Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XS ve XS maxlerde yine apple deri kılıfı kullandım söylediğiniz gibi hafif bir yapışkanlık oluşuyor. Normal sanırım, fakat malzemeyi biraz değiştirmişler. Aldık artık zaten neyse. Teşekkür ederim sizler de iyi günde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 19 Haziran 2021; 15:28:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLıfe

Hocam sizde de kılıfın hissiyatı zamanla yapışkanlaştı mı ?
    Ben haftada bir Sonax deri temizleyicisiyle temizliyorum hocam. O yüzden herhangi bir sıkıntı görmedim.

• Arkadaşlar iPhone 12 mini için bir kap almıştım telefon inanılamz kalınlaştı ve ağırlaştı. Çok iyi korur telefonu orası kesin ama bu telefonu almamın sebeplerinden biride hafifliği, zarifliği iken takoza döndü telefon. Hem iyi koruyacak hem telefonu kalınlaştırıp kabalaştırmayacak telefon kabı önerisi var mı acaba? Renk, saydam o bu şu farketmez fiyatıda çok uçuk olmadığı sürece önemli değil özellikle şu şu çok iyi pişman olmazsın denilen bir şey ise.

• 0ops kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 2 haftadır kılıf araştırıyordum Amazon web sitesi üzerinde listeme eklediğim bir ürünü indirime girmiş görünce sipariş ettim. Aşağıda linki paylaşıyorum, ilginizi çekerse fiyatı uygun görünüyor, siz de faydalanın.

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-K%C4%B1l%C4%B1f-Liquid/dp/B08BHLZHBH

• Arkadaşlar daha önceki modeller için baseusun ekran koruyucu takma aparatı vardı. Bu tarz bir aparat 12 pro max için var mı bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Ben de orijinal deri kılıf kullanıyorum.

Ama bu seride deri kılıfların biraz dandik olduğu görüşündeyim. Köşelerden kendi kendine cepte çıkıyor hafif. Yere yüz üstü düşmelerde de kendini direkt geri atıyor ve çıkıyor kılıf.

Kısaca görüntü iyi ama işlev sıkıntılı.

Alıntıları Göster

3-4 aylık orijinal deri kılıfta soyulmalar başladı. Sizde herhangi bir aşınma var mı ?

• Selamlar, 12 Pro Max Pasifik Mavisi rengini kullanıyorum. Apple’ın magsafe şeffaf kılıfını kullanıyorum ilk günden beri telefonda ama değişiklik dürtüleri başladı bir yandan. Silikon kılıf önceki modellerde kullandım ama pek de dikkat etmediğimden olsa gerek canı çıktı denebilir, çizilmeler, parlama ve standart sorun olan cebe zor girme ve toz toplama durumlarını yaşadım. 12 modelleri için olan silikon ve deri kılıfları kullananlar var mı, deri hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla siyah harici renklerde renk atması gibi durumlar oluyor, aklımda balçık mavisi vardı ama bu sorundan dolayı siyah deri kılıfı düşünmüyor değilim. Kullanan arkadaşlardan varsa fikirlerini bekliyorum. Silikon kısmında da önceki modellere göre kullananlar kısa bir değerlendirme yapabilir mi fikir vermek adına, zira gece mavisi rengi hoşuma gidiyor ama ziyan olmasından da korkuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litejra

3-4 aylık orijinal deri kılıfta soyulmalar başladı. Sizde herhangi bir aşınma var mı ?

Alıntıları Göster
    Siyah kullanıyorum ben hocam. Herhangi bir deformasyon yok o yüzden.

Ama sizin kılıf soyuluyor değil de patina oluyor olabilir.

• merhaba iphone 12 mini için spigende full ekran koyurucu cam yokmudur ?

Sitesinde sadece bu ürün var ;

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-12-mini-ekran-koruyucu-fc-black-hd

fakat diğer modellerdeki gibi 2 adet değil ve yapıştırma için verilen aparat yok sanırım birde resimlerde kenarlarında sanki mavi bir çizgi var gibi emin olamadım uyguladıktan sonra onlar gözükürmü vs..

bu ürünü kullanan varsa bilgi verebilirmi yada yine iphone 12 mini için başka bir marka tavsiyesi olan var mı ?

• buff marka silikon-kadifemsi kılıf kullanıyorum memnunum biraz kaymasının dışında. Ekran camı da taktırdım yine buff. Fakat yakınlık sensörü görev yapmayinca çıkardım

• Merhaba 12 mini için magesafe uyumlu silikon siyah kılıf tavsiyeniz varmıdır?

• dextriaN D kullanıcısına yanıt

Kullanıyorum, ekran koruyucu zaten piyasanın en iyisi. Kılıf konusunda da telefonu aşırı sarmasa da, telefon içinde oynamıyor. Ben logo açıkta diye arka kapağa kaplama da yaptım. Tavsiye ederim.

• dextriaN D kullanıcısına yanıt

iPhone 11 serisinde kullanmıştım bu kılıfı. Ben tavsiye etmiyorum Apple logosu açık olduğu için belli bir zaman sonra toz topluyor ve iz yapıyor. Bunun için sürekli kılıfı çıkarıp silmeniz gerekiyor. Arka kısmı tam kapatan bir kılıf almanızı öneririm.

• Mach Buster kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bende Pasifik Mavisi rengini kullanıyorum. Daha önce Apple'ın orjinal deri kılıfını kullanmadım ama sanırım bu sefer alacağım. Bu arada bana göre bizim telefona en yakışan ''Kaliforniya Turuncusu'' olarak geçen renk. Zorlu Apple Store'da bizzat denedim. Eldeki ve tuşlara basma hissiyatı çok güzel. Ben telefonu yeni aldım sayılır o yüzden şu an Spigen marka şeffaf bir kılıfla idare ediyorum. Derinin yapısından kaynaklı olarak açık renklerde zamanla kararma, koyu renklerde ise zamanla renk açılması olabilir. Buna yapacak birşey yok.

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Arkadaşlar orjinal deri kılıf ile aliexpressde satılan deri kılıflar arasında deri kalitesi vs gibi farklar bariz belli oluyor mu? Deneyimleyen kimse oldu mu?

• iphone 12 için alınabilecek en iyi ön-arka ekran koruyucu nedir acaba ?

• Spigen kılıf aldım bende Amazon’da çok satan. Kamera koruması için aldım özellikle yüksekliği sebebiyle ama arka tarafta Apple logosu için olan açıklık biraz tedirgin etti. Arka tarafada jelatin takılmalı mı sizce?

• Selam benim bir sorum olacak İphone 12 var acaba lens için koruyucu kullanıyor musunuz ve tavsiye edeceğiniz bir model var mı lens koruma için?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.