Şimdi Ara

ipad3 jailbreak sıfırlama sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ipad3 ios 5.1.1 surumlu , jailbreak yaptım daha sonra geri dönmek sıfırlamak istedim itunestan yapmadı baya bi forum arastırdım shsh kaydı almak gerekiyormuş tabi oda yok kalakaldım ortada dfu modu denedim tinyumbrella denedim vs olmuyor 1601 nolu hata veriyor sanırsam shsh kaydı almak şartmış tabi olmadığı için yapamıyorum ipadde acılmıyor şimdi ne yapabilirim acaba

• Jailbreak yapınca cihazınız üzerindeki sıfırlama/fabrika ayarlarına dön tuşuna bastınız.
    Ve kaldı değil mi öyle?
    Yoksa yanlış mı anladım.
    Eğer öyleyse DFU moduna alıp bilgisayara bağlayın. Cihazı restore edecektir ve düzelektirç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfalcon

Merhaba arkadaşlar ipad3 ios 5.1.1 surumlu , jailbreak yaptım daha sonra geri dönmek sıfırlamak istedim itunestan yapmadı baya bi forum arastırdım shsh kaydı almak gerekiyormuş tabi oda yok kalakaldım ortada dfu modu denedim tinyumbrella denedim vs olmuyor 1601 nolu hata veriyor sanırsam shsh kaydı almak şartmış tabi olmadığı için yapamıyorum ipadde acılmıyor şimdi ne yapabilirim acaba

Itunesdan restore edeceksiniz. İşlem bitince yeni ipad olarak kurup backuptan geri yükleme yapmayacaksınız. DFU, shsh vs.. ile hiç alakanız yok.
  • Aziz büyüklerim şöyleki gayet stabil üstüne jailbreak kurdum her şey cok guzel çalısıyordu sonra şeytan dürttü dediki düzelt sıfırla fabrika ayarlarına geri al dedi bende ipadin üstünden genel ayarlardan sıfırlama düğmesine bastım ipad 20 dakka öyle siyah ekranda kaldı ortada küçük yuvarlak dünüp durdu forumlara baktım home tusu ve acma kapatma dugmesine 10 saniye basın diyordu oyle yaptım ipadim acıldı hiçbir işlem yapmamıs gibi butun uygulamalar ve jailbrak kurulu halde oyle duruyordu (itunestan yapılacakmış) bende itunestan yapayım dedim kendisi 1 gb lık 5.1.1 i indirdi zaten ipadin kendisinide 1 hafta önce aldım 5.1.1 di ipadin akranında itunes logosuna işaret eden usb resim çıktı itunes yukluyor dedi sonra yuklıyemedi her defasında 1601 eror dedi dfu moduna getirdim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfalcon -- 4 Eylül 2012; 21:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfalcon

Aziz büyüklerim şöyleki gayet stabil üstüne jailbreak kurdum her şey cok guzel çalısıyordu sonra şeytan dürttü dediki düzelt sıfırla fabrika ayarlarına geri al dedi bende ipadin üstünden genel ayarlardan sıfırlama düğmesine bastım ipad 20 dakka öyle siyah ekranda kaldı ortada küçük yuvarlak dünüp durdu forumlara baktım home tusu ve acma kapatma dugmesine 10 saniye basın diyordu oyle yaptım ipadim acıldı hiçbir işlem yapmamıs gibi butun uygulamalar ve jailbrak kurulu halde oyle duruyordu (itunestan yapılacakmış) bende itunestan yapayım dedim kendisi 1 gb lık 5.1.1 i indirdi zaten ipadin kendisinide 1 hafta önce aldım 5.1.1 di ipadin akranında itunes logosuna işaret eden usb resim çıktı itunes yukluyor dedi sonra yuklıyemedi her defasında 1601 eror dedi dfu moduna getirdim olmadı

Jailbreakli cihazi cihaz uzerinden restore veya yazilim guncelleme yapamazsiniz. Senin sorununda burda basliyo. Bilgisayardan itunesa bagla , DFU moda alip restore atmayi bi daha dene. O da olmazsa uygun firmware i indir ve (windows kullaniyorsan) shifte basili tutarak indirdigin firmware dosyasini isaretliyip devam et. Kolay gelsin

• valla çok mersi azizim oldu sonunda oldu , fakat soyle oldu yeni bi xp kurdum sıfırdan sonra yeniden itunsu kurdum yeniden ıpsw yukledim demekki dediğin gibi hosta problem varmış yalnız tam dediğin gibi o yeri silmek değilde şöyle ki

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

hosts dosyasını notepadle actım

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
    #74.208.10.249 gs.apple.com
    #127.0.0.1 gs.apple.com

alttaki 2 satırı silmek lazım çünki xp kurdugumda o dosyada alttan 2 satır yoktu

sonra normal dfu yapmadan logolu ekranda (usb kablosu itunsu gosterio) acıp bağladım ipadi ve yukledim oldu :)

çok mersi hepinize ellerinizden öperim :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.