Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196
    Bende 2.mailde sildim :)
    " Çağdaş @ iPad " yazmıştım. Buna da " Çağdaş @ iPad2 " yazdım. :)))

Nedense hiç şaşırmadım bu yaptığınıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy10

quote:

Bende 2.mailde sildim :)
    " Çağdaş @ iPad " yazmıştım. Buna da " Çağdaş @ iPad2 " yazdım. :)))

Nedense hiç şaşırmadım bu yaptığınıza...

Bende şaşırmanıza şaşırmadım şu anda Sn. Galaxy10.
    İmza yorum uyumu. :)

quote:

imza da ne ki?

Bunu kullanıyorum işte imza olarak = Çağdaş @ iPad
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23
    iPad 2 de Ipod Touch ta oynanan her oyun ve uygulama çalışır mı? Yani Ipod Touch a yüklediğimiz oyunların hepsini iPad e yüklemek mümkün mü?

iPod Touch'da çalışan hersey iPad ve iPad 2'de de çalışır.

(Ama iPhone'da çalışıp iPad'de çalışmayan uygulamar var.)

(Edit = iPod Touch'da kamera gerektiren uygulamalar iPad1'de çalışmaz, iPad2'de hepsi çalışır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 5 Mayıs 2011; 18:53:13 >
  • Bugün denedim de beceremedim, şöyle bir şey yapabiliyor muyuz? Mesela youtube'dan bi video açıyoruz . 10'dklık ve yüklenmesini beklemek yerine safariye geçiyoruz ve 2-3 dk sonra geri döndüğümüzde o video yüklenmiş oluyor. Bugun denedim ama video yüklenmedi aca bilmediğim bir yerde hata mı yaptım :/
  • Kusura bakmayın ama hiç bir veriye test sonuclarına bakmadan ipadın hızının ipodntouch la ayni olduğunu söylemeniz insanları yanlış yonlendirmekten başka birsey değil lütfen araştırın biraz test sonuclarına bakın grafik ve işlemci performansının kaç kat daha iyi oldugun görün önümüzdeki günlerde iPad 2 için yapılan uygulamaları iPod touch ta nasıl çalıştıracaksınız sizinki özel bir iPod touch sanırım lütfen biraz mantık koskoca Apple firmasının fark etmediği birşeyi yakaladiysaniz o ayrı paylaşırsanız seviniriz
  • quote:

iPad 2 de Ipod Touch ta oynanan her oyun ve uygulama çalışır mı? Yani Ipod Touch a yüklediğimiz oyunların hepsini iPad e yüklemek mümkün mü?

iPod ve iPhone için yapılan uygulamalar iPad de çalışır fakat ekranda iPhone boyutunda açılır büyütme seçeneği var fakat o zaman çözünürlük düşüyor çok rahatsız edici seviyede olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan112

quote:

iPod ve iPhone için yapılan uygulamalar iPad de çalışır fakat ekranda iPhone boyutunda açılır büyütme seçeneği var fakat o zaman çözünürlük düşüyor çok rahatsız edici seviyede olmasada

Anlıyorum. Cevabın için çok saol.
  • quote:

Kusura bakmayın ama hiç bir veriye test sonuclarına bakmadan ipadın hızının ipodntouch la ayni olduğunu söylemeniz insanları yanlış yonlendirmekten başka birsey değil lütfen araştırın biraz test sonuclarına bakın grafik ve işlemci performansının kaç kat daha iyi oldugun görün önümüzdeki günlerde iPad 2 için yapılan uygulamaları iPod touch ta nasıl çalıştıracaksınız sizinki özel bir iPod touch sanırım lütfen biraz mantık koskoca Apple firmasının fark etmediği birşeyi yakaladiysaniz o ayrı paylaşırsanız seviniriz

Bizde, sen sorulan soruları doğru düzgün okuyup negatif negatif yorumlar ve cevaplar yazarsan seviniriz.

Adam "iPad oyununu iPod'da oynatmak"tan bahsetmiyor. "iPod oyununu iPad'de oynatmak"tan bahsediyor. Simdi ne diceksin merak ediyorum!

Tekrar oku bi zahmet.

• mrb hocam. ben ıpad2 3g almayı dusunuyorum. benım sorum uygulamayla ılgılı.. 3g de whatsApp calısmaktamıdır?youtubeta bı vıdyo ızledım ıphone goruntusunde cıkıyor koca ıpad ekranında. bı denıyebılırmısn calısyorumu ?msn calısıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliser
    mrb hocam. ben ıpad2 3g almayı dusunuyorum. benım sorum uygulamayla ılgılı.. 3g de whatsApp calısmaktamıdır?youtubeta bı vıdyo ızledım ıphone goruntusunde cıkıyor koca ıpad ekranında. bı denıyebılırmısn calısyorumu ?msn calısıyormu?

