Kılıfa 1800 lira verecek adam ilk başta telefon kılıfı kullanmaz zaten dümdüz oksimoron bu |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
12 için kılıf arıyorum spigen hybrid bulamadım :)
-
12 pro siparişi verdim bugün .. ekran koruyucu tavsiyesine açığım ama takıldığı belli olmayan hani kenarları siyah olanlardan kullanan varsa çok iyi olur
-
Benim 12 pro un şarjı su gibi gitmeye başladı son güncellemeden sonra , sizde durumlar nedir ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, ben de aynı koruma kombinasyonunu yapıyordum. Ufak bir indirimden rugged armor yakaladım tipi de fena değil. Spigen ön koruyucu var fakat slim HD denilenin EZ Fit versiyonunu bulamadım o yüzden uygulaması biraz çetrefilli olacak. Şu an arka koruyucu arıyorum fakat amazon'da bulamadım, sizin dafoni ile tecrübeniz nasıl oldu? Ekran koruyucu ve kılıfı da sorayım hazır yazmışken, onlardan da memnun musunuz?
-
Dafoni ile rugged kullanılıyor. Zira dafoni ince bir film. Dafoniyi kullanma sebebim, logonun açıkta olması neticesinde logonun çizilmesini önlemekti. Daha sonrasında dafoninin de kılıfını aldım, o da gayet güzel.
Merhaba,
spigen glas tr ez fıt 12 için link varmı bulamadım amazonda dediğiniz fiyata:)
-
-
Valla üstad ben ocak ayında almıştım ekran koruycu , sonra hiç araştırmadım. Akakçeden falan bakın isterseniz…
Merhaba, Mobilcadde’de arka koruyuculara baktım fakat çok fazla ürün açmışlar, fotoğrafları bile aynı çoğunun. Sizin dediğine uygun arka+yan olan bunu buldum, sizin aldığınız da bu mu?
https://mobil.mobilcadde.com/dafoni-iphone-12-iphone-12-pro-6-1-inc-darbe-emici-arka-yan-govde-koruyucu-144245
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verdiğiniz link açılmadı ama sanırım aynısı. Benim aldığım linki paylaşayım
bir de bu var. https://mobil.mobilcadde.com/dafoni-iphone-12-6-1-inc-slim-triple-shield-arka-govde-koruyucu-150919
Triple shield ürününü iphone 5s, 6 plus ve alcatel a3 xl modellerinde kullandım, gayet iyi.
bir de ipadde kullanıyorum yine dafoninin bir filmi. Hem ucuz hem kaliteli bir marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Haziran 2021; 14:33:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin verdiğiniz linkler de açılmadı siteden kopyala yapıştır yapınca problem oluyor sanırım, fakat adreslerden buldum ürünleri. Dediğiniz gibi ilki benim attığım ürün. İkisi arasında iPhone 12 için hangisini önerirsiniz? Aralarında 6 lira var fakat birisinde yan koruyucular da var, diğeri sadece arka taraf için. Bir de bu koruyucular mat mı parlak mı?
Yan koruyuculu olanı tavsiye ederim. Bir anımı kısaca anlatayım da dafoninin aslında hiç de çöp bir marka olmadığının kanıtı olsun.
İphone 12mi aldığım vatan mağazasında ttecin superslim silikon kılıfından da almıştım. Akabinde Telefonun üzerine dafoninin bu kaplamasından uygulamış ve kılıfla birlikte kullanmaya başladım. Sonrasında trafik kazası geçirdim, ( ben içindeyken ve araç park halindeyken aracıma arkadan çarptılar) telefon elimden fırlayıp orta konsola çarptı. Sonrasını hatırlamıyorum, ben hastanedeyken telefonu araçtan bulup bana getirdiler.
Tedavim sonrası telefona bakarken dafoninin kaplamasının zarar gördüğünü ama telefonun kasasında en ufak bir zararın olmadığını farkettim. TTecin silikon kılıfı delinmiş, hasar almış ama dafoninin kaplaması delinmemiş ama kaplama hasar görmüş.
Mat olanı da var sitede. Ben parlak olanını kullanmıştım. Aslında spigen rugged gbi kenarları etli bir kılıf kullanacaksanız, hiç yan kaplamaya fazladan para vermeyin derim. Ama ince kılıf kullanacaksanız, mutlaka yan kaplamaya sahip modelini alınız.
-
Anladım hocam teşekkürler. Peki Spigen’in diğer kılıflarını deneyimleme fırsatınız oldu mu? Tough armor’u pek beğenmedim ama onun haricinde güzel kılıfları var Thin Fit, Ultra Hybrid, Slim Armor gibi.
Çok geçmiş olsun bu arada umarım hafif atlatmışsınızdır.
Slim armor kullandım. Spigende alınabilecek en iyi kılıfların başında geliyor. Ama o fiyata çıktıktan sonra otterbox veya tech21 almak daha mantıklı geldi bana. Rugged spigenin en çok indirim gören modeli. Koruması da iyi. Diğer kılıflar bence değerinden yüksek fiyatlandırmaya sahip.
Hocam ben 4 ay önce almıştım sanırım hala kapalı kutu duruyor eğer düşünürseniz 100 tl vereceğim
-
Dostlar selam, spigen ekran koruyucu aldım ama takarken üst tarafa sıfırladığım için altta biraz boşluk kaldı. Ekranı tam kaplasa da alttaki ölü bölge biraz açık. Söküp tekrardan taksam yapışkanlığı gidiyor mu deneyen var mı?
-
Kılıfın arka kamera koruyuculuğu nasıl acaba? Kamera çıkıntısı yeterli oluyor mu telefonu masa üzerine bırakınca?
Baseus wing case kılıftan memnun musunuz? Telefonu masa üzerine koyduğunuzda arka kamera çıkıntısı kamerayı korumak için yeterli oluyor mu?
Benks lollipop protective kılıftan memnun musunuz? Baseus wing case ile benks lollipop arasında kaldım. Arka kamera koruyuculuğu yeterli mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X