Şimdi Ara

İphone 11 ve Pro Max İçin Powerbank Öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 11 ve Pro Max İçin Powerbank Öneri ?

Arkadaşlar fiyatı hiç önemli değil, sadece istediğim

- İnce
    -Şık
    -göstergesi varsa iyi olur yoksa sorun yok.

ve son olarak cebim de bile rahat taşıyabileceğim bir şey olmalı Powerbank kullanmayı seven biri değilim ama lazım olursa diye almak istiyorum dursun yedekte.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max için En İyi Powerbank Önerileri

iPhone cihazlarınızı hareket halindeyken şarj etmeniz için en iyi powerbank'leri mi arıyorsunuz? İşte iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max için önerdiğimiz birkaç seçenek:

• Anker PowerCore 10000mAh: Hızlı şarj destekli bu powerbank, iPhone 11'i yaklaşık 2,5 kez, iPhone 11 Pro Max'i ise yaklaşık 2 kez tam şarj edebilir.
    • RAVPower PD Pioneer 20000mAh: Hızlı şarj özelliği ve büyük kapasitesiyle öne çıkan bu powerbank, iPhone 11'i yaklaşık 4,5 kez, iPhone 11 Pro Max'i ise yaklaşık 3,5 kez şarj edebilir.
    • mophie Powerstation PDXL: MagSafe özellikli bu powerbank, iPhone 12 ve üstü modellerle uyumludur ve iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max'i birden fazla kez şarj edebilir.
    • Belkin BoostCharge MagSafe 10K Wireless Charger: MagSafe uyumlu bu powerbank, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max'i kablosuz olarak şarj edebilir.

iPhone'unuz için uygun bir powerbank seçerken; kapasite, hızlı şarj desteği, bağlantı türü ve boyut gibi faktörleri dikkate almanız önemlidir. Yukarıda önerilen powerbank'ler, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max'in güç ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Xiaomi 10.000 mah 3. nesil bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Xiaomi 10.000 mah 3. nesil bakabilirsiniz

Hocam bu ürünü almak istiyorum nasıl sizce ? ANKER markayı çok severim sadece 10000 olması çekindirdi beni.
    kaç kere sarj yapar acaba

• Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağı yukarı %15-20 lik bir güç kaybı olur. 7500-8000 mah güç vereceğini düşünürsek iphone 11 i 2 kere 0 dan yüze 1 kere de yarıya kadar dolduracağını düşünüyorum. Ürün çok pahalı yanlı o fiyata yeni nesil 20.000 mah alırsınız üstüne de paranız kalır
  • Xiaomi iyidir. Ama romoss un iphone la hazır şarj kablosu olan modeli vardı oda çok güzel. Onada bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.