Arkadasım whatsup çalışmıyor, cunku onun icin telefon rehberi lazım. Zaten iPad icin HD uygulaması da yok, iPhone icin var.

Ama msn açan 100kusur tane uygulama var bazıları hakikaten cokmiyi. Bem 4-5 tane kullandım, en sonunda IM+ (free) de kaldım. Multitasking de var cunku, arka planda çalısmaya devam ediyor. Para verip aldığım bazı msn programları arka planda çalışmayinca cok sinirlenmistim.

(Edit = Ben whatsup'ı telefonda da hic kullanmadım ben ama iPad alınca yüklemeyi denedim, hatta yükledim ama olmadı, cok bi tecrübem yok yani o programla ilgili. Ama denedim 2-3 defa, olmadı. Oldurmuş bir arkadas varsa onu bilemicem. İyi geceler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 6 Mayıs 2011; 1:33:00 >

• quote:

quote:

mrb hocam. ben ıpad2 3g almayı dusunuyorum. benım sorum uygulamayla ılgılı.. 3g de whatsApp calısmaktamıdır?youtubeta bı vıdyo ızledım ıphone goruntusunde cıkıyor koca ıpad ekranında. bı denıyebılırmısn calısyorumu ?msn calısıyormu?

Arkadasım whatsup çalışmıyor, cunku onun icin telefon rehberi lazım. Zaten iPad icin HD uygulaması da yok, iPhone icin var.

Ama msn açan 100kusur tane uygulama var bazıları hakikaten cokmiyi. Bem 4-5 tane kullandım, en sonunda IM+ (free) de kaldım. Multitasking de var cunku, arka planda çalısmaya devam ediyor. Para verip aldığım bazı msn programları arka planda çalışmayinca cok sinirlenmistim.

(Edit = Ben whatsup'ı telefonda da hic kullanmadım ben ama iPad alınca yüklemeyi denedim, hatta yükledim ama olmadı, cok bi tecrübem yok yani o programla ilgili. Ama denedim 2-3 defa, olmadı. Oldurmuş bir arkadas varsa onu bilemicem. İyi geceler)

hocam evet rehber lazım ,ıtunes uzerınden rehberı ıpade aktaramıyormuyuz? ıpadte contacts uygulaması var bıldıgım kadarıyla ama telefon rehberı olarakmı var bılmıorm:)

• quote:

quote:

quote:

hocam evet rehber lazım ,ıtunes uzerınden rehberı ıpade aktaramıyormuyuz? ıpadte contacts uygulaması var bıldıgım kadarıyla ama telefon rehberı olarakmı var bılmıorm:)

Rehberi aktarsanizda whatsapp calismaz firma ipad destegi vermiyor app a. Viber yukleyin hem bedava arama hem bedava mesajlasma var. Rehberi ipade aktardim gayet guzel kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

quote:

Rehberi aktarsanizda whatsapp calismaz firma ipad destegi vermiyor app a. Viber yukleyin hem bedava arama hem bedava mesajlasma var. Rehberi ipade aktardim gayet guzel kullaniyorum

vıber dedıgınız whatsapp gıbı bır uygulamamıdır? ucretsız arama ucretsız msj sadece vıber dan vıbera mıdır? yoksa tum operatorlere normal sms mıdır:)

• quote:

quote:

Kusura bakmayın ama hiç bir veriye test sonuclarına bakmadan ipadın hızının ipodntouch la ayni olduğunu söylemeniz insanları yanlış yonlendirmekten başka birsey değil lütfen araştırın biraz test sonuclarına bakın grafik ve işlemci performansının kaç kat daha iyi oldugun görün önümüzdeki günlerde iPad 2 için yapılan uygulamaları iPod touch ta nasıl çalıştıracaksınız sizinki özel bir iPod touch sanırım lütfen biraz mantık koskoca Apple firmasının fark etmediği birşeyi yakaladiysaniz o ayrı paylaşırsanız seviniriz

Bizde, sen sorulan soruları doğru düzgün okuyup negatif negatif yorumlar ve cevaplar yazarsan seviniriz.

Adam "iPad oyununu iPod'da oynatmak"tan bahsetmiyor. "iPod oyununu iPad'de oynatmak"tan bahsediyor. Simdi ne diceksin merak ediyorum!

Tekrar oku bi zahmet.

Dwightt adlı üyenin iPad in ipot touch tan yapabildiği fazla bisey yok yorumuna karsı yazmıştım ben onu kafanıza göre yorumlayip yaftayı yapistirmayin

• quote:

quote:

quote:

Tekrar oku bi zahmet.

