Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguztuz

merhaba herkese iyi günler
    ben de bir ipad 2 64 gb wifi+3g almak istiyorum ve uzun süreden beri izliyorum.
    türkiye'deki fiyatlar malum biraz pahalı.
    şu an nakit fiyatlar: istanbulbilisim.com:2418 TLhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/64-gb-wi-fi--3g-ipad-2-mc775ll-a-ipad-apple-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,23754.html
    hizlial.com :2459 TLhttp://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/apple-ipad-2-64-gb-wi-fi-3g-siyah-turkiyede-ilk-_30.001.1190.0082.htm
    ereyon.com:1975 TLhttp://www.ereyon.com.tr/urun/apple-ipad-2-64gb-wi-fi--3g-beyaz.aspx
    bu şartlara balırsa ereyon.com la diğerleri arasında bariz bir uçurum var.sizce şüphenilecek bir durum mu yoksa kaçırılmaması gereken bir fırsat mı?
    ilginize şimdiden teşekkürler.

merhaba bazı firmalar reklam amaçlı ellerinde olmayan ürünü ucuz fiyattan satıyormuş gibi gösteriyorlar siz alım yapınca stokta kalmamış diyorlar sanki gerçekten ucuz fiyata satıyormuş gibi bu yüzden size tavsiyem alım yapmadan önce mutlaka site yetkililerine ulaşıp stok durum bilgisi alınız

• haklısınız. o sitede de zaten 15 mayısta stoklarında olacaklarına dair uyarı var. telefonla da aradım,doğruladılar. Fiyat uygun mu sizce?
  • http://www.bilkom.com.tr/ipad2.htm

Tavsiye edilen fiyatlar bu sayfada var. Gezdiğim teknoloji mağazalarında da aynı fiyatlar vardı. Stoklara girince de fiyat değiştirmezler umarım.

En ucuz model 1080 TL, en pahalı olan ürün 1835 TL gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 8 Mayıs 2011; 23:47:42 >
  • peki hangi mağazanın stoklarında var şu an bilkom'un tavsiye ettiği fiyattan bilgisi olan var mı acaba?
  • Henüz stoklarda yok, stoklara 1 hafta içerisinde gireceği söyleniyor. Daha ilginci ABD'den yeni dönen bir tanıdığımız ABD'de de bulamamış Apple store'larda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 9 Mayıs 2011; 16:39:46 >
  • arkadaşalar bu ipad 2 de word excel powerpoint dosyaları açılıp düzenleme yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoseignasyo

arkadaşalar bu ipad 2 de word excel powerpoint dosyaları açılıp düzenleme yapılabiliyor mu?

evet yapılabılıyor ama ucretlı program yuklenemız lazım 15$ cıvarında quıck offıce programı var ısınızı gorur.
  • Amerikadan ipad2 geldi bugun. Version 4.3.2 jailbreak yapabilirmiyim yaparken dikkat etmem gereken bisey varmidir? Baseband tarzi seyler varmidir bundada
  • foruma azcık baksanız ya da arama kısmını kullansanız ipad2 için jb olmadığını göreceksiniz!

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Amerikadan ipad2 geldi bugun. Version 4.3.2 jailbreak yapabilirmiyim yaparken dikkat etmem gereken bisey varmidir? Baseband tarzi seyler varmidir bundada
  • Ne zaman çıkacağı hakkında bı bılgi varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jskat

quote:

arkadaşalar bu ipad 2 de word excel powerpoint dosyaları açılıp düzenleme yapılabiliyor mu?

evet yapılabılıyor ama ucretlı program yuklenemız lazım 15$ cıvarında quıck offıce programı var ısınızı gorur.

şimdi aklıma geldi
    office programını satın almak yerine gmail document özelliğini kullanabiliriz word, excel dosyaları hazırlayıp buraya kaydebiliyoruz yada istediğimiz kişiye mail atabiliyoruz.

yada pc deki bir dosyayı buraya atıp daha sonra ipadimizden düzenleyerek kaydetme şansımız var ve tamamen ucretiz

*Dosya yükleme kapasitesi var, makrolar yer kaplayabilir ama normal word excel kullanımı için ideal diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

şimdi aklıma geldi
    office programını satın almak yerine gmail document özelliğini kullanabiliriz word, excel dosyaları hazırlayıp buraya kaydebiliyoruz yada istediğimiz kişiye mail atabiliyoruz.

yada pc deki bir dosyayı buraya atıp daha sonra ipadimizden düzenleyerek kaydetme şansımız var ve tamamen ucretiz

*Dosya yükleme kapasitesi var, makrolar yer kaplayabilir ama normal word excel kullanımı için ideal diye düşünüyorum.

Google arayuzunden girerseniz docs a evet yaziliyor ama cogu ozellige ulasamiyorsunuz. Mesela kalin yada italik yazmak saga sola yatirmak gibi. Ancak gmail e baglanip bu ozellikleride kullanmanizi saglayan programlar var ornek olarak office2hd idi sanilmiyorsam ismi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

quote:

şimdi aklıma geldi

Google arayuzunden girerseniz docs a evet yaziliyor ama cogu ozellige ulasamiyorsunuz. Mesela kalin yada italik yazmak saga sola yatirmak gibi. Ancak gmail e baglanip bu ozellikleride kullanmanizi saglayan programlar var ornek olarak office2hd idi sanilmiyorsam ismi.

Masaustu surumunu kullan secenegi var oradan kalin yada italik yapabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

quote:

şimdi aklıma geldi

Masaustu surumunu kullan secenegi var oradan kalin yada italik yapabilirsiniz

Sayfa o kadar kasiyor ki araci bir programla ulasmayi tercih ediyorum.

