Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
32
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uag civilian black kılıf ve uag temperli cam kullanıyorum. Başta kibar olsun diye spigen thin fit air sipariş verdim ama paranın kolay kazanıl madığı ve uzun süre bu telefonu kullanma fikri ağır bastığı için iade ettim ve daha koruyucu ürünleri tercih ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Uag civilian benim de aklımda. Memnun musun? Çok mu kaba nasıl kullanımı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

11 pro Max için arka camı çizilmelere karşı korumak için nano kaplama yapmak mantıklı mı ? Spigen nano liquid gibi ürünleri kullanan oldu mı acaba ?
    Hocam dilerseniz elimde Zore markasının Zum Body ürünü var. Hem arkasını kaplıyor hemde kenar çerçeveleri. X ve Xs cihazlarımda kullandım. Hem uygulaması kolay hemde dayanıklı. Pro max için video görmedim ama x için olan videosunu ekliyorum. Dilerseniz 30 TL'dan verebilirim. Elimde 2 adet var. İkisini alırsanız 50 TL olur :) Kesinlikle pişman olmazsınız.

İzlemenizi öneririm :)

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri
    iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

• Theonorm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizde iyi günlerde kullanın :) benimde sevdiğim kısmı o oldu şu süreçte bol bol çıkartıp kolonya ile sildiğim için sıkıntı olmaz

• fofer kullanıcısına yanıt
    Tüh kaçırdık yine, kısmet değilmiş :)
    başka birisi de çok fazla kalınlaştırmıyor demişti. acaba normal silikon kılıf yeterince korur mu? hiç girmesem mi bu tarz kılıfa. ben de kaba telefon sevmiyorum pek. bundan önce 5.8 inç ekran kullanıyordum zaten.

• Theonorm kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldim bugun geldi 50 tl ye bende memnun kaldim kaymaz yapisi var tuslarida rahat basiyor

• Arkadaslar 11 pro max için SARARMAYAN şeffaf kılıf tavsiyesi olan var mı?
    Maalesef spigen şeffaf kılıfları sararıyor

• Hk@n kullanıcısına yanıt
    Hepsi sararıyor zamanla belki silikon olmayan sert kılıflar var onlar sararmıyordur emin değilim

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız kullanıyorsanız gerekli olduğunu düşünüyorum , kılıflı kullanıyorsan bence gerek yok

• merhaba arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar
    ben 11 pro da spigen (sensörler açık bırakan) ekran
    koruyucu kullanıyordum
    malum ev günleri olduğundan ekranda küçücük bir nokta
    olarak kalan toza taktığımdan dolayı onu kaldırdım ve ucuz diye aldığım
    evde duran 9d ekran koruyucu taktım
    çok pişmanım :(((
    çok kalın hatta neredeyse silikon kılıflardan taşıyor
    spigende indirim olursa onu alıcam tekrar
    kesinlikle çok fark varmış arasında
    şahsi tavsiyem 3-5 demeyin iyisinden alın
    :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Nihayet...

Sadece ben nefret ediyor olamazdım. UAG denilen kılfları silah zoruyla bile takmak telefona inanılmaz kötü...
    Uag kullanacağıma spigen tough armor xp alırım hem daha uygun hem de daha estetik, uag kılıfları ben burdayım diye bağırıyor çirkinliğiyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 için spigenin liquid kılıfları hiçbir yerde kalmamış. Arkası sert olanlar var. Onları da sevmiyorum.

Caselogy Solid flex crystal clear nasıl tavsiye edermisiniz ? Arkası sert mi?

Bir de waterfall crystal clear var ama stokta kalmamış. sanırım onun arka kısmı sert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 25 Mayıs 2020; 7:12:50 >
  • Spigen Apple iPhone 11 Pro Max / iPhone XS Max Cam Ekran Koruyucu Tam Kaplayan Full Cover Black - 065GL25232

Bunu kullanan var mı? Ama onda 73 ₺ alacağım daha önce çok sordum hepsiburada dan buff marka aldık ekran koruyucu olarak fakat satıcı çalışkan avm diye bir firmaydı ve bana buff diye 10₺lik başka bir marka gönderdi geri iade değişim vb derken 20gün sürdü bende telefoncudan 9d taktırdım anti spy olan ama ekran kapkara çizikli 35₺ ye aldım dün çıkardım gözü bozuyor 12 bin tl lik telefon öyle çizikli ekran olmuyor, bunu kullanan var mı alayım mı pişman olur muyum sensor kapamaz çünkü 35₺lik anti spy bile faceid sorunsuzdu

• Arkadaşlar merhaba. İnşallah ben de Iphone 11 siyah ile aranıza katılacağım. Ekran koruyucular hakkında bilgi almak istiyordum. Sizce tam ekran koruyucu mu yoksa ekranı tam kaplamayan mı? Hangi türde daha az toz kaçması olur? Tam kaplamayan koruyucular kullanırken elinizi rahatsız ediyor mu? Bu 9H gibi özelliklerin farklarını günlük kullanımda hissedebiliyor musunuz? Bir de son olarak 20 Liralık koyucu ile Spiegen gibi markaların koruyucuları arasında ne gibi farklar vardır? Siz hangisini önerirsiniz? Amma soru oldu ama şimdiden teşekkür ederim...

• Linkteki ürünü aldım yanında nano ekran koruyucu ile. Ekran koruyucu gayet iyi, standar bir koruma.. Fiyatı da 14 tl iyi, zaten beklentim çiziklerden koruması. darbeden korumak için kılıfın korumasını bekliyordum ama kılıf ön camı korumuyor. Yüz üstü düşse direkt darbe ekrana geliyor.
    İçi kadife dışı da çok hoş bir süet hissiyatlı. Fiyatı da diğer silikon kılıflara göre uygundu.
    Ön ekranı koruyamadığı için iade edeceğim maalesef.
    urun.n11.com
    Apple İphone 11 Kılıf Tam Korumalı İçi Kadife Silikon - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-11-kilif-tam-korumali-ici-kadife-silikon-P406839997

• Merhaba iphone 11 için şeffaf kılıf ve güzel bir ekran koruyucu arıyorum, spigenin çoğu ürünü stokta kalmamış gözüküyor.

Ekran koruyucu olarak cam değil de film gibi olanlar ince olacağından daha çok ilgimi çekiyor. Bildiğiniz kaliteli cam olmayan ekran koruyucu var mı yoksa kesinlikle cam takmamı mı önerirsiniz?
  • Hangi ekran koruyucu takarsanız yakın hiçbiri iphone telefonunuz kadar kaygan pürüzsüz parmak iz bırakmayacak uag dışında önermiyorum piyasadaki hepsini denedim deneyin farkını göreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

Uag civilian black kılıf ve uag temperli cam kullanıyorum. Başta kibar olsun diye spigen thin fit air sipariş verdim ama paranın kolay kazanıl madığı ve uzun süre bu telefonu kullanma fikri ağır bastığı için iade ettim ve daha koruyucu ürünleri tercih ettim
    Güzel bir seçim yapmışsınız bende uag civilian Black ve temperli camı kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.