Dwightt adlı üyenin iPad in ipot touch tan yapabildiği fazla bisey yok yorumuna karsı yazmıştım ben onu kafanıza göre yorumlayip yaftayı yapistirmayin

Tamam da emirburak'ın sorusuna cevap verelim dedim ben orda. Sen de "alıntı" yapmayınca, zaten dwightt'ın o mesajını kaçırmışım, sende ona cevap verdin sandım. O da zaten sallamış bi tarafından, evet orda haklısın sen, ama ben emirin mesajını tam ters anladın diye yazdım, hatlar karışmış yani! Amaa, forum üyeleri ne kadar alıngan oldular yaa, herkese "öyle değil hayatım", "yanlış biliyorsun bebeğim" falan mı demek lazım? sen seviniriz falan diyince bende senin gibi seviniriz'li cümle kurdum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutri

kesinlikle çok doğru bir tespit.. değerlendireceğim bu fikri.
    ama ABD den gelen biri lazım. :D

quote:

109 TL'ye HDMI adaptör (ayrıca belki de 50 TL'ye de HDMI kablo) alınacağına /// 99 Dolar (155 Liraya) Apple TV alıp kablosuz yaşamak bana çok daha mantıklı geliyor.
    Hem başlı başına bir cihaz almış oluyorsunuz...

------------------
    Facebook için "MyPad" tavsiye ederim.
    Durum güncellediğinizde duvarınızda iPad simgesi çıkması ve "MyPad for iPad aracılığıyla" yazması hoşunuza gidecektir.... :))

Çok iyi hatırlattın. Bugun amerikada olan ve yarın geri dönecek bir grup var. Turk telefonları kapalı, email attım, su an sabah 8 orda.
    Maillerini kontrol ediyorlardır umarım, 5 kişiye birden gitti email. Herhalde artık alırlar bir tane siyah Apple Tv :)

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....  Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....

Gaza getirdin, anında sipariş verdim, almışlar amerikadaki arkadaşlar. Pazartesi elimde... Sayende bi masrafa daha girdik, hahaha :))))

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutri

kesinlikle çok doğru bir tespit.. değerlendireceğim bu fikri.
    ama ABD den gelen biri lazım. :D

quote:

109 TL'ye HDMI adaptör (ayrıca belki de 50 TL'ye de HDMI kablo) alınacağına /// 99 Dolar (155 Liraya) Apple TV alıp kablosuz yaşamak bana çok daha mantıklı geliyor.
    Hem başlı başına bir cihaz almış oluyorsunuz...

------------------
    Facebook için "MyPad" tavsiye ederim.
    Durum güncellediğinizde duvarınızda iPad simgesi çıkması ve "MyPad for iPad aracılığıyla" yazması hoşunuza gidecektir.... :))

Çok iyi hatırlattın. Bugun amerikada olan ve yarın geri dönecek bir grup var. Turk telefonları kapalı, email attım, su an sabah 8 orda.
    Maillerini kontrol ediyorlardır umarım, 5 kişiye birden gitti email. Herhalde artık alırlar bir tane siyah Apple Tv :)

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....  Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....

Gaza getirdin, anında sipariş verdim, almışlar amerikadaki arkadaşlar. Pazartesi elimde... Sayende bi masrafa daha girdik, hahaha :))))

Kutudan HDMI kablo çıkmayınca hoş bir süpriz olucak sizin için

• evet uygulamadır. görüşme ve mesajlaşma viber kullanıcıları arasındadır.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

quote:

vıber dedıgınız whatsapp gıbı bır uygulamamıdır? ucretsız arama ucretsız msj sadece vıber dan vıbera mıdır? yoksa tum operatorlere normal sms mıdır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Kutudan HDMI kablo çıkmayınca hoş bir süpriz olucak sizin için

Çıkmayacağını biliyorum, evde var zaten.
    Başka şeyler de biliyorum, mesela adaptör fiş başlığı US standartlarında.
    Olsun :))) Şeker gibi bişey, ufacık.
    O değilde, 5Mbps'ye geçmek vacip'ti, farz olmaya başladı. Evde bir buzdolabıyla çamaşır makinası kaldı internete girmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Bugün denedim de beceremedim, şöyle bir şey yapabiliyor muyuz? Mesela youtube'dan bi video açıyoruz . 10'dklık ve yüklenmesini beklemek yerine safariye geçiyoruz ve 2-3 dk sonra geri döndüğümüzde o video yüklenmiş oluyor. Bugun denedim ama video yüklenmedi aca bilmediğim bir yerde hata mı yaptım :/

???
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.