Şimdi Ara

İphone 11- Buff 5D Glass Otomatik Parlaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buff 5D glass XR/11 modelini koruyucu cam olarak aldım. Fakat taktığım ilk günden beri otomatik parlaklık sorunu yaşıyorum. Yani tam milimetrik olarak camı taktığım halde yine de otomatik parlaklık sorunu yaşıyorum. Nasıl çözüme kavuşturabiliriz. Temperli camı kaliteli ama otomatik parlaklıkta sorun yaşatıyor. Bence XR için uyumlu olan bu temperli cam 11 için uyumlu değil. Sensörleri etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik parlaklık sensörünü engelliyor. Nasıl halledebiliriz bu durumu

• Demekki 5 liralık ekran koruyucuları bazen avantajlı oluyormuş. Bunu anladık.

• Buff ürünleri iyi değil baseus tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ekran koruyucuyu kullanıyorum.Ben bir sorun yaşamadım.

• iNetwork12 kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklığın olduğu sensör kısmına temperli camdaki siyah bant engel oluyor

• Enjoy00111 kullanıcısına yanıt
    Takarken özellikle dikkat ettim.2 kere kaldırıp düzelttim hatta .En iyi olabilicek şekilde taktım.Şuan gözle görülür kamerayı kapatan birşey yok bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sensör speakerın üstündedir. Kamerayla alakası yok. Şuanda otomatik parlaklığın olduğu sensörü siyah bant kapatıyor. Kapalı ortamda ışık çok fazla azalıyor

Dediğiniz kısma baktım.Tam o kısımda küçük bir çıkıntı var zaten.Bende tam oturmuş gözüküyor.Eve gidince daha detaylı bakar bilgi veririm.

• Ekran koruyucu sektöründe olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki tam kapatan diye tabir edilen(3D-5D-6D) bütün ekran koruyucuları otomatik parlaklığı etkiler şahsen sırf bu sebeple bu ekran koruyucuları kullanamıyorum.

Not : Her türlü testleri yaptım.

Bende sensörün olduğu kısımda çıkıntı yok. Orada Dikdörtgen şeklinde bi açıklık olması gerekiyordu ki o yok. Yani şuanda sensörü o siyahlık kapatıyor. Ev ortamında ekran ışığım az. Sadece dışarı cıktığımda güneş altında otomatik parlaklık verimli çalışıyor

• Akid kullanıcısına yanıt
    Keşke uyarsaydınız bazı forumlarda. 150 lira verdik. Şuanda çok pişmanım aldığıma. Keşke etrafı şeffaf olanlardan alsaydım

Belki size hatalı veya ilk revizyon(tam olarak bilmiyorum ama belki öyle birşey vardır)gelmiş olabilir.Bende tam o sensörün etrafından dolaşan çıkıntı var.Bu şekilde üstü kapanmamış oluyor.

Buff o zaman niye kandırıyor bizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.