Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuRCo

Merhaba ,

Benim iphone ve ipad'im var ,

Fakat ipad'imi ne zaman bilgisayara bağlasam senkronize olurken iphone daki bütün app. ipadime atıyor ;

Ben bunu istemiyorum , nasıl yapabilirim ?

Yani sadece ipad den indirdiğim dosyalar kalsın içinde ,

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

iPad bilgisayara ilk kez bağlandığında farkli bir Apple ID alinir problem çözülür..iPhone ve iPod touch'da ayni sorunu bende yaşadim bu seferde boyle deneyeyim dedim..Sonuç: islem tamam :) (tabi iTunes dan eski hesaptan signout olup yeni hesapla giris yapmak gerek)
    Sevgiler/Saygılar
  • ben bi oyun açtım kapatamıyorum, menü tuşuna basınca arka plana atıyor, görev yöneticisi nerde bulamadım, ek program yüklemeden sonlandırmanın bir yolu var mı? tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytactm

ben bi oyun açtım kapatamıyorum, menü tuşuna basınca arka plana atıyor, görev yöneticisi nerde bulamadım, ek program yüklemeden sonlandırmanın bir yolu var mı? tşkler..

Home düğmesine hızlıca 2 kere tıklayın altta açık uygulamalar görünür,
    birinin üzerine basılı tutunca kırmızı işaretler çıkar,o işarete basınca arka plandan kapanır...
  • ipad2'yi tvye bağlamak için bilkomdan komponent kablo aldım. ama bir türlü görüntü gelmedi devamlı sinyal yok diyor. youtubedaki videolar için deniyorum ama olmadı. acaba cihazın sürümüyle alakalı bir sorun olabilirmi. aldığımdan beri pc ye bile bağlamadım jailbreak fellanda yok. cihaz satın alındığı haliyle duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: aytactm

ben bi oyun açtım kapatamıyorum, menü tuşuna basınca arka plana atıyor, görev yöneticisi nerde bulamadım, ek program yüklemeden sonlandırmanın bir yolu var mı? tşkler..

Home düğmesine hızlıca 2 kere tıklayın altta açık uygulamalar görünür,
    birinin üzerine basılı tutunca kırmızı işaretler çıkar,o işarete basınca arka plandan kapanır...

çok tşk ederim istediğim buydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yharmanci

ipad2'yi tvye bağlamak için bilkomdan komponent kablo aldım. ama bir türlü görüntü gelmedi devamlı sinyal yok diyor. youtubedaki videolar için deniyorum ama olmadı. acaba cihazın sürümüyle alakalı bir sorun olabilirmi. aldığımdan beri pc ye bile bağlamadım jailbreak fellanda yok. cihaz satın alındığı haliyle duruyor.

sürümü 5.0.1 e yükselttim ama hala tvye görüntü aktaramadım. yokmudur bi çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yharmanci -- 22 Aralık 2011; 21:12:23 >
  • telefon olarak kullanılamaması kötü
  • quote:

quote:

ipad2'yi tvye bağlamak için bilkomdan komponent kablo aldım. ama bir türlü görüntü gelmedi devamlı sinyal yok diyor. youtubedaki videolar için deniyorum ama olmadı. acaba cihazın sürümüyle alakalı bir sorun olabilirmi. aldığımdan beri pc ye bile bağlamadım jailbreak fellanda yok. cihaz satın alındığı haliyle duruyor.

Keşke komponent kablo yerine digital av adaptor alsaydınız. Sadece belli görüntüleri vermek yerine mirroring denen iPad ekranını aynen tv ye aktarma yöntemini kullanabilirdiniz. (tabi sadece hdmi girişli tvlere)

Aldığınız kabloyla da youtube, slayt gösterimi, video ve tvout desteği olan programların görüntü ve sesini aktarabilmeniz lazım. Olmuyorsa jb yapıp displayout yükleyerek çözebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emertcan

telefon olarak kullanılamaması kötü

iPadin mi?