• usb ve hdmi girişi olan full hd televizyonum var
    ipad 2'ye film atsam, ipad2 'yi hdmi kablosu alıp televizyona bağlasam
    ipad 2 de filmi başlattığımda televizyonda çalışırmı
    yani bir nevi dvd oynatısı olarak da kullanabilir miyim
  • Benim internet ile ilgili bir sorum var:

Şimdi ben turkcellden gidip mikrosim alsam ve onu iphone için alıyomuş gibi yapıp kontorlu hatta sadece internet paketi alsam ipad ile internete girebilir miyim? yoksa ipad için mikrosime yüklenen internet paketi değişiklik gösteriyor mu?

Ayrıca iphoneumun mikrosimini ipade takarsam internete normal kendi iphone internet tarifemden girebilir miyim?

Eğer bunlar doğruysa ipade alınan mikrosim sadece içinde internet olan birşey ve herhangi internet paketli bir hattı ipade takarak internete girebilirim? doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonmeluke

Benim internet ile ilgili bir sorum var:

Şimdi ben turkcellden gidip mikrosim alsam ve onu iphone için alıyomuş gibi yapıp kontorlu hatta sadece internet paketi alsam ipad ile internete girebilir miyim? yoksa ipad için mikrosime yüklenen internet paketi değişiklik gösteriyor mu?

Ayrıca iphoneumun mikrosimini ipade takarsam internete normal kendi iphone internet tarifemden girebilir miyim?

Eğer bunlar doğruysa ipade alınan mikrosim sadece içinde internet olan birşey ve herhangi internet paketli bir hattı ipade takarak internete girebilirim? doğru mudur?

Hattınızdan, almak istediğiniz paketin keywordünü ve internet paketi yüklemek istediğiniz 3G internet faturasız hattının gsm nosunu yazıp 2400’e kısa mesaj
    olarak göndermeniz yeterli. Örn: ses hattınızdan 3G hattınıza aylık paket almak için, aylık 1GB yazıp bir boşluk bırakın ve yükleme yapacağınız faturasız 3G internet hattının nosunu yazarak 2400'a sms atın. Böylece 3G internet hattınıza paket yüklenecek ve ücreti sms gönderdiğiniz hattınıza yansıtılacaktır. Ör: aylık 1GB 53xxxxxxxx yaz 2400'a gönder.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Orijinalden alıntı: shakan77

quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

iPad 2 sunumunda gösterilen HDMI bağlantı aparatı var. Eğer kullandığınız Projektör HDMI arayüzünü kullanıyorsa sanırım işinize yarayacaktır.. (GG'da satılıyor 120 TL civarı fiyatı var)

HDMI bağlantısı yoksa üzülmeyin, o zaman da standart VGA bağlantısı şeklinde (yani D-SUB) bağlantı için de bir aparat var. (GG'de satılıyor 89 TL civarı fiyatı var)

teşekkurler bilgi için

işime yarayacak

Yapmayın etmeyin yaa, buna 120 lira verilir mi?
    Apple TV edinin 150 liraya, kablosuz aktarın görüntünüzü.

hocam okdar para verılırmı :D
    http://cgi.ebay.com/100-New-iPad-iPad-2-HDMI-Conversion-TV-Projector-/140535685225?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item20b8946069
    buyrun..

• Benim aslinda sormak istedigim sey suydu; elimdeki herhangi bir mikrosim hatti ile ipadde internete girebilir miyim? Yani iphoneum var, ondaki mikrosimi cikarip ipadde internete girebilir miyim normal hattimdaki internet paketini kullanarak?

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

quote:

Orijinalden alıntı: pardonmeluke

Benim internet ile ilgili bir sorum var:

Hattınızdan, almak istediğiniz paketin keywordünü ve internet paketi yüklemek istediğiniz 3G internet faturasız hattının gsm nosunu yazıp 2400’e kısa mesaj
    olarak göndermeniz yeterli. Örn: ses hattınızdan 3G hattınıza aylık paket almak için, aylık 1GB yazıp bir boşluk bırakın ve yükleme yapacağınız faturasız 3G internet hattının nosunu yazarak 2400'a sms atın. Böylece 3G internet hattınıza paket yüklenecek ve ücreti sms gönderdiğiniz hattınıza yansıtılacaktır. Ör: aylık 1GB 53xxxxxxxx yaz 2400'a gönder.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: haliser

quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

Orijinalden alıntı: shakan77

quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

iPad 2 sunumunda gösterilen HDMI bağlantı aparatı var. Eğer kullandığınız Projektör HDMI arayüzünü kullanıyorsa sanırım işinize yarayacaktır.. (GG'da satılıyor 120 TL civarı fiyatı var)

HDMI bağlantısı yoksa üzülmeyin, o zaman da standart VGA bağlantısı şeklinde (yani D-SUB) bağlantı için de bir aparat var. (GG'de satılıyor 89 TL civarı fiyatı var)

teşekkurler bilgi için

işime yarayacak

Yapmayın etmeyin yaa, buna 120 lira verilir mi?
    Apple TV edinin 150 liraya, kablosuz aktarın görüntünüzü.

hocam okdar para verılırmı :D
    http://cgi.ebay.com/100-New-iPad-iPad-2-HDMI-Conversion-TV-Projector-/140535685225?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item20b8946069
    buyrun..

19 satış yapmış o Çinli'den ben onu almam Bence sende alma.

Bu arada, 24+15 ~= 40 Dolar o da 64-65 TL yapar. Ve Çin'den standart postalamayı beklersiniz 20 gün.

Benim Apple TV'm dün elime ulaştı, Amerika Chicago Apple Store'dan alındı.
    (Mağazada son kalmış, yeni part 3gün sonra gelicekmiş, çok şans oldu)

Çok zevkli birşey.

Belki bir iPad2 & Apple TV incelemesi yaparım isteyen olursa.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.