Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali coşkun
    arkadaşlar ispanyadan ipad 2 3g almak istiyorum fakat vodefone orange gibi secenekler var hangisini almalıyım bunlar unlockmı oluyor yoksa kilitlimidir bu işin püf noktası nedir yardımcı olursanız sevinirim

İPad'de unlock'a gerek yok. İstediğini alabilirsin.
    Sadece Amerika'dan Verizon yazan iPad alma, o kadar.

(Bu arada, iPad geldikten sonra pasaporta kayıt ettirmen gerekecek, eğer 3G'li modelde)

Güle güle kullan.
  • Arkadaslar bende ipad2 var ve bugun enteresan bi sorun oldu.
    Yuklu oyunlardan ses gelmez oldu.ayarlardan seslere giriyorum.acik.sorun yok.ipodtan ve ttnetmuzik ten ses geliyor dinleyebiliyorum ama oyunlarda ve tv kanallarinda ses gelmiyor..
    Sorun ne olabilir?
  • Önümüzdeki günlerde 16GB WiFi+3G ipad 2 almayı planlıyorum (Eğer Bilkom 2.partiyi getirebilirse). Evimde Airties 5450v3 modemim var. Bu modemin arkasındaki USB girişe yazıcı veya HDD takarak ağdaki tüm bilgisayarların buna erişmesini sağlayabiliyorsunuz.

Sorum bu noktada başlıyor; Ipad 2 aldığımda modem üzerindeki bu diske ipad üzerinden erişebilirmiyim? Eğer erişirsem video ve pdf dosyaları buradan çalıştırabilirmiyim?

Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Başka bir tablet konusunda sormuştum, tekrarlayım.

Hiç tablet kullanmamış biri olarak,

Bu tür aletlerin kullanım rahatlığı nasıldır? Yani oturarak veya yatarak kullanırken boynunuz eliniz ağrımıyor mu?
    Oturarak kullanırken, dizden destek alıp kullanılır heralde sürekli aşşağıya bakmak gerekecek. 1-2 saate boyun ağrımaya başlar. Seviyeyi yükseltmeye çalışsak kollarımız ağrır.

Siz nasıl kullanıyorsunuz? Bu tür sorunlar yaşıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu35
    Arkadaslar bende ipad2 var ve bugun enteresan bi sorun oldu.
    Yuklu oyunlardan ses gelmez oldu.ayarlardan seslere giriyorum.acik.sorun yok.ipodtan ve ttnetmuzik ten ses geliyor dinleyebiliyorum ama oyunlarda ve tv kanallarinda ses gelmiyor..
    Sorun ne olabilir?

Cozdum tamamdir.once ayarlardan yan tuş için gorev seçiminde sesi kapat a aldim.sonra çikip tuştan sesi kapattim.sonra oyuna girdim tuştan sesi açtim.oldu.bu sorunu yaşayanlar bu şekilde yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali coşkun
    arkadaşlar ispanyadan ipad 2 3g almak istiyorum fakat vodefone orange gibi secenekler var hangisini almalıyım bunlar unlockmı oluyor yoksa kilitlimidir bu işin püf noktası nedir yardımcı olursanız sevinirim

Ispanya da o seceneklerin bir anlami yok hangisini alirsaniz alin. Zira ispanyadayim bende ve boyle bir durum soz konusu degil. Kaldiki diger arkadasinda belirttigi gibi verizon ipad her ipad her hatla calisir. Verizonin hat girisi olmadigi icin calismaz.
  • Yukarı fiske vurmak, gerçeten çok akıllıca. Çok sağolun bu iyi oldu.
  • ipad 2 m 3g li.

bugun aktif ettim. Yurt disi urunu. İcinde att sim kart da varmis. Cikardim. Trkcell hattimi taktim suan calisiyor.

Cihazim kayitsiz ne yapmaliyim.

26 mayis da kayit ettirilecek.

o zamana kadar kullansam edge ya da 3g sini bir sorun olur mu?

suan turkcell yaziyor ve Edge baglanti var bulundugum konumda.

ne kadar daha boyle kullanabilirim cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
    ipad 2 m 3g li.

bugun aktif ettim. Yurt disi urunu. İcinde att sim kart da varmis. Cikardim. Trkcell hattimi taktim suan calisiyor.

Hocam sen zaten basli basina konu actin arkadaslar sana elinden gelen yardimi yapti yol gosterdi daha burayi kirletmek git kendi actigin konundan devam et. Yeter nedir forumun senin elinden cektigi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
    ipad 2 m 3g li.

Hocam sen zaten basli basina konu actin arkadaslar sana elinden gelen yardimi yapti yol gosterdi daha burayi kirletmek git kendi actigin konundan devam et. Yeter nedir forumun senin elinden cektigi.

Sorun değil, arkadaş burayı seçtiğine göre dğer başlığı kapatırız artık.