Kullanılabiliyor ki:http://www.2phonecase.com/product.php?id_product=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 23 Aralık 2011; 3:32:31 >
  • quote:

quote:

bende belkin marka komponent kablo var
    yani ucunda 3 kablo var sarı video, beyaz ve kırmızıda ses olan üçlü kablo
    ben bu kabloyu 2 sene önce ipod touch için almıştım o zamanda tvye görüntü aktarıyordum şimdide hem ipad2 hemde iphone4 ten görüntü aktarıyorum
    özellikle youtube videoları ve kendi çektiğimiz video dosyalarını sorunsuz şekilde izliyorum. hatta bazı tv kanalları dahil
    ama lcd tv niz varsa ipad2 nin ekranını aynen aktaran kablolar var. yada apple tv

• Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum. İpad 2'de USB Flash Bellek nasıl kullanırım. Daha doğrusu İpad 2'de hazırladığım sunumlarımı nasıl flah belleğe aktarabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkorkmaz

Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum. İpad 2'de USB Flash Bellek nasıl kullanırım. Daha doğrusu İpad 2'de hazırladığım sunumlarımı nasıl flah belleğe aktarabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ipad'de usb bellek girişi yok. ipad'i bilgisayara bağlayıp verilerinizi bilgisayara atıp ordan usb belleğe atabilirsiniz. Yada belgeleri ipadden mail ile gönderim yine herhangi bir bilgisayardan mailden usb'ye atabilirsiniz. Pc aracılığı olmadan başka bir yöntem yok benim bildiğim. jailbreak ile var ise bilmiyorum fakat usb belleği ipad'e bağlamanın jb'siz bir yöntemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

quote:

bende belkin marka komponent kablo var
    yani ucunda 3 kablo var sarı video, beyaz ve kırmızıda ses olan üçlü kablo
    ben bu kabloyu 2 sene önce ipod touch için almıştım o zamanda tvye görüntü aktarıyordum şimdide hem ipad2 hemde iphone4 ten görüntü aktarıyorum
    özellikle youtube videoları ve kendi çektiğimiz video dosyalarını sorunsuz şekilde izliyorum. hatta bazı tv kanalları dahil
    ama lcd tv niz varsa ipad2 nin ekranını aynen aktaran kablolar var. yada apple tv

internette izlediğim videolarda komponent kablo kullananların ipadlarinde ayarlar-genel- tv out diye bir secenek var. ben belki eski sürümden kaynaklıdır diye 5.0.1e yükselttim ama öyle bir secenek çıkmadı. bununla alakalı bir sorun yaşıyor olabilirmiyim. jb dende anlamıyorum internet ve youtube ağırlıklı kullandığım içinde gerek duymadım açıkcası. illa jailbreak yapmakta gerekirmi. altı üstü youtube tvde seyretmek istiyorum.

• Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar,2 gün önce ipad2 wifi+3g 64gb aldım.Media markttan.fakat ipad 2 nin içindeki iTunes müzik marketine giriş yapamıyorum.İlk apple cihazım olduğu için kusura bakmayın bilmiyorum bu işleri :D uygulamanın üstüne tıkladığımda kutucuk içinde uyarı veriyor "iTunes Store'a bağlanamıyor". sizce bu neden olur çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreminitoR

Merhaba arkadaşlar,2 gün önce ipad2 wifi+3g 64gb aldım.Media markttan.fakat ipad 2 nin içindeki iTunes müzik marketine giriş yapamıyorum.İlk apple cihazım olduğu için kusura bakmayın bilmiyorum bu işleri :D uygulamanın üstüne tıkladığımda kutucuk içinde uyarı veriyor "iTunes Store'a bağlanamıyor". sizce bu neden olur çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlı olsun, kaça aldınız acaba?
  • teşekkürler, 2.200
  • arkadaşlar blackberry bold9780 imi ipad2 ile tether yapabilirmiyim?
  • İpad 2 ios 5.0.1 jb ne zaman cikacak
  • Bildirimler çalışmıyor arkadaşlar. dns'leri de değiştirim. İpad2'yi bu gün aldım, hotmail dışında çalışmıyor. O da dns'leri değiştirince çıktı garip bir şekilde. Facebool, twitter falan yok. Ayarlardan açık ikisi de..
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.