Şimdi Ara

İphona 4S iTunes Güncelleme Hata ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar. Çok acil yardıma ihtiyacım var. İPHONE 4S kullanıyorum telefon kitlendi resmen. Telefonu açınca iTunes'e bağlan diyor. Bağlıyorum iTunes uyarı veriyor cihazı geri yükleyin ve güncelleyin diye. Tamam bu işlemleride başlatıyorum fakat güncelleme olmuyor.
    Telefon kapanıyor açılıyor, güncelleme yükleme ekranı çıkıyor ve reset atıyor kendine tekrar. iTunes de 9 numaralı hatayı veriyor. Anlamadım gitti.

Telefonun mekanik sorunu olsa hiç çalışmaz yada ekrana görüntü gelmez telefonun tuşları çalışmaz. Anlamadım gitti sistem sorunu yaşıyorum telefon hiç açılmıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım ediniz. Her yeri inceledim yapmadığım işlem kalmadı ama yok bir çözüm bulamadım.

Windows 10 kullanıyorum.
    iTunes en güncel versiyonda.
    Telefonun kablolarına kadar her şey yerli yerinde.
    Pc sistemim full güncel.
    USB portlarım sağlam kontrollerini bir çok cihazla yaptım.
    Telefonu Hard Reset işlemleriyle ayarlamaya çalıştım yine olmadı.
    DFU modda da aynı sorun veriyor.

İOS 9 güncellemesi yapıyorum olmuyor.
    İOS 7 güncellemeleri denedim onlarda olmadı.

Bilmiyorum acaba 8 mi kurmam gerekiyor sistem 8 demi kaldı acaba anlamadım gerçekten yardımcı olunuz lütfen.

• yardım edebilecek kimse yokmu ?
  • yardım
  • Antivirüs programını kapatıp denermisin.
    Olmazssa itunes programını kaldırıp tekrar kur. Dfu moduna alıp restore etmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Antivirüs programını kapatıp denermisin.
    Olmazssa itunes programını kaldırıp tekrar kur. Dfu moduna alıp restore etmeyi dene.

denedim hemde nelere kadar gittim bir türlü anlamadım sorunu. Apple ile görüştüm anlattım derdimi adamlar bile yardımcı olamadı. Garantiside yok birde telefonun içi önceden açıldığı için apple servisi işlemde yapmıyor. Apple kimliği kilitlenmiş, anakartınız kilitlenmiş olabilir dediler anakart kilitlendiyse nasıl açılıyo arkadaş bu kilit delirdim valla.
  • Donanimsal hata arkadaşım en son cihazda ne tamir edildiyse onla ilgilidir sorunun

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Donanimsal hata arkadaşım en son cihazda ne tamir edildiyse onla ilgilidir sorunun

Kardeşim donanımsal olsa telefon açılır mı ki ? Bi telefoncuda ana kartta sorun var dedi ama anlamadım anakart ne alaka biraz açabilirmisin konuyu ? Neden donanımsal yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun açılmıyorki arkadaşım sadece recovery mode geliyorsun şöyle düşün laptop ekran kartı veya Ram ile bir sorun olduğunda laptop ilk önce açılırmış gibi olur ama yükselemez çünkü donanımsal bir sorun yükselmesine izin vermez ..
    Bunun gibi düşün iPhone'larda aynı hatayı verir durur ve genelde en son tamir edilen parça ne ise sorunun kaynağı odur ..

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Telefonun açılmıyorki arkadaşım sadece recovery mode geliyorsun şöyle düşün laptop ekran kartı veya Ram ile bir sorun olduğunda laptop ilk önce açılırmış gibi olur ama yükselemez çünkü donanımsal bir sorun yükselmesine izin vermez ..
    Bunun gibi düşün iPhone'larda aynı hatayı verir durur ve genelde en son tamir edilen parça ne ise sorunun kaynağı odur ..

O zaman telefona elveda desem fena olmaz. Hiç anakarttan 300 küsür TL kitlerler bana %100. Yalandan yere para yatırmaya gerek yok 4S e.
  • Farklı pcde deneyin
    Dfu değil de restore modunda halletmeye çalışın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.