Şimdi Ara

İpadden Turkcell Mobil Tv Lig tv izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil bir ceveba ihtiyacım var. ipadde wifi üzerinden turkcell mobil tvyi izleme şansım yokmu? paket alıp akşam ki trabzon bjk maçını izlemek istiyorum ama açıklamalarda sadece 3g olarak izlenebilir ibaresi var. emin olmak için soruyorum.

• ipad 3g ise simkartı ipade takıp izleyebilirsiniz diyemem, çünkü bunu zaten düşünmüşsünüzdür.

ipad jb li ise, airView ı bulabilirseniz (maalesef malum sitede yok, appstore'dan da kaldırıldığı için orada da yok) ipade kurduğunuzda ipad air alıcı konuma geçiyor. mobiltvden airplay şansı varsa iphone'daki ekranı ipade atabilirsiniz. bu arada benim çözemediğim sorun iphone'un uykuya geçmesi. uykuya geçtiğinde wifi bağlantısı koptuğu için yayın da kesintiye uğrayabiliyor.
  • çok kullanışlı bir yöntem değil. neden wifi ile mobil tv aboneliği kullanılamıyor anlamış değilim
  • 3G'yi wifi gibi gösteren uygulamalar var (3G Unrestrictor, MyWi gibi) acaba tam terssi mantıkta çalışan bir uygulama var mı ki? Yani wifi bağlantısını sanki 3G'ymiş gibi gösteren bir uygulama olsa sorun ortadan kalkardı aslında
  • Cydiadan yapılıyor sanirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.