< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 11'den s21'e geçilir mi? (2. sayfa)
-
-
One ui o kadar iyi oldu mu gerçekten ? Hoşuma giden bir arayüz. Zamanında kullanmıştım ama o zamanlar çok iyi değildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda çok enteresan yorumlar var gerçekten. Bunlar hep kullanmadıkları cihazlara, insanların yorum yapma hastalağından kaynaklanıyor. Bilgisi yok bir çoğunun ama fikri var. Mesela Iphone 11 den S21 e geçerken ekran 1 tık iyi olacak denmiş. 1 tık dediği ekran Oled + 120hz. Allah akıl fikir versin, yazmak olsun diye yazıyorlar.
-
Aynen öyle hocam bu kadar cahil ve fanboy olunmaz . Arkadaş bence android bölümüne açsın konuyu . Bende iphone 12 pm kullanıyorum ama ioscular bu telefonun neyine tapıyor anlamadım . Şimdi ki aklım olsa yurtdışında s21 ultra alırdım 12 pm yerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merak edip s21 nasıl diye youtube açtım. telefonu kurulum yapıp sıfırdan açıyorlar açılışta bile ekran gecikmeli geliyor . ilk iphonedan beri neredeyse iphone kullanıyorum bir dönem samsung almak gibi bir hata yaptım o da çok sürmedi dayanamayıp hemen satmıştım. sürekli bi kasma donma vs.vs. lafın özeti imkan varsa ios'dan şaşmayın..
-
Bugün sıfırı 10.000 olan iPhone 11 2023 yılında büyük ihtimalle 7.000 TL eder
Fakat bugün sıfırı 10.000 olan s21 2023 yılında 2500-3000 e satarsan öp başına koy
iPhone 11 2023 yılında çıkacak olan bir oyunu en düşük ayarlarda 60 fps sabit oynatır , işlemcisi hala yeter, s21 büyük ihtimalle oynatamaz dalgalanmalar başlar , telefon arayüzü kasmaya başlar.
Kağıt üzerinde ne olduğu önemli değil, büyük bir ihtimalle Samsung daha iyi fotoğraf çeker fakat video konusunda kesinlikle iPhone kadar stabil olamaz.
iPhone 11 İnstagrama her zaman HD kalitede story atar, görüntülü konuşma uygulamalarında daha kaliteli bir görüşme sunar, s21 ise bunları yapamaz.
iPhone her zaman scorp gibi , clubhouse gibi uygulamaları androidden önce alır, popülaritesi bitince androide çıkar.
iPhone un pili daha çok gider.
Bunun haricinde s21 daha iyi bir cihaz.
Eğer değişiklik olsun diye bu işe kalkışacaksan bu demektir ki 1 sene sonra s21 den de sıkılacaksın, s21 her sene değerinin %30 unu kaybeder. O yüzden 3-4 ay kullanıp hemen satmaya bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomcfly -- 11 Ocak 2022; 14:4:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ios'tan android bir cihaza geçilecekse sadece geçilebilecek cihaz oneplus olur diye düşünüyorum.
İphone'dan sonra 2.el piyasasını en iyi koruyan cihazlarda oneplus cihazlar.
-
60 Hz iPhone daha akıcı çalışıyor. Neden mi? Hızlı şarjda oyun oynayın bakalım o 120 Hz’lik Android ne oluyor? 60 fps bile alınamıyor. Öyle sitelerde gezinmekle akıcı olunmuyor. Akıcılık hızlı şarjda oyun oynarken ortaya çıkıyor. iPhone’un ısı yönetimi, işlemcisi ve oyunun optimizasyonu o kadar iyi ki Android’de aynı deneyimi alamıyorum. 120 Hz ekran var ama hızlı şarja takıp oyun oynamaya kalkınca oluyor sana 30 fps.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen karşim ipad cihazımda şarjda ekran donuyor aynen mi 10 t pro kullanırken 90 fps pubgde gram takılma yoktu bu arada şarjda olsun normal olsun , 144 hz ekran desteklemesi vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Ocak 2022; 15:42:46 >
Abi fanboyluk yapmayın az dürüst olun ya S21 gayet güzel cihaz ekranı cok üstün ama bu 11 i çağ dısı yapmaz gayet güzel cihaz ama rahatça geçebilirsin hocam eğer alısamazsan tekrar satıp iosa geçersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bak işte... samsung s6 kaç senesinin telefonu ? 2015.. e be aklı ve fikri olan düşünebilen ve konuşabilip yazabilen her cihazı kullanmış kişi... bir iphone 11 kullanıyorum şahıs telefonu bir de şirket için samsung kullanıyorum one ui 3 güncel cihaz... Bilmeden etmeden yok kullanmıyor vs yazmışsın. s21 kaç ppi ? Adamlar kaliteyi % kaç düşürmüş de 120 hz ekran koymuş hatta plus modeli daha da düşük... işte zaten söyledik yukarıda ekranı gerçekten iphone 11 den iyi mi iyi ama s6 nın bile üstünlüğü kadar değil bir gömlek üstü anca. O da amoled olması avantajı... Ha desen hem 600ppi olmuş vr ile kullanılır... hem 144 hz ekran koymuş 480hz dokunma hızı vs koymuş derim ki fersah fersah üstü ama değil ki samsung neredeyse sürgülü telefonundan beri amoled kullanmış bir firma zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 11 Ocak 2022; 17:4:8 >
FHD’den bozma ekran çözünürlüğü var bir zahmet donmasın. Verdiği örneğe bak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 11 Ocak 2022; 17:8:18 >
Aahahahahaha ya ne güldüm iphone 11 de ki ekran ne acaba 2k mı ahahahahahahahah haykırdım ofiste ya iphone 11 hd+ Mi 10 t pro fhd+ ahahahahahahaahaha kimin ekranı şimdi full hd den bozma bırak ta hd ekranlı iphonecugun o kadar performans sunsun demi ajahashfashjfbasjhblh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Ocak 2022; 17:12:35 >
iPhone 11 mi anladın? İstersen iPhone 13 ile kıyasla. Ofiste forumlarda takılıyorsun demek. Yazık iş saatinde kendi özeliyle vakit geçirmek. Haram para kazandığının farkındasındır umarım. İşte bunlar hep gizli işsizlik. Bu sayılar işsizlik rakamlarına yansımıyor ne yazık ki.
Ortamlarda ofisteyim dersin ama sonuç aşağıdaki gibidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 11 Ocak 2022; 17:52:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senelerdir iphone kullanmış biri olarak iphone 11'i s21 karşısında savunan adamı samimi bulmam. Muhtemelen eline alıp hiç deneyimlemediler.
-
Birisi 60 hz diğeri 120 hz. Böyle kuru kuru iphone övenlere gülüyorum sadece
-
Iostan geçince alisamama durumu çok sacma. Ben iphone8 plustan mate 20 proya geçmiştim. Hicte sorun yok. Gereksiz kasiyorsunuz. Simdi s20fe
İphone 7'den Mi 9'a geçtim 2 sene önce. Evet İos'un özlediğim yanları var ama yaptığım değişimden memnunum. Sonraki telefonumda muhtemelen S serisi olacak. İphonelara para dayanmıyor artık. Apple cihazlarındaki rijitlik dediğin şey fanboyluk öte değil. 32 Gb iphonun hafızası dolunca nasıl yavaşladığını gördü bu gözler.
-
Android kasıyor İphone akıyor diyen insanlar net fanboydur. Bu tipleri ciddiye almayın. İphone'dan android'e geçmiş olmasam inanırdım bunlara.
İphone 11'den S21'e geçmek için tek nedenin ekran olabilir. 120hz süper amoled vs 900p lcd. Konuşması bile komik. Bunun dışında gereksiz olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X