• Beyler bu konu güzel gidiyo kilitlenmesine sebep olacak şeylerden kaçınalım
    Mesela fiske vurarak yazdım bu yazımı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jskat

Beyler bu konu güzel gidiyo kilitlenmesine sebep olacak şeylerden kaçınalım
    Mesela fiske vurarak yazdım bu yazımı :))

Ya o fiske miske işi, aynısının biraz yavaşı işte. Ama güzel yinede, bişey dediğim yok.
    Sadece Tam türkçe klavye olsaydı iyi olurdu diyorum.

10 parmak fiske vurabilen var mı? yüzük ya da serçeyle "ş" çıkartan falan? :)) O yüzden tam TR klavye isterüüüz iOS 5'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 7 Mayıs 2011; 12:18:20 >
  • Yurt dışından gelmis iPad2 wifili bir sorun cıkarır mı ?
  • niye çıkarsın hocam azcık düşünün! aletin jat-lag olacak hali yok herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

Yurt dışından gelmis iPad2 wifili bir sorun cıkarır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

niye çıkarsın hocam azcık düşünün! aletin jat-lag olacak hali yok herhalde

quote:

Ben işimi garantiye alayımda
  • quote:

Çok büyük sorun çıkarır hocam, uğraşıp durursun !!!
    Bir kere acayip bağımlılık yapar, elinden bırakamazsın. Sokağa gezmeye giderken bile götürmek istersin.
    Kız arkadaşın, onunla değil iPad'inle ilgileniyosun diye sana devamlı trip atar, ona verirsen bu sefer sen sıkılırsın.
    Evde iPad sever başka birisi varsa paylaşamazsın.
    Her gören (%90lık kesimden bahsediyorum) "Aaa o ne / Nerden aldınız / Kaç para / Ne işe yarar / Mouse takılıyor mu" diye sorar.
    O görenler artık içlerinden ne geçriyorlarsa, nazardan devamlı yollarda tökezlersin, düşme tehlikesi geçirirsin.
    Yatağa alınabilmesi kolay olduğu için gece elinden bırakamazsın, uykusuz kalırsın, duşa bile götürebilirsin ve içine su kaçar masrafa girersin.

Bence sakın alma, hep uğraşırsın bunlarla. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Çok büyük sorun çıkarır hocam, uğraşıp durursun !!!
    Bir kere acayip bağımlılık yapar, elinden bırakamazsın. Sokağa gezmeye giderken bile götürmek istersin.
    Kız arkadaşın, onunla değil iPad'inle ilgileniyosun diye sana devamlı trip atar, ona verirsen bu sefer sen sıkılırsın.
    Evde iPad sever başka birisi varsa paylaşamazsın.
    Her gören (%90lık kesimden bahsediyorum) "Aaa o ne / Nerden aldınız / Kaç para / Ne işe yarar / Mouse takılıyor mu" diye sorar.
    O görenler artık içlerinden ne geçriyorlarsa, nazardan devamlı yollarda tökezlersin, düşme tehlikesi geçirirsin.
    Yatağa alınabilmesi kolay olduğu için gece elinden bırakamazsın, uykusuz kalırsın, duşa bile götürebilirsin ve içine su kaçar masrafa girersin.

Bence sakın alma, hep uğraşırsın bunlarla. :)))

Güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Sana kesinlikle katılıyorum, Apple TV uygun fiyata bulunabilirse nimet :)

Bu arada Türkçe yazmakla ilgili sıkıntı yaşayan arkadaş şu aşağıdaki videoyu izlerse sanırım işini kolaylaştıracaktır. Türkçe klavye yüklemeye gerek kalmadan yazarken hızlı bir kullanım sağlıyor. Umarım faydası olur..

Bu bayağı iyimiş gerçekten, ben de yeni öğrendim. Teşekkürler.

Türkçe mesaj yazılması konusunda video cidden çok yararlı olmuş. Yanlız fiskenin şiddetine dikkat etmek lazım. ;)

• merhaba herkese iyi günler
    ben de bir ipad 2 64 gb wifi+3g almak istiyorum ve uzun süreden beri izliyorum.
    türkiye'deki fiyatlar malum biraz pahalı.
    şu an nakit fiyatlar: istanbulbilisim.com:2418 TLhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/64-gb-wi-fi--3g-ipad-2-mc775ll-a-ipad-apple-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,23754.html
    hizlial.com :2459 TLhttp://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/apple-ipad-2-64-gb-wi-fi-3g-siyah-turkiyede-ilk-_30.001.1190.0082.htm
    ereyon.com:1975 TLhttp://www.ereyon.com.tr/urun/apple-ipad-2-64gb-wi-fi--3g-beyaz.aspx
    bu şartlara balırsa ereyon.com la diğerleri arasında bariz bir uçurum var.sizce şüphenilecek bir durum mu yoksa kaçırılmaması gereken bir fırsat mı?
    ilginize şimdiden teşekkürler.

• arkadaslar elıme buggun ulastı bılkomdan aldıgım 3g16 beyaz ipadım
    hattımı takdım vadofone olarak goruyor ama 8 lık pakketde yuklenmıs 3g olarak baglanmıyor

ne ayarları var bılmıyorum kanımca
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.