Şimdi Ara

iPhone 11 64 GB, Siyah 6.945TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satıcı amazon, diğer renkler de 7000 lira civarında
    www.amazon.com.tr
    Apple iPhone 11 Akıllı Telefon, 64 GB, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XZNX98Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 17 Haziran 2020; 16:49:51 >

• 6.792 diye okudum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    ben de aynı 😅😅

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 varken 64 alınmaz diye düşünüyorum. Bir telefona 7000 tl verebilecek durumu olan üzerine 750 daha koyabilir sanırım. 128 alın sonra pişman olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

128 varken 64 alınmaz diye düşünüyorum. Bir telefona 7000 tl verebilecek durumu olan üzerine 750 daha koyabilir sanırım. 128 alın sonra pişman olmayın.
    Google Fotoğraflar ile sınırsız ve bedava depolama veya 5-6 TL ye icloud varken saçma bir yorum olmuş.
  • mehmetcank kullanıcısına yanıt
    Hayır asıl saçmalık arada 750 tl fark varken hatta kampanyalar ile bu fark 500 tl ye kadar düşebiliyorken 64 gb almaktır. Arada ciddi bir fark olsa haklısın. Almışken en yüksek kapasiteli alınmalı.

Edit: ben yanlış biliyormuşum resmi satış fiyatları arasındaki fark 450 tl imiş. Apple’dan baktım. Belki kampanyalarla bu fark daha da inebilir. 64 gb almak daha da saçma gelmeye başladı şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 16 Haziran 2020; 21:14:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 64 GB Mavi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım senaryosu farklıdır. Ben mesela 64GB'ı dolduramıyorum. Kimisine 256GB yetmiyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den indirim çekleri ve Axess çip para ile 6733 e aldım beyaz rengini

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

Google Fotoğraflar ile sınırsız ve bedava depolama veya 5-6 TL ye icloud varken saçma bir yorum olmuş.

Alıntıları Göster
    Bu teknoloji devrinde verilerimi, fotoğraf ve videolarimi asla bulut sisteminde ben saklamam. Hacker in bir sifreyi ele gecirmesiyle insanin hayatı kayar kaymasada illaki rezil olacagi kendi resimi vardir çirkin çıkan basit bir mesele bile olsa. O yüzden alirsin bir hafiza karti ok. Fakat bu cihazlara hafıza kartı takilmadigindan sıkıntı, almisken 128 gb almak daha uzun ömürlü olur.

• Ultra mega plus modelinin bu fiyata düşmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

Bu teknoloji devrinde verilerimi, fotoğraf ve videolarimi asla bulut sisteminde ben saklamam. Hacker in bir sifreyi ele gecirmesiyle insanin hayatı kayar kaymasada illaki rezil olacagi kendi resimi vardir çirkin çıkan basit bir mesele bile olsa. O yüzden alirsin bir hafiza karti ok. Fakat bu cihazlara hafıza kartı takilmadigindan sıkıntı, almisken 128 gb almak daha uzun ömürlü olur.

Alıntıları Göster
    En son icloud olayında bruteforce attack ile şifreler ele geçirilmişti. Şifrelerini Vipuye123 diye yaparsan two factor doğrulama kullanmazsan her yerden, her şeyini ele geçirirler tabi ki. Ben çıktığından beri google fotoğraflar kullanıyorum, terabytelarca fotoğraf stoklamışımdır muhtemelen. Google her ne kadar bu konuda dünyadan en güvendiğim firmalardan biri olsada olmaz diye bir şey yok ama bu kadar paranoyak isen harici hdd alıp yılda bir fotoğraflarını yedekle diske ve diski iyi bir yere sakla veya çirkin çıktığın ve rezil olacağın içerikli fotoğraflarını cloud yedeklemeyerek güvenli tutabilirsin(Her fotoğrafının çirkin çıktığını düşünmüyor veya gizli çekim yapan sapık değilsen).

2. dediğin konuya katılıyorum imkan var ise 64GB almaya yeltenmişken 128GB alınabilir. E? 128 alan 256GB ıda alır? En iyisi 512GB alıp harici ssd olarakda kullanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

En son icloud olayında bruteforce attack ile şifreler ele geçirilmişti. Şifrelerini Vipuye123 diye yaparsan two factor doğrulama kullanmazsan her yerden, her şeyini ele geçirirler tabi ki. Ben çıktığından beri google fotoğraflar kullanıyorum, terabytelarca fotoğraf stoklamışımdır muhtemelen. Google her ne kadar bu konuda dünyadan en güvendiğim firmalardan biri olsada olmaz diye bir şey yok ama bu kadar paranoyak isen harici hdd alıp yılda bir fotoğraflarını yedekle diske ve diski iyi bir yere sakla veya çirkin çıktığın ve rezil olacağın içerikli fotoğraflarını cloud yedeklemeyerek güvenli tutabilirsin(Her fotoğrafının çirkin çıktığını düşünmüyor veya gizli çekim yapan sapık değilsen).

2. dediğin konuya katılıyorum imkan var ise 64GB almaya yeltenmişken 128GB alınabilir. E? 128 alan 256GB ıda alır? En iyisi 512GB alıp harici ssd olarakda kullanalım.

Alıntıları Göster
    1.Kafaya koyan adam 123 degil sifrede noktalama isareti bile olsa hacker her türlü kırar o şifreyi adı üstünde hacker, kıramazsa zaten ona hacker denmezdi.
    2. Eger o mantıkla bakilirsa, veriler hdd ye atildiktan sonra telefon 15 gb da olsa çok bile.
    3. Hdd ye atmak yerine hafıza karti denilen birsey var 64gb kendi hafizasi yetmedigi için hdd le ugrasilmaz bu yuzden 128gb hafıza karti aldim Sıfır sıkıntı, sorun iphone hafiza kartı takmaya elverişsiz olması.
    4. 64 gb ile 128 gb arasinda normal bir insani uzun sure götürmesi arasinda ucurum var. 128 gb ve dahasina cikinca bu bu sefer normal kullanimdan ziyade youtuber olur İş telefonu olarak geçer kamera vs almak yerine eger iş olarak kullaniyorsa isterse 1tb lik alsin sonucunda adama para kazandiran bir cihaz.
    5. Çoğu insanin bulut tarzi yerde telefondaki resimlerini atmasi, baska yerden ulasmaktan ziyade telefonun az olan hafizasini baska yerde depolayip telefonun içinde yer kalmasini saglamaktir. Telefonun hafizasi az ise mecbur yer kaplamamasi için insanlar bu tarz uygulamalara yöneliyor.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    uzun bir şifreyi kırma şansları yok. ancak bütün icloudda bir açık keşfedilecek, bütün iCloud kullanıcılarının verileri ortaya saçılacak. her türlü kırar o şifreyi diye bir olay yok. 2fa doğrulama zaten bütün icloud hesaplarında zorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

uzun bir şifreyi kırma şansları yok. ancak bütün icloudda bir açık keşfedilecek, bütün iCloud kullanıcılarının verileri ortaya saçılacak. her türlü kırar o şifreyi diye bir olay yok. 2fa doğrulama zaten bütün icloud hesaplarında zorunlu
    Kırılmayan kirilamayan hesap yoktur.
    Hatta icloud u bir Türk acik bulmuştu icloud un başına bir kod yazip girince bütün icloud hesaplarina ayni sekilde erisim saglandigini bulmusti ve bunu apple ye bildirmisti. Komik bir ücret mi ney almisti forumda konusuda vardi eski yillarda açılmıştı. Burada kullaniciyi hesabin sifresi veya icloudun hacklanmasi ilginlerdirmez bir insanın hesabi calinip bütün ozel hayati aciga çıktığında kimse soyle düşünmez. Ünlü birisi diyelim ve internete yayildi fotoğraflari
    - Hii ozel olarak benim hesabimi calmamislar baskalarininda calismislar iyi bare. Diye dusunmez verileri calindi mi calindi yayildi mi yayildi sonuç odaklari dusunur ve mantıklı olani bu zaten.
    Bu tarz sorunlar cok şükür basima gelmedi fakat geldikten sonra çok geç, suan ünlü populer insan olmadigimizdan pek sorun gibi görmüyoruz fakat birinin bir gün arayip hesabini calip verilerini eristim deyip basinizdan asagi kaynar sular dokuldugunde dedigim daha net anlaşılır.

Ekleme: Hee buarada dediğimi daha net örnekle anlatmak gerekirse amazon sitesine girip bi 64gb lisina bakin birde 128gb lisa bakin. 128 gb olandan en berbat renginden dahi birr tane bile kalmamis birrrr tanee. Ben 64gb ligi savunsam hadi denir ki ucuz olduğu için tabiki erken bitmesi normal diye akla gelebilir ben tam tersi daha pahalı olani savunduğum halde bütün hepsi bitip suan bir tane stok bile yok. Bundan da anlasilacagi gibi bunca insanin bir bildiği var demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Haziran 2020; 14:53:17 >

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    ben sürekli olarak ios macosta çıkan açıkları takip ediyorum, ama ben bile bu kadar şüphelenmiyorum. yıl 2020, artık takip edilemez olmak imkansız, hiçbir hesaba girmeden googlede arama yapsanız bile aramalarınız işleniyor, kaçmanın yolu yok. tabi bu demek değil her şeyimizi ortaya salalım. asla kırılmaz demedim, ayrıca ucuz iphone 11 bildirimi gelince konu açtım, tartışma konusu buraya nasıl geldi anlamış değilim.
  • Sorun yok zaten tartismadan ziyade bilgi alışverişi yapıyoruz ve cihazi alacak olan kisilerde malum yaklaşık 7 bin tl verip 2. Yılın sonunda bu kadar verip keske 300/400 daha vereydim bee demesin diye bende fikrimi soyluyorum sonrada alıcı zaten kendinide butcesinide ona göre ayarlar sadece demek istediğim 7bin cihaza verip 300/400tl yi dusunen iphone kullanıp içinde kontor tl olmayan insan gibidir. (bunu genc insan için diyorum belli yasin uzerindeki kisiler fazla ihtiyaç duymaz gb ta ve burada daha çok genç kitle olduğu için)
    Ama bak bende konusunu açmıştım bu iş tamamen fiyatla orantilanmalı iphone 7. Nesil 32Gb urunu indirim ve kart kamp. La. 1.900tl den ucuza gelmisti. 64gb ligi ise 2.900 civariydi bu gibi durumda tamamen fiyat ön plana cikar. İpad e asla 32gb yetmez fakat ben cihazda oyun oynamam suan yazliktayim netflix ten film indiriyorum 3/4 saatte 32gb doldurup geliyorum geri eger cihaz 64gb olsaydi o kadar doldururdum ama aradaki 32gb içinde asla 1000tl vermezdim net yani. Arada ki fark az ise fazlayi tercih etsinler alicilar ileriyi dusunup. Cok fark var ise 64gb etsinler. Telefonda 64gb ligin, İpad de 32gb ligin daha çok indirime girmesinin sebebi de zaten çoğu kisi almisken iyisi olsum deyip bu az kapasiteli olanlari daha az tercih edip elde daha fazla stok kalmasi, o stoklarin bitmeside bi indirime bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Haziran 2020; 15:51:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyahı tutulmuyor galiba,kamera kısmı siyahta iğrenç sırıtıyor

• Troy magazalarindan degisim kampanyasi arti 400 tl worldpuan kampanyasi kombosuyla almak en mantiklisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.