız çok uygulama indirdiysen, komple bilgisayara yedekleyip, sonra bir-iki tuşla geri yuklemek akıl işi olur.

Sorunum tam olarak şu : Mesela google search uygulamasını ipad'ten indircem install dedikten sonra "uygulama yüklenmedi ipad'inizi bilgisayara bağlayarak tekrar indirmeyi deneyin" gibi bir yazı çıkıyor "tekrar dene" ve "bitti" olarak 2 seçenek çıkıyor tekrar denediğimide de yüklenmiyor bitti diyince de zaten uygulama yüklenmeden çıkıyor. Ama bu bazı uygulamalarda karşıma çıkıyor. 5 uygulamayı ipadten bu şekilde yüklemediysem eğer bilgisayara cihazı bağladığımda kafasına göre o daha önce yükleyemediğim uygulamalardan bir kaçını yüklüyor ama hepsini yüklemiyor. Sorun budur daha açık olarak

• ipad için hangi video formatlarını tercih etmemiz gereklidir?
    1-kaliteli görüntü için
    2-orta kalite görüntü için
    3-hangi converter programını tavsiye edersiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunum tam olarak şu : Mesela google search uygulamasını ipad'ten indircem install dedikten sonra "uygulama yüklenmedi ipad'inizi bilgisayara bağlayarak tekrar indirmeyi deneyin" gibi bir yazı çıkıyor "tekrar dene" ve "bitti" olarak 2 seçenek çıkıyor tekrar denediğimide de yüklenmiyor bitti diyince de zaten uygulama yüklenmeden çıkıyor. Ama bu bazı uygulamalarda karşıma çıkıyor. 5 uygulamayı ipadten bu şekilde yüklemediysem eğer bilgisayara cihazı bağladığımda kafasına göre o daha önce yükleyemediğim uygulamalardan bir kaçını yüklüyor ama hepsini yüklemiyor. Sorun budur daha açık olarak

Çok karıştıı... :( yanına gelsem 2 dakkalık iş ama, yazıyla çorba oldu resmen. Video kurtarır bunu ancak. Ya da yetkileri en kısılmış şekilde uzak masaüstü (teamviewer falan)...

• Selam arkadaslar su an ipadden yaziyorum ve cok zorlaniyorum, ozellikle turkce karakterlerde. Ucretsiz indirebilegimiz turkce klavye var midir? Ayrica yazi yazinca kursoru saga sola ilerletebilecegimiz ok tuslari yok klavyede. Yazimda hata olunca o ana kadar yazilanlarin hepsini silmek gerekiyor. Acikcasi yazmanin bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim yani turkce yazmanin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Selam arkadaslar su an ipadden yaziyorum ve cok zorlaniyorum, ozellikle turkce karakterlerde. Ucretsiz indirebilegimiz turkce klavye var midir? Ayrica yazi yazinca kursoru saga sola ilerletebilecegimiz ok tuslari yok klavyede. Yazimda hata olunca o ana kadar yazilanlarin hepsini silmek gerekiyor. Acikcasi yazmanin bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim yani turkce yazmanin...

yalnıs yazdıgınız harfı sılmek ıcın sılmek ıstedıgınız harfın ustunu basılı tutun bı mercek cıkacaktır onu saga sola surukleyerek ıstedıgınız harfın yanına getırıp bırakın sonra delete tusuyla sılebılırsınız.
    turkce klavye konusunda benımde bı bılgım yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

iPad 2 sunumunda gösterilen HDMI bağlantı aparatı var. Eğer kullandığınız Projektör HDMI arayüzünü kullanıyorsa sanırım işinize yarayacaktır.. (GG'da satılıyor 120 TL civarı fiyatı var)

HDMI bağlantısı yoksa üzülmeyin, o zaman da standart VGA bağlantısı şeklinde (yani D-SUB) bağlantı için de bir aparat var. (GG'de satılıyor 89 TL civarı fiyatı var)

teşekkurler bilgi için

işime yarayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: shakan77

quote:

iPad 2 sunumunda gösterilen HDMI bağlantı aparatı var. Eğer kullandığınız Projektör HDMI arayüzünü kullanıyorsa sanırım işinize yarayacaktır.. (GG'da satılıyor 120 TL civarı fiyatı var)

teşekkurler bilgi için

işime yarayacak

Yapmayın etmeyin yaa, buna 120 lira verilir mi?
    Apple TV edinin 150 liraya, kablosuz aktarın görüntünüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 6 Mayıs 2011; 15:48:20 >

• Sana kesinlikle katılıyorum, Apple TV uygun fiyata bulunabilirse nimet :)

Bu arada Türkçe yazmakla ilgili sıkıntı yaşayan arkadaş şu aşağıdaki videoyu izlerse sanırım işini kolaylaştıracaktır. Türkçe klavye yüklemeye gerek kalmadan yazarken hızlı bir kullanım sağlıyor. Umarım faydası olur..

• quote:

Sana kesinlikle katılıyorum, Apple TV uygun fiyata bulunabilirse nimet :)

Bu arada Türkçe yazmakla ilgili sıkıntı yaşayan arkadaş şu aşağıdaki videoyu izlerse sanırım işini kolaylaştıracaktır. Türkçe klavye yüklemeye gerek kalmadan yazarken hızlı bir kullanım sağlıyor. Umarım faydası olur..

tesekkurler sayende bişey daha öğrenmiş olduk :)

• quote:

Sana kesinlikle katılıyorum, Apple TV uygun fiyata bulunabilirse nimet :)

Bu bayağı iyimiş gerçekten, ben de yeni öğrendim. Teşekkürler.

• arkadaşlar ispanyadan ipad 2 3g almak istiyorum fakat vodefone orange gibi secenekler var hangisini almalıyım bunlar unlockmı oluyor yoksa kilitlimidir bu işin püf noktası nedir yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.