Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
32
Favori
75.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şunu beğendim ben de...tam yazlık kılıf :)))
    aliexpress.com
    US $4.74 5% OFF|IPhone 11 Pro Max soğutma durumda, örgü nefes Drop Proof TPU yumuşak kabuk kapak iPhone 11 Pro|Yarım-sarılmış Kılıf| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000420451517.html?spm=a2g0o.cart.0.0.56403c00mN9935&mp=1

• Theonorm kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Teslim aldıktan sonra ilk izlenimlerinizi bekliyorum
  • iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

N11 üzerinden aldım renk telefona göre bir tık açık ama hissi vs sevdim bakalım uzun vadede nasıl olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmlsen C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum uzun süre kullanımda o deliklerden geçen tozlar telefonun arkasında kalıcı izler yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr

N11 üzerinden aldım renk telefona göre bir tık açık ama hissi vs sevdim bakalım uzun vadede nasıl olacak
    Link atar mısınız hocam

• Msb101 kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Apple İphone 11 Kılıf Logosuz Lansman Altı Kapalı İç Kadife - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-11-kilif-logosuz-lansman-alti-kapali-ic-kadife-P202446820

• busonartik kullanıcısına yanıt
    Düzenli temizlenirse sıkıntı olmaz bence

Gelince yorumlarmısınız resimlerle ?

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Parmak izi vs nasıl birde mat değil dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrall

Parmak izi vs nasıl birde mat değil dimi ?
    halen kullanıyorum parmak izi kesinlikle kalmıyor oleofobik katman var ve mat değil parlak aynı kendi telefonun parlaklığı gibi bütün dokunmatik yüzeyleri hassas çalışıyor
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Tabikide gelsin fotolarla destekleyerek bir inceleme yapacağım. Umarım telefonu kalınlaştırmaz. Şu anda kullandığım kılıf:
    urun.n11.com
    İphone 11 (6.1') Kılıf - Liquid Original Silicone Kadifemsi Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-11-61-kilif-liquid-original-silicone-kadifemsi-kilif-P388186807

Genelde çoğu koruyucuda en sevmediğim olay benimlemi alakalı bilmiyorum ama resmen parmağım üzerinde zor gidiyor takılıyor gibi oluyor

Bende bunu kullanıyorum kamera korumasından tercih ettim

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

• Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Evet kamera tarafı çok açıkta kalıyor. Bakalım yeni kılıf gelsin bu konuya tanıtım yapacağım. Etiketlerim sizide
  • quote:

Genelde çoğu koruyucuda en sevmediğim olay benimlemi alakalı bilmiyorum ama resmen parmağım üzerinde zor gidiyor takılıyor gibi oluyor
    bir deneyin farkını göreceksiniz şu anda defalarca her yerine dokunuyorum halen parmak izi yok silmeye de gerek kalmıyor düşündüğünüz gibi değil tavsiye ederim
  • quote:

Bende bunu kullanıyorum kamera korumasından tercih ettim

bu kamerayı korumaz bırakın telefonun arka camını bile koruyamaz ucuz kılıflardan bir sey beklemeyin alın uag civilian slate korkmayın darbe emici özelliği var telefonu gecen düşürdüm bir sey olmadı hiçbir cizik bile yok

Cebe koyarken masada vs zarar gelmesin yeter genel olarakda beklentim belli uag ve tarzı kılıflar fazla kalın geliyor bana

• quote:

Cebe koyarken masada vs zarar gelmesin yeter genel olarakda beklentim belli uag ve tarzı kılıflar fazla kalın geliyor bana
    telefon ucuz bir cihaz değildir ucuz kılıflarla korumaktan kastım bir gün cebinizden kayar kazara düşerse servis ücreti yarısından fazla bir fiyat cıkaracaktır haliyle yenisini almak mantıklı olur elinizdeki kenarda kalır
    telefonunuzu riske atmayın yazık olur tercih sizindir benden tavsiyedir uyasınız uymazsınız sonuçta kendi tercihiniz saygı duyarım
    Tercih işte adamlar inceltiyor vs tasarım için uğraş veriyorlar. O tarz kalın kılıflar bence her şeyi mahvediyor gibi geliyor.

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle tasarımı va beğenerek alınan cihaz bambaşka oluyor yoksa haklısınız düşse etse büyük masraf ama iste çok etkiliyor kılıf